Print
Zoom In
Zoom Out

مشاور وزیر آموزش و پرورش :

دانشگاه فرهنگیان نقش محوری در تعلیم و تربیت دانش آموزان دارد

شناسه مطلب: 13515
زمان انتشار: دوشنبه 03 مرداد 1401 ساعت 12:34

مشاور وزیر و دبیرستاد همکاریهای گفت: اهمیت دانشگاه فرهنگیان در راستای تربیت معلمان متدین و متخصص و نقش محوری آن در تعلیم و تربیت فرزندان ایران اسلامی بر کسی پوشیده نیست.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام حمید نیکزاد، دبیر ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش در دیدار با رئیس و معاونین دانشگاه فرهنگیان استان قزوین بر ضرورت برقراری تعامل بهینه میان دانشگاه فرهنگیان و وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد.

مشاور وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت دانشگاه فرهنگیان در راستای تربیت معلمان متدین و متخصص و نقش محوری آن در تعلیم و تربیت فرزندان ایران اسلامی بر ضرورت برقراری تعامل بهینه میان دانشگاه فرهنگیان و وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد و افزود: بر اساس دستورالعمل وزیر آموزش و پرورش، تامین بناهای مورد نیاز دانشگاه فرهنگیان ضروری است.

در این جلسه  علاوه بر حجت الاسلام حمید نیکزاد، مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش، سرپرست مدیریت امور پردیس های استان، مدیر کل آموزش و پرورش و هیات همراه، مسؤول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و سرپرست پردیس شهید رجایی حضور داشتند . حمیدرضا مشهدی گزارشی از وضعیت آموزشی، فرهنگی، اقدامات عمرانی انجام شده در دانشگاه و همچنین چالش های موجود این دانشگاه ارایه کرد.

شایان ذکر است: حجت الاسلام نیکزاد همراه با اعضای هیات رئیسه دانشگاه فرهنگیان استان، پس از دریافت گزارشی از روند تاسیس مرکز نوآوری و کارآفرینی این دانشگاه و همچنین بهسازی نمازخانه مرکزی از اماکن مذکور و سالن آمفی تئاتر مرکزی، بازدید کرد.

 



ره آورد مقاومت

اجابت آه و اشک کودکان یتیم غزه!

در دیدار رئیس سازمان ملی استعداهای درخشان:

تقدیرآیت الله اعرافی ازتوجه رئیس جمهوربه آموزش و پرورش

حضوربیش از ۳۰۰۰ دانش‌آموز دختر در برنامه های مربیان طرح امین خراسان

آغاز فرآیند جذب و ساماندهی طلاب در مدارس طرح امین خراسان

امام جمعه یزد مطرح کرد؛

آینده آموزش و پرورش در گرودانشگاه فرهنگیان است

مدیرکل آموزش و پرورش پرورش سیستان و بلوچستان:

تحقق تربیت تمام ساحتی در سایه سار  توسعه فرهنگ قرآنی

ثبت‌نام جذب مبلغ مدارس امین در خراسان

ثبت نام مرکز تربیـت مبلـغ معلـم + جزئیات

ما ملت امام حسینیم

امیدبخشی در دل مستضعفان از آثار توجه به ماه محرم است

به کدامین گناه!

پاسخ به چند سئوال دانش اموزی

چرا خدا رژیم صهیونیستی را گرفتار عذاب نمی‌کند

ره آورد مقاومت

اجابت آه و اشک کودکان یتیم غزه!

در پی شهاد سردارکاظمی

تسلیت مدیر حوزه های علمیه به وزیر آموزش و پرورش

کارشناس حوزوی تعلیم و تربیت بیان کرد

توصیه هایی برای تربیت فرزندان شجاع و سلحشور در شرایط جنگی

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان:

تقویت همکاری‌ حوزه‌علمیه و آموزش وپرورش یک ضرورت است

دیدارمسئولان مدارس علوم و معارف اسلامی با مدیرکل آموزش‌وپرورش زنجان

با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش؛

هفدهمین مدرسه خیرساز آیت‌الله نورمفیدی افتتاح شد