Print
Zoom In
Zoom Out

مدیر حوزه علمیه استان فارس بیان کرد:

1300 مدرسه طرح امین در استان فعال است

شناسه مطلب: 13405
زمان انتشار: شنبه 21 خرداد 1401 ساعت 14:50

عضو کمیته همکاریهای استان فارس گفت: در طول یک سال اخیر، قریب به ۲۰ نفر از طلاب در مدارس آموزش و پرورش فعال شده و در حال حاضر ۱۳۰۰ مدرسه امین را در استان فارس فعال می باشد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام والمسلمین استوار میمندی در جلسه طلاب و فضلای استان فارس که در مسجد اهل بیت (ع) قم برگزار شد، اظهار داشت: امام صادق (ع) شاگردان بسیاری را تربیت نمودند و برخی از تاریخ نگاران تا چهار هزار نفر شاگردان ایشان را ذکر کرده اند و از این تعداد، قریب به ۴۰ نفر، شاخص و محل ارجاع بوده اند و امام صادق علیه السلام مردم را به سمت آنان حواله می کردند.

وی ابراز داشت: در میان این شاگردان، هشام بن حِکَم از شاگردان مورد علاقه امام صادق علیه السلام بوده که در علم کلام و در پاسخگویی به شبهات سرآمد بوده است.

سخنران این جلسه تصریح کرد: پرتکرارترین کلیدواژه رهبر معظم انقلاب در ماه های اخیر، «جهاد تبیین» بوده و این واژه برای نخستین بار از سوی امام علی علیه السلام در نامه ۴۷ نهج البلاغه که وصیت ایشان است، مطرح شده است که فرمودند: «والله الله فی الجهاد باموالکم و انفسکم و السنتکم» که جهاد با مال و جان مشخص است و جهاد با زبان، همان جهاد تبیین است.

حجت الاسلام والمسلمین استوار میمندی بیان داشت: امروز فضلا و روحانیون قطعا پیشقراولان عرصه جهاد تبیین هستند و باید در موضوعات گوناگون به جهاد تبیین بپردازند.

وی اظهار داشت: اگر روحانیت می خواهد، همچون هشام بن حکم، کمک حال دین باشد، باید مرزبان عقیدتی باشند و به سربازی و پاسداری از دین بپردازند.

مدیر حوزه علمیه استان فارس، ابراز داشت: در هر لباسی می توان سرباز دین خدا و سرباز امام زمان (عج) بود؛ اما طلاب و روحانیون سربازان رسمی حضرت ولی عصر (عج) هستند و این عنوان سربازی را امام صادق علیه السلام در روایتی بیان کرده و فرمودند: «عُلَمَاءُ شِیعَتِنَا مُرَابِطُونَ فِی اَلثَّغْرِ - اَلَّذِی یَلِی إِبْلِیسَ وَ عَفَارِیتَهُ یَمْنَعُوهُمْ عَنِ اَلْخُرُوجِ عَلَی ضُعَفَاءِ شِیعَتِنَا وَ عَنْ أَنْ یَتَسَلَّطَ عَلَیْهِمْ إِبْلِیسُ وَ شِیعَتُهُ وَ اَلنَّوَاصِبُ أَلاَ فَمَنِ اِنْتَصَبَ لِذَلِکَ مِنْ شِیعَتِنَا کَانَ أَفْضَلَ مِمَّنْ جَاهَدَ اَلرُّومَ وَ اَلتُّرْکَ وَ اَلْخَزَرَ أَلْفَ أَلْفِ مَرَّةٍ لِأَنَّهُ یَدْفَعُ عَنْ أَدْیَانِ مُحِبِّینَا وَ ذَلِکَ یَدْفَعُ عَنْ أَبْدَانِهِمْ/ علمای شیعۀ ما همچون مرزداران، مانع یورش شیاطین به شیعیان ناتوان شده، و جلوی غلبۀ ناصبان شیطان صفت را می‌گیرند. پس بدانید هر که این گونه در مقام دفاع از شیعیان ما برآید فضیلتش از جهادکنندۀ با روم و ترک و خزر، هزاران بار بیشتر است، زیرا آن از کیش پیروان ما دفاع می‌کند و این از جسم آنان».

نماینده طلاب و فضلای شیراز، خاطرنشان ساخت: هویت طلاب و روحانیون باید بازتعریف شده و طلاب و فضلا بدانند که در چه راهی وارد شده و چه کار بزرگی را می توانند انجام دهند و غایت آنان، مرزبانی از دین است.

حجت الاسلام والمسلمین استوار میمندی در بخش دیگر از سخنان خود به برخی از فعالیت های مدیریت حوزه علمیه استان فارس اشاره و تصریح کرد: ایجاد انضباط آموزشی از اولین برنامه های ما در مدیریت حوزه استان بود و با شیوع ویروس منحوس کرونا، در سریع ترین زمان ممکن، شیوه نامه آموزش مجازی حوزه علمیه استان فارس به تمام ۴۸ مدرسه علمیه استان ابلاغ شد و از دهم اسفند ۱۳۹۸ دروس تمام استان به صورت مجازی آغاز شد و دروس را تعطیل نکردیم.

وی بیان داشت: در ادامه فعالیت ها در وضعیت بحرانی کرونا، نرم افزارهای مناسبی را برای امتحان های طلاب خریداری کردیم تا طلاب عزیز بتوانند به خوبی در امتحانات شرکت کنند و مشکل نداشته باشیم.

چرا به طلاب و روحانیون، سربازان امام زمان (عج) گفته می شود؟

مدیر حوزه علمیه استان فارس، اظهار داشت: همچنین در ساحت «ساختار»، «منابع انسانی» و «طرح و برنامه» ورود کرده و فعالیت ها را در ایام کرونا تعطیل نکردیم و قرارگاه های گوناگونی همچون قرارگاه فضای مجازی، قرارگاه جهادی حوزه علمیه فارس، قرارگاه حوزه انقلابی و ... را راه اندازی نمودیم و بحمدالله ثمرات بسیار مناسبی داشت.

سخنران این جلسه ابراز داشت: همچنین مدارس امین را نیز در دستور کار قرار دادیم و در طول یک سال اخیر، قریب به ۲۰ نفر از طلاب در مدارس آموزش و پرورش فعال شده و در حال حاضر ۱۳۰۰ مدرسه امین را در استان فارس فعال کرده ایم و ان شاءالله برای تمام مدارس آموزش و پرورش استان برنامه خواهیم داشت.

حجت الاسلام والمسلمین استوار میمندی خاطرنشان ساخت: امروز هجرت طلاب از قم به استان فارس از نیازهای ضروری استان است؛ چراکه هجمه های دشمن سنگین است و طلاب و فضلا می توانند در این میدان سخت، میدان داری نموده و فقه اکبر را تقویت نمایند.

 

 



نماینده ولی فقیه در استان قزوین:

با همکاری مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی حضور روحانیون و مبلغین در مدارس  افزایش می یابد

مدیر مرکز تربیت معلم مبلغ:

کتاب "مولفه‌های نسل جدید" تا دو ماه آینده منتشر می‌شود

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب

مدرسه مؤثرترین خاستگاه انتقال ارزش‌ها، باورها و هویت ملی است

مشاوروزیرآموزش و پرورش

تربیت نسل آینده‌ساز، نیازمند بهره‌گیری از گنجینه‌ی معارفی  حوزه علمیه است.

تاجدارفردوس در بیان پیامبر رحمت

بهشت از زيبائى چهره فاطمه سلام الله علیها روشن شده است

 ظرفیت تبلیغی و تربیتی حوزه علمیه آستانه‌اشرفیه برای آموزش و پرورش

نماینده ولی فقیه در استان قزوین:

با همکاری مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی حضور روحانیون و مبلغین در مدارس  افزایش می یابد

گسترش خدمات تبلیغی در مدارس استثنایی مشهد/ پنج‌ هزار دانش‌آموز توان‌یاب در پوشش طرح امین

تصاویر/ دوره توانمندسازی طلاب فعال در آموزش و پرورش (معلم تمدن‌ساز)

تصاویر/ دیدار مدیر کل آموزش و پرورش استان قم به همراه معاونین و مشاوران با آیت‌الله اعرافی

مدیرحوزه‌های علمیه در دیدار مسئولان آموزش و پرورش قم مطرح کرد:

شناخت نسل‌های جدید؛ چالشی جدی برای نظام تربیتی / اگر با تحولات منفعلانه برخورد شود موج‌های بیرونی آینده تربیت دینی را شکل خواهند داد

مدیر کل آموزش و پرورش استان قم مطرح کرد:

تعامل با حوزه‌های علمیه و اجرای طرح‌های نوین

وزیر آموزش و پرورش

طرح امین ظرفیت ارزشمند تربیت دینی در مدارس کشور است

تعامل اثربخش حوزه و آموزش‌وپرورش، مسیر تربیت نسل تمدنی را هموار می‌کند

تصاویر / اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان با حضور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاریها

وزیر آموزش و پرورش در اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان

حضور طلاب طرح امین شتاب‌دهنده تحول تربیتی است/ طرح امین نباید مغفول بماند

مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاریها

تربیت نسل مؤمن در گرو نقش‌آفرینی روحانیِ مدرسه است