Print
Zoom In
Zoom Out

دبیرکمیته همکاریهای خراسان جنوبی:

لزوم مشارکت حوزه‌ علمیه خراسان‌جنوبی برای تمدن‌سازی در مدارس

شناسه مطلب: 13476
زمان انتشار: دوشنبه 13 تیر 1401 ساعت 11:40

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی گفت: اگر معلم بتواند برای دانش‌آموز، هویت‌سازی کند و جهان‌بینی، ایدئولوژی و سبک زندگی اسلامی را برای دانش‌آموزان تبیین کند، می‌تواند نسل آینده انقلاب را به‌خوبی تربیت کرده و در کانال تمدن‌سازی نوین اسلامی قرار دهد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها ،

حجت‌الاسلام سیدعلی حسینی، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی، امروز، ۱۲ تیرماه در کارگاه تبیینی، تربیتی مربی تراز انقلاب اسلامی که در سالن همایش‌های آموزش و پرورش استان برگزار شد، اظهار کرد: یکی از عوامل موفقیت در جنگ نرم، نهادینه کردن مسائل دینی و معنوی در کنار آموزش علوم تجربی بین دانش‌آموزان است.

وی با بیان اینکه باید با تمدن به جنگ تمدن رفت، تصریح کرد: تمدن نوین اسلامی که از سال ۵۷ آغاز شده، در چله دوم انقلاب با توجه به مقتضیات زمان بروزآوری شده و در گفتمان انقلاب اسلامی به جهانیان عرضه شده است.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی از تمدن اسلامی به‌عنوان ایجاد ساختار بین‌المللی یاد کرد و ضمن تأکید بر لزوم مشارکت فعال حوزه‌های علمیه استان برای تحقق این مهم در مدارس، افزود: اگر معلم بتواند برای دانش‌آموز، هویت‌سازی کند و جهان‌بینی، ایدئولوژی و سبک زندگی اسلامی را برای دانش‌آموزان تبیین کند، می‌تواند نسل آینده انقلاب را به خوبی تربیت کرده و در کانال تمدن‌سازی نوین اسلامی قرار دهد.

وی از هویت‌سازی به‌عنوان اصلی مهم یاد کرد و ادامه داد: هویت‌سازی حد فاصل ایدئولوژی و سبک زندگی است و انسان‌شناسی، هستی‌شناسی و توحید، سرآغازی برای هویت‌سازی به‌شمار می‌رود.

حسینی با بیان اینکه لازمه تمدن‌سازی توجه به دو عنصر تربیت نیروی انسانی مؤمن، متعهد، انقلابی، ولایی، ماهر و تولید علم است، یادآور شد: این کارگاه آموزشی یک روزه با حضور مبلغان طرح امین، معاونان و مربیان پرورشی مدارس استان در راستای جهاد تبیین برگزار شد.

انتهای پیام



مدیر حوزه های علمیه:

حل چالش‌های آموزش و پرورش نیازمند اولویت‌بخشیِ تمام دستگاه‌هاست

در کرمان برگزار شد

نشست طرح ملی مدارس آینده در مدار انقلاب اسلامی

گزارش تصویری

طلاب مدرسه علمیه ولی عصر(عج)‌اهواز در میان دانش آموزان در ایام فاطمیه

مدیر حوزه های علمیه:

حل چالش‌های آموزش و پرورش نیازمند اولویت‌بخشیِ تمام دستگاه‌هاست

پیش‌نشست شورای همکاری‌ سیستان و بلوچستان برگزارشد

آیت‌الله صفایی بوشهری در جمع دانش آموزان :

 شهدا نگذاشتند کشتی زندگی ما در گرداب جهان استکبار غرق شود

امام جمعه برازجان:

ره آورد حضورروحانیون در آموزش و پرورش تقویت هویت دینی دانش‌آموزان است

بازدید عضوخبرگان رهبری ازیک مدرسه طرح امین در استان گیلان  

نماینده ولی فقیه در استان زنجان:

توانمندسازی معلمان و طلاب؛ کلید افزایش اثرگذاری در مدارس و حوزه‌ها است

یادداشت

مدرسه فاطمی،الگویی تمدن‌ساز برای نجات بشر ازبحران‌های مدرن

وزیر آموزش و پرورش:

امروز میدان اصلی جنگ دشمن، باورهای نسل جوان است

تصاویر/ همایش مبلغان دانش آموزی فاطمیه موسسه انوار طاها

مدیر حوزه علمیه فارس

طرح امین سند همکاری موفق حوزه و آموزش و پرورش است

مرکز تربیت معلم - مبلغ منتشر کرد

کتاب «خشت اول معلمی» با بیش از ۱۲۰۰ نکته کاربردی

باز نشر / تحولی شگرف درعرصه همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش

دوهزار و 16 مدرسه تحت برنامه های فرهنگی تربیتی یک مجتهد

نشست نمایندگان معاونت های وزارت آموزش و پرورش با دبیر ستادهمکاریها

تصاویر/ برگزاری اجلاس نماز دانش‌آموزی در آموزش و پرورش ناحیه دو همدان