Print
Zoom In
Zoom Out

دبیر ستاد همکاریها:

شان تربیتی دانشگاه فرهنگیان ضرورت همکاری با حوزه علمیه را اجتناب ناپذیر کرده است

شناسه مطلب: 13498
زمان انتشار: چهارشنبه 22 تیر 1401 ساعت 17:01

مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش گفت: دانشگاه فرهنگیان متمایز از دیگر دانشگاه هاست، اثر گذار است و موضوعیت و شان تربیتی داردو همین مساله ضرورت همکاری با حوزه علمیه را اجتناب ناپذیر کرده است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها ؛ حجت الاسلام و المسلمین حمید نیکزاد مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش   در آیین معارفه سرپرستان جدید مدیریت های استانی دانشگاه فرهنگیان قم، مازندران، هرمزگان و اصفهان که سه شنبه 21 تیرماه 1401 در سازمان مرکزی این دانشگاه برگزار شد، با اشاره به نگاه ویژه مقام معظم رهبری  نسبت به دانشگاه فرهنگیان، جایگاه مدیریت در این دانشگاه را با اهمیت دانست و گفت:  دانشگاه فرهنگیان متمایز از دیگر دانشگاه هاست، محیطی دارای موضوعیت و اثر گذار است و این دانشگاه موضوعیت و شان تربیتی دارد.

وی جذب معلم  غیر از مسیر تربیت معلم را نامناسب عنوان و اظهار کرد: دانشگاه فرهنگیان که رسالت اصلی آن تربیتِ معلم است،  نباید از شان تربیتی خود فاصله بگیرد.


مشاور وزیر آموزش و پرورش، با تاکید بر لزوم ارتباط دانشگاه با مجموعه های تربیتی و حوزه های علمیه، تصریح کرد: ارتباط مدیریت های استانی دانشگاه فرهنگیان با نمایندگان ولی فقیه، حوزه های علمیه و روحانیت گسترده تر شده و از ظرفیت روحانیت استفاده کنید.

این استاد دانشگاه  سه  مولفه محیط آموزشی، دانشجو و استاد را سه ضلع اثرگذار دانست که باید تام و تمام شود تا هدف تحقق یابد.

حجت الاسلام نیکزاد با بیان اینکه نباید افراد را با یک رویکرد و کنش برچسب زد و کار خوب و شایسته او را ندید، اظهار کرد: نگاه الهی به انسان و موجودات اینگونه نیست، خداوند انسان را با ایمان و عملش می سنجد، تک تک اعمال با همان شاخص سنجید می شوند.

دبیر ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش با اشاره به آیه 96 سوره مبارکه مریم، با بیان اینکه خداوند کسانی را که ایمان آورده و عمل صالح انجام می دهند، در نزد دیگران محبوب می سازد، افزود: معلم باید خودساخته و اثرگذار باشد، آو اگر استاد و معلم محبوب نباشد، اثرگذار نخواهد بود ، البته اگر دانش آموزان و دانشجویان را دوست داشته باشید، این محبت به شما نیز برخواهد گشت.
 



درقم برگزارشد

دوره توانمندسازی طلاب در پاسخ به شبهات اعتقادی

در نقده برگزارشد

نشست مدیران مدرسه علمیه خواهران نقده با مدیران مدارس آموزش و پرورش

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»

معاون وزیرآموزش و پرورش دردیداربا آیات حسینی بوشهری واعرافی

استعدادهای برتر باید در مسیر حل مسائل راهبردی کشور قرارگیرند/ به دنبال تربیت نخبه‌ای هستیم عمیق بیندیشد و متعهدانه عمل کند

آیت الله حسینی بوشهری در دیدار رئیس سمپاد

کشوربیش ازهرجای دیگربه استعدادهای برتر نیاز دارد.

در دیدار رئیس سازمان ملی استعداهای درخشان:

تقدیرآیت الله اعرافی ازتوجه رئیس جمهوربه آموزش و پرورش

گزارش تصویری

همایش تخصصی طلاب شاغل در آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان مشهد

رئیس بنیاد نهج البلاغه خبر داد

  شرکت ۳۰۰هزار دانش آموز در طرح فراگیر "قرار نهج البلاغه "

در کرمان

دوره آموزشی اردو داری مربیان کودک و نوجوان

درقم برگزارشد

دوره توانمندسازی طلاب در پاسخ به شبهات اعتقادی

عضو شورای سیاستگذاری ستاد همکاریها:

تحقق تربیت تراز انقلاب اسلامی، نیازمند طرح‌های تازه است

مدیرحوزه های علمیه

ارتباط و تعامل  چشمگیر روحانیون با دانش‌آموزان از مهم‌ترین جلوه‌های تبلیغ حوزه علمیه است

درکتاب آموزشی احکام دختران بخوانید

نگاهی متفاوت برای آشنایی دختران با احکام شرعی

دبیر ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش

خدمات رئیس جمهور شهید تا سالیان متمادی در کشور جاری و ساری خواهد بود.

امام جمعه همدان:

مبلغ طرح امینی موفق است که ملجا همه دانش‌آموزان باشد

به همت نشر معارف

کتاب «شیخ بهایی» ویژه گروه سنی کودک و نوجوان منتشر شد

در حاشیه دیدار با معلمان و فرهنگیان

تفقد رهبرمعظم انقلاب ازافتخارآفرینان کاروان دانش‌آموزی امید ایران