Print
Zoom In
Zoom Out

عضو کمیته همکاریهای استان کهگیلویه و بویراحمد:

سند تحول در آموزش و پرورش سندی راهگشاست

شناسه مطلب: 13458
زمان انتشار: دوشنبه 06 تیر 1401 ساعت 09:40

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: سند تحول در آموزش و پرورش سندی راهگشاست.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام و المسلمین عبودی در همایش جهاد تبیین در جمع کارکنان اداری آموزش وپرورش استان کهگیلویه وبویراحمد با گرامیداشت حماسه پد خندق گفت:انقلاب اسلامی با وجود همه سختی‌ها در گام اول انقلاب بر اصول و آرمان‌های خویش پایبندی بوده است و در گام دوم انقلاب نیز با استفاده از همه ظرفیتها برای تحقق آرمان‌های بلند امام و انقلاب گام بر می دارد.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان افزود: پس از چهل سال از انقلاب اسلامی ایران و وقوع اتفاقات و فراز و فرود های مختلف همچون جنگ تحمیلی عدم وجود زیرساخت ها و تحریم‌ها و ...دشمنان از هر تلاشی برای آسیب رساندن به انقلاب کوتاهی نکردند و حتی باور نمی کردند که انقلاب اسلامی ایران دوام بیاورد اما به لطف خداوند انقلاب وارد چهل ساله دوم خود شد و رهبر انقلاب بیانیه گام دوم انقلاب را صادر نمودند.

وی با بیان اینکه نظام اسلامی با وجود همه فشارها و تهدیدات هرگز دچار رکود و خمودی نشد گفت: با نگاهی واقع بینانه به گام اول انقلاب شاهد تحقق شعارهای استقلال، عزت ،آزادی، اخلاق و معنویت جمهوری اسلامی هستیم. 

حجت‌الاسلام والمسلمین عبودی افزود: جمهوری اسلامی تنها انقلابی است که خریدن سختی‌ها استقلال خویش را در دنیا حفظ کرده است و هرگز ار ارزش‌ها و آرمان‌هایش فاصله نگرفته است.

وی امنیت را بزرگترین نعمت انقلاب اسلامی دانست و گفت؛ در دنیای پرتلاطم امروزی با رهبری های حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب نطام اسلامی در اوج قدرت و امنیت به مسیر پیشرفت خویش ادامه می دهد.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: ما در کنار بیانیه گام دوم انقلاب سندهای مهم دیگری چون سند تحول بنیادین داریم که سندی کارگشاست .

حجت‌الاسلام والمسلمین عبودی خاطرنشان کرد : تربیت زیربنای هر جامعه ای است و باید همه دستگاه ها دست به دست هم دهیم از تمامی ظرفیت ها استفاده کنیم تا دستگاه تعلیم و تربیت عملکرد خوبی داشته باشد و به تبع آن آموزش جامع تر و بهتری برای نسل آینده رقم بخورد .



در زنجان تاکید شد

لزوم حضور روحانیان متخصص برای آموزش دینی کودکان و نوجوانان

تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س):

لازمه پویایی استعدادهای درخشان پیوند با معارف قرآن ،اهل بیت (ع) وشهدا است.

تصاویر/ شورای همکاری حوزه و آموزش و پرورش استان همدان

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان

همکاری حوزه و آموزش و پرورش ارتقای فرهنگی، تربیتی را به دنبال دارد.

نشست فصلی مبلغان طرح امین خراسان شمالی

تصاویر/ آیین معرفی دبیر ستاد همکاری‌های حوزه و آموزش و پرورش

مدیرکل دفتر وزارتی آموزش و پرورش

ستاد همکاریها‌ حلقه اتصال دو نهاد بنیادین کشور است

دبیرجدید ستاد همکاری حوزه‌علمیه وآموزش و پرورش منصوب شد

در زنجان تاکید شد

لزوم حضور روحانیان متخصص برای آموزش دینی کودکان و نوجوانان

تعبیرزیبای آیت الله جوادی آملی از آموزش و پرورش

امام جمعه اهواز

مکتب حاج قاسم  حاصل پیوند تربیتی  منزل، مدرسه و مسجد است  

مناسبت هزارمین سال تأسیس حوزهٔ علمیهٔ نجف اشرف تدوین شد

فیلم «داستانی ـ تربیتی» شیخ طوسی و تأسیس حوزهٔ علمیهٔ نجف اشرف

سه‌شنبه‌های حضور؛

 پیوند مدرسه، مسجد و نسل جدید در شهرستان دنا + و تصاویر

با همکاری حوزه و آموزش و پرورش

تکاپوی طلاب برای پاسخ به شبهات دینی

امام جمعه رباط کریم:

لزوم همکاری همه دستگاه ها برای کاهش آسیب های اجتماعی دانش آموزان

راهکارهای همکاری استعدادهای درخشان با حوزه علمیه اصفهان بررسی شد

با شرکت سه میلیون دانش‌آموز

گزارشی ازافتتاحیه «درس‌هایی از قرآن» در ۴۰هزار مدرسه کشور