Print
Zoom In
Zoom Out

دبیرکمیته همکاریهای خراسان جنوبی:

لزوم مشارکت حوزه‌ علمیه خراسان‌جنوبی برای تمدن‌سازی در مدارس

شناسه مطلب: 13476
زمان انتشار: دوشنبه 13 تیر 1401 ساعت 11:40

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی گفت: اگر معلم بتواند برای دانش‌آموز، هویت‌سازی کند و جهان‌بینی، ایدئولوژی و سبک زندگی اسلامی را برای دانش‌آموزان تبیین کند، می‌تواند نسل آینده انقلاب را به‌خوبی تربیت کرده و در کانال تمدن‌سازی نوین اسلامی قرار دهد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها ،

حجت‌الاسلام سیدعلی حسینی، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی، امروز، ۱۲ تیرماه در کارگاه تبیینی، تربیتی مربی تراز انقلاب اسلامی که در سالن همایش‌های آموزش و پرورش استان برگزار شد، اظهار کرد: یکی از عوامل موفقیت در جنگ نرم، نهادینه کردن مسائل دینی و معنوی در کنار آموزش علوم تجربی بین دانش‌آموزان است.

وی با بیان اینکه باید با تمدن به جنگ تمدن رفت، تصریح کرد: تمدن نوین اسلامی که از سال ۵۷ آغاز شده، در چله دوم انقلاب با توجه به مقتضیات زمان بروزآوری شده و در گفتمان انقلاب اسلامی به جهانیان عرضه شده است.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی از تمدن اسلامی به‌عنوان ایجاد ساختار بین‌المللی یاد کرد و ضمن تأکید بر لزوم مشارکت فعال حوزه‌های علمیه استان برای تحقق این مهم در مدارس، افزود: اگر معلم بتواند برای دانش‌آموز، هویت‌سازی کند و جهان‌بینی، ایدئولوژی و سبک زندگی اسلامی را برای دانش‌آموزان تبیین کند، می‌تواند نسل آینده انقلاب را به خوبی تربیت کرده و در کانال تمدن‌سازی نوین اسلامی قرار دهد.

وی از هویت‌سازی به‌عنوان اصلی مهم یاد کرد و ادامه داد: هویت‌سازی حد فاصل ایدئولوژی و سبک زندگی است و انسان‌شناسی، هستی‌شناسی و توحید، سرآغازی برای هویت‌سازی به‌شمار می‌رود.

حسینی با بیان اینکه لازمه تمدن‌سازی توجه به دو عنصر تربیت نیروی انسانی مؤمن، متعهد، انقلابی، ولایی، ماهر و تولید علم است، یادآور شد: این کارگاه آموزشی یک روزه با حضور مبلغان طرح امین، معاونان و مربیان پرورشی مدارس استان در راستای جهاد تبیین برگزار شد.

انتهای پیام



گسترش خدمات تبلیغی در مدارس استثنایی مشهد/ پنج‌ هزار دانش‌آموز توان‌یاب در پوشش طرح امین

نماینده ولی فقیه در استان زنجان:

توانمندسازی معلمان و طلاب؛ کلید افزایش اثرگذاری در مدارس و حوزه‌ها است

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب

مدرسه مؤثرترین خاستگاه انتقال ارزش‌ها، باورها و هویت ملی است

مشاوروزیرآموزش و پرورش

تربیت نسل آینده‌ساز، نیازمند بهره‌گیری از گنجینه‌ی معارفی  حوزه علمیه است.

تاجدارفردوس در بیان پیامبر رحمت

بهشت از زيبائى چهره فاطمه سلام الله علیها روشن شده است

 ظرفیت تبلیغی و تربیتی حوزه علمیه آستانه‌اشرفیه برای آموزش و پرورش

نماینده ولی فقیه در استان قزوین:

با همکاری مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی حضور روحانیون و مبلغین در مدارس  افزایش می یابد

گسترش خدمات تبلیغی در مدارس استثنایی مشهد/ پنج‌ هزار دانش‌آموز توان‌یاب در پوشش طرح امین

تصاویر/ دوره توانمندسازی طلاب فعال در آموزش و پرورش (معلم تمدن‌ساز)

تصاویر/ دیدار مدیر کل آموزش و پرورش استان قم به همراه معاونین و مشاوران با آیت‌الله اعرافی

مدیرحوزه‌های علمیه در دیدار مسئولان آموزش و پرورش قم مطرح کرد:

شناخت نسل‌های جدید؛ چالشی جدی برای نظام تربیتی / اگر با تحولات منفعلانه برخورد شود موج‌های بیرونی آینده تربیت دینی را شکل خواهند داد

مدیر کل آموزش و پرورش استان قم مطرح کرد:

تعامل با حوزه‌های علمیه و اجرای طرح‌های نوین

وزیر آموزش و پرورش

طرح امین ظرفیت ارزشمند تربیت دینی در مدارس کشور است

تعامل اثربخش حوزه و آموزش‌وپرورش، مسیر تربیت نسل تمدنی را هموار می‌کند

تصاویر / اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان با حضور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاریها

وزیر آموزش و پرورش در اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان

حضور طلاب طرح امین شتاب‌دهنده تحول تربیتی است/ طرح امین نباید مغفول بماند

مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاریها

تربیت نسل مؤمن در گرو نقش‌آفرینی روحانیِ مدرسه است