Print
Zoom In
Zoom Out

در گردهمایی ائمه جمعه و ادارات آموزش و پرورش استان فارس تشریح شد

نقش کلیدی آموزش و پرورش و ائمه جمعه در مقابله با نبرد تمام عیار فرهنگی

شناسه مطلب: 13421
زمان انتشار: چهارشنبه 25 خرداد 1401 ساعت 12:10

در نشست مشترک ائمه جمعه و روسای ادارات آموزش و پرورش سراسر استان تاکید شد: نقش کلیدی آموزش و پرورش و ائمه جمعه در مقابله با نبرد تمام عیار فرهنگی امروز دشمن بسیار حائز اهمیت است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام و المسلمین عادل حاجی پور در نشست ائمه جمعه و روسای ادارات آموزش و پرورش سراسر استان فارس گفت: نقش آموزش و پرورش و ائمه جمعه در این جنگ ترکیبی در مقابله با دشمن در زمانی که ملت ها با استعمار نو و فرانو مواجه هستند بسیار مهم و سرنوشت ساز است.

مدیر نمایندگی شورای سیاست گذاری ائمه جمعه فارس با اشاره به نقش مهم و کلیدی خانواده ها گفت: خانواده ها به عنوان یک قطعه برجسته از جورچین تعلیم و تربیت باید مورد عنایت جدی قرار گیرند.

حاجی پور گفت: ما در یک جنگ تمام عیار ترکیبی در مقابل دشمن قرار داریم جنگی که مکرر در بیانات رهبر معظم انقلاب به آن پرداخته شده است یک زمانی استعمار کهنه با جنگ نظامی با سخت افزار خیلی راحت تقابلی با ملت ها داشت و صحنه جنگ واضح و روشن بود.

وی افزود: امروز استعمار کهنه به نو  و اخیرا هم به فرانو تبدیل شده است یعنی مدل های مقابله و جنگ در بخش های مختلف غیرقابل تصور و حتی غیرقابل پیش بینی در عرصه های مختلف اتفاق می افتد.

مدیر نمایندگی شورای سیاست گذاری ائمه جمعه فارس ادامه داد: مهمترین بستری که کانون اصلی حملات دشمن است بستر خانواده آموزش و پرورش است و این مسئله مهمی است که باید مورد عنایت ویژه قرار گیرد.

حاجی پورگفت: نقش آموزش و پرورش و ائمه جمعه در این جنگ ترکیبی در مقابله با دشمن در زمانی که ملت ها با استعمار نو و فرانو مواجه هستند بسیار مهم و سرنوشت ساز است.

وی به اقدامات و همکاری های مدیر کل آموزش و پرورش فارس با ائمه جمعه و زمینه سازی برای اتفاقی مبارک در خانواده آموزش و پرورش اشاره کرد.

مدیر نمایندگی شورای سیاست گذاری ائمه جمعه فارس گفت: بعد از دو سال ماجرای کرونا شرایط بسیار سخت تری در آموزش و پرورش حاکم است و ما در واقع با فضای جدیدی روبرو هستیم اما این فضای جدید دست ما را نمی بندد بلکه زمینه برای انجام کار به شدت فراهم است.

حاجی پور افزود: در این راستا با روی کار آمدن دولتی  انقلابی و مردمی که با تغییر در متن رویکردها و حتی سیاست های اجرای دولت تعاملات با ائمه جمعه و دیگران بیشتر شده است که باید از این فرصت پیش آمده  نهایت بهره را ببریم.

وی به بیانی از رییس جمهور محترم که فرمودند: " ایران قوی بدون آموزش و پرورش قوی محقق نخواهد شد" اشاره کرد گفت: آموزش و پرورش قوی هم بدون حضور، همکاری و همدلی ائمه  محترمجمعه که در متن جامعه به عنوان فرمانده های قرارگاه  فرهنگی مهمترین مسئولیت  فرهنگی شهر را به عهده دارنداتفاق نخواهد افتاد

مدیر نمایندگی شورای سیاست گذاری ائمه جمعه فارس در پایان گفت: امیدواریم با این همدلی و زمینه ای که امروز فراهم شده است بتوانیم در خدمت به نظام اسلامی و زمینه سازی برای تمدن نوین و ظهور حضرت ولی عصر ارواحنا فدا نقش آفرینی متفاوتی و موثری داشته باشیم.



تاجدارفردوس در بیان پیامبر رحمت

بهشت از زيبائى چهره فاطمه سلام الله علیها روشن شده است

گزارش تصویری

طلاب مدرسه علمیه ولی عصر(عج)‌اهواز در میان دانش آموزان در ایام فاطمیه

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب

مدرسه مؤثرترین خاستگاه انتقال ارزش‌ها، باورها و هویت ملی است

مشاوروزیرآموزش و پرورش

تربیت نسل آینده‌ساز، نیازمند بهره‌گیری از گنجینه‌ی معارفی  حوزه علمیه است.

تاجدارفردوس در بیان پیامبر رحمت

بهشت از زيبائى چهره فاطمه سلام الله علیها روشن شده است

 ظرفیت تبلیغی و تربیتی حوزه علمیه آستانه‌اشرفیه برای آموزش و پرورش

نماینده ولی فقیه در استان قزوین:

با همکاری مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی حضور روحانیون و مبلغین در مدارس  افزایش می یابد

گسترش خدمات تبلیغی در مدارس استثنایی مشهد/ پنج‌ هزار دانش‌آموز توان‌یاب در پوشش طرح امین

تصاویر/ دوره توانمندسازی طلاب فعال در آموزش و پرورش (معلم تمدن‌ساز)

تصاویر/ دیدار مدیر کل آموزش و پرورش استان قم به همراه معاونین و مشاوران با آیت‌الله اعرافی

مدیرحوزه‌های علمیه در دیدار مسئولان آموزش و پرورش قم مطرح کرد:

شناخت نسل‌های جدید؛ چالشی جدی برای نظام تربیتی / اگر با تحولات منفعلانه برخورد شود موج‌های بیرونی آینده تربیت دینی را شکل خواهند داد

مدیر کل آموزش و پرورش استان قم مطرح کرد:

تعامل با حوزه‌های علمیه و اجرای طرح‌های نوین

وزیر آموزش و پرورش

طرح امین ظرفیت ارزشمند تربیت دینی در مدارس کشور است

تعامل اثربخش حوزه و آموزش‌وپرورش، مسیر تربیت نسل تمدنی را هموار می‌کند

تصاویر / اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان با حضور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاریها

وزیر آموزش و پرورش در اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان

حضور طلاب طرح امین شتاب‌دهنده تحول تربیتی است/ طرح امین نباید مغفول بماند

مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاریها

تربیت نسل مؤمن در گرو نقش‌آفرینی روحانیِ مدرسه است