Print
Zoom In
Zoom Out

دبیرستاد همکاریها:

هیچ گونه سهمیه اختصاصی برای جذب طلاب در آموزش و پرورش وجود ندارد

شناسه مطلب: 13523
زمان انتشار: يكشنبه 09 مرداد 1401 ساعت 09:09

مشاور عالی وزیر و دبیر ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش گفت: هیچ‌گونه سهمیه اختصاصی برای جذب طلاب حوزه‌های علمیه در آموزش و پرورش وجود ندارد.

حجت‌الاسلام حمید نیکزاد مشاور عالی وزیر و دبیر ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس در پاسخ به این پرسش که«آیا طلاب حوزه علمیه از شرایط ویژه‌ای برای جذب و استخدام در آموزش و پرورش برخوردارند؟»، اظهار کرد: طلاب هیچ‌گونه سهمیه اختصاصی برای ورود به آموزش و پرورش ندارند.

وی افزود: برای ورود به آموزش و پرورش دو مسیر قانونی وجود دارد؛ مسیر اول، شرکت در آزمون سراسری و ورود به دانشگاه فرهنگیان است که پس از طی دوره چهار ساله به عنوان معلم در بدنه آموزش و پرورش مشغول تدریس می‌شوند.

مشاور عالی وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: دومین راه بر اساس ماده 28 اساسنامه دانشگاه فرهنگیان، جذب از طریق آزمون استخدامی است که طلاب و دانشجویانی که حداقل مدرک سطح 2 یا کارشناسی دارند و خدمت سربازی خود را گذرانده‌اند در یک آزمون مشترک ثبت‌نام کرده و بعد از قبولی در یک فضای مساوی می‌توانند جذب آموزش و پرورش شوند.

حجت‌الاسلام نیکزاد خاطرنشان کرد: طلاب و دانشجویانی که در آزمون استخدامی ماده 28 شرکت کرده و قبول شوند، بعد از طی مراحل مصاحبه و قبولی، به عنوان مهارت‌آموز در دانشگاه فرهنگیان پذیرفته شده و پس از گذراندن یک سال، آموزش‌های دوره معلمی و شرکت در آزمون جامع، در صورت قبولی به ادارات آموزش و پرورش معرفی شده و مشغول تدریس می‌شوند.

وی تصریح کرد: وقتی دفترچه‌های آزمون استخدامی توزیع شود، طلاب هم می‌توانند مانند سایر افراد در این آزمون شرکت کنند و اگر پذیرفته شوند، همان راهبردی که برای همه مدنظر قرار گرفته است برای این افراد هم اجرایی خواهد شد و بعد از انجام مصاحبه‌های تخصصی به استخدام آموزش و پرورش در می‌آیند.

انتهای پیام/



مدیر کل آموزش و پرورش استان قم مطرح کرد:

تعامل با حوزه‌های علمیه و اجرای طرح‌های نوین

نماینده ولی فقیه در استان زنجان:

توانمندسازی معلمان و طلاب؛ کلید افزایش اثرگذاری در مدارس و حوزه‌ها است

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب

مدرسه مؤثرترین خاستگاه انتقال ارزش‌ها، باورها و هویت ملی است

مشاوروزیرآموزش و پرورش

تربیت نسل آینده‌ساز، نیازمند بهره‌گیری از گنجینه‌ی معارفی  حوزه علمیه است.

تاجدارفردوس در بیان پیامبر رحمت

بهشت از زيبائى چهره فاطمه سلام الله علیها روشن شده است

 ظرفیت تبلیغی و تربیتی حوزه علمیه آستانه‌اشرفیه برای آموزش و پرورش

نماینده ولی فقیه در استان قزوین:

با همکاری مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی حضور روحانیون و مبلغین در مدارس  افزایش می یابد

گسترش خدمات تبلیغی در مدارس استثنایی مشهد/ پنج‌ هزار دانش‌آموز توان‌یاب در پوشش طرح امین

تصاویر/ دوره توانمندسازی طلاب فعال در آموزش و پرورش (معلم تمدن‌ساز)

تصاویر/ دیدار مدیر کل آموزش و پرورش استان قم به همراه معاونین و مشاوران با آیت‌الله اعرافی

مدیرحوزه‌های علمیه در دیدار مسئولان آموزش و پرورش قم مطرح کرد:

شناخت نسل‌های جدید؛ چالشی جدی برای نظام تربیتی / اگر با تحولات منفعلانه برخورد شود موج‌های بیرونی آینده تربیت دینی را شکل خواهند داد

مدیر کل آموزش و پرورش استان قم مطرح کرد:

تعامل با حوزه‌های علمیه و اجرای طرح‌های نوین

وزیر آموزش و پرورش

طرح امین ظرفیت ارزشمند تربیت دینی در مدارس کشور است

تعامل اثربخش حوزه و آموزش‌وپرورش، مسیر تربیت نسل تمدنی را هموار می‌کند

تصاویر / اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان با حضور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاریها

وزیر آموزش و پرورش در اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان

حضور طلاب طرح امین شتاب‌دهنده تحول تربیتی است/ طرح امین نباید مغفول بماند

مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاریها

تربیت نسل مؤمن در گرو نقش‌آفرینی روحانیِ مدرسه است