Print
Zoom In
Zoom Out

مشاورعالی وزیر آموزش وپرورش:

سازماندهی ۲۰هزار نفر در طرح مدارس امین کشور

شناسه مطلب: 13611
زمان انتشار: پنجشنبه 17 شهریور 1401 ساعت 19:31

مشاور عالی وزیر و دبیر ستاد همکاری های حوزه و آموزش و پرورش در جمع مدیران،روسای آموزش و پرورش و معاونین پرورشی آموزش و پرورش مناطق و شهرستان های استان چهارمحال و بختیاری از سازماندهی 20 هزار روحانی در قالب طرح امین در کشور خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت‌الاسلام حمید نیکزاد، مشاور عالی وزیر و دبیر ستاد همکاری های حوزه و آموزش و پرورش امروز پنجشنبه در جمع مدیران،روسای آموزش و پرورش و معاونین پرورشی مناطق و شهرستان های استان چهارمحال و بختیاری گفت:  تعداد ۲۸۶نفر  روحانی در طرح امین استان چهارمحال و بختیاری سازماندهی شده  است و اجرای برنامه های مختلف از جمله طرح محراب، طرح شهید رجایی در سطح در کشور در دست اجراست.

وی با اشاره به اینکه حضور روحانیون در مدارس یک ظرفیت برای تربیت بهتر است ،گفت:باید برای اجرای طرحهای تربیتی در مدارس از ظرفیت روحانیون استفاده شود که سرآمد هستند تا بتوانند در تربیت نسل آینده تاثیرگذار باشند.

حجت الاسلام نیکزاد افزود:برای آموزش روحانیون طرح امین در کشور ۲۲۰ ساعت آموزش تعریف شده است.

وی به استفاده از ظرفیت روحانیون از جمله روحانیون حوزه و دانشگاه در عرصه پژوهش تاکید کرد و اظهارداشت:برای احداث مدارس و مهدهای کودک جدید به خصوص در بخش غیردولتی باید از ظرفیت روحانیون استفاده شود.

مشاورعالی وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر استفاده از ظرفیت روحانیون برای همکاری در نظام تعلیم‌و تربیت تاکید کرد و گفت: ساحت اعتقادی یکی از ساحتهای اساسی در نظام تعلیم و تربیت است و در صورتی  در ساحت اعتقادی و اخلاقی کم‌کار شود خروجی خوبی تحویل جامعه داده نمی شود.

دبیر ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش با اشاره به فرمایش حضرت زهرا(س)که کاری که خالصانه باشد و برای خدا باشد نتیجه خوبی خواهد داشت افزود: اخلاص در کارها یک راهکار برای رسیدن به نتیجه مطلوب است.

وی با اشاره به اینکه ستادهمکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش از سال ۷۹فعال شده، گفت :کمیته های همکاری در شهرستانها فعال شده است.

به گفته وی، در  سال ۷۹تفاهمنامه همکاری منعقد و در سال   ۸۵دفتری ایجاد شد و هم اکنون  ۷۳۰کمیته در مناطق مختلف کشور فعال شده است.

حجت الاسلام نیکزاد افزود: نماینده ولی فقیه در استان به عنوان رییس کمیته، مدیرکل اموزش و پرورش به عنوان‌نایب رییس ودبیری کمیته ها برعهده معاونان پرورشی است .

 وی خاطر نشان کرد: مدیرکل سازمان تبلیغات و همچنین اوقاف و امور خیریه و رییس حوزه علمیه خواهران و برادران و روسا و‌نماینده ولی فقیه در دانشگاه فرهنگیان به عنوان اعضای این کمیته ها هستند.

وی اظهار داشت: بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۹۳ این ستاد در راستای تعمیق و معرفی  دینی و گسترش اسلام ناب محمدی و تحقق مطالبات و رهنمودهای مقام معظم رهبری و اجرای سند تحول بنیادین  آموزش و پرورش فعال شده تا در  عرصه برنامه ریزی درسی، منابع و‌متون آموزشی و پرورشی فعالیت کند.

به گفته وی،  هم اکنون ۴۰ برنامه تعریف شده و برای این برنامه ها، شناسنامه و طرح و دستور العمل تهیه و ابلاغ شده است.



نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»

رئیس بنیاد نهج البلاغه خبر داد

  شرکت ۳۰۰هزار دانش آموز در طرح فراگیر "قرار نهج البلاغه "

حضوربیش از ۳۰۰۰ دانش‌آموز دختر در برنامه های مربیان طرح امین خراسان

آغاز فرآیند جذب و ساماندهی طلاب در مدارس طرح امین خراسان

امام جمعه یزد مطرح کرد؛

آینده آموزش و پرورش در گرودانشگاه فرهنگیان است

مدیرکل آموزش و پرورش پرورش سیستان و بلوچستان:

تحقق تربیت تمام ساحتی در سایه سار  توسعه فرهنگ قرآنی

ثبت‌نام جذب مبلغ مدارس امین در خراسان

ثبت نام مرکز تربیـت مبلـغ معلـم + جزئیات

ما ملت امام حسینیم

امیدبخشی در دل مستضعفان از آثار توجه به ماه محرم است

به کدامین گناه!

پاسخ به چند سئوال دانش اموزی

چرا خدا رژیم صهیونیستی را گرفتار عذاب نمی‌کند

ره آورد مقاومت

اجابت آه و اشک کودکان یتیم غزه!

در پی شهاد سردارکاظمی

تسلیت مدیر حوزه های علمیه به وزیر آموزش و پرورش

کارشناس حوزوی تعلیم و تربیت بیان کرد

توصیه هایی برای تربیت فرزندان شجاع و سلحشور در شرایط جنگی

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان:

تقویت همکاری‌ حوزه‌علمیه و آموزش وپرورش یک ضرورت است

دیدارمسئولان مدارس علوم و معارف اسلامی با مدیرکل آموزش‌وپرورش زنجان

با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش؛

هفدهمین مدرسه خیرساز آیت‌الله نورمفیدی افتتاح شد