Print
Zoom In
Zoom Out

آغاز مصاحبه عملی ۱۴۰۰ نفر از مبلغین مدارس امین اصفهان

شناسه مطلب: 13385
زمان انتشار: دوشنبه 09 خرداد 1401 ساعت 08:53

حجت الاسلام والمسلمین مومنی آغاز مصاحبه عملی ۱۴۰۰ نفر از مبلغین مدارس امین استان اصفهان خبر داد.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام والمسلمین سیدحسین مومنی در گفت‌وگویی، اظهار کرد: امروزه بدون تردید مبلغین مدارس امین در صف اول میدان مبارزه و مقابله با هجمه وتهاجم فرهنگی دشمن در برابر نوجوانان هستند.

وی بیان کرد: کودکان و نوجوانان ما در نوک پیکان تیر دشمن در جنگ فرهنگی قرار گرفته اند و مسلماً اگر کسی ارتباط بادانش آموزان و تبلیغ دین در بین این سن را در دستور کار قرار بدهد، در واقع با ارزش ترین کار تبلیغی و پر اهمیت ترین فعالیت تبلیغی را امروز انجام داده است.

معاون تهذیب و تبلیغ حوزه علمیه اصفهان تصریح کرد: در درجه اول از مدیران ارشد و مدیران مدارس علمیه حوزه های علمیه درخواست دارم، به این نکته توجه کنند ما در میدانی هستیم که نیازمند افراد متخصص دین در صف اول برای مبارزه با تهاجم دشمن هستیم که تلاشی هدفمند و کاربردی داشته باشند.

وی افزود: گرچه امروز نیازمند تقویت بن‌مایه‌های علمی طلاب و حوزه‌های علمیه هستیم اما ما در میدان جنگ واقعی با دشمن قرار داریم، لذا هر انسان عاقلی در میدان مبارزه باید با قوت صف اول را تشکیل دهیم.

مومنی عنوان کرد: در پاسخ به برخی مخالفین حضور طلاب در مدارس امین باید گفت که وقتی انسان در شرایط جنگ قراردارد و دشمن به مرزهای ما حمله کرده باشد، نمی توان به بهانه نشستن ودرس خواندن و فعالیت های روزمره، مانع از حضور افراد برای مبارزه با دشمن شد.

وی با بیان اینکه امروز باید افراد فوج فوج به میدان حفظ و حراست از مرزهای دینی و باورهای ایمانی اعزام شوند تا مانع از آسیب یبیشتر شوند، گفت: اگر کسی کمترین آشنایی با وضعیت فرهنگی کشور، تهاجم فرهنگی شدید و همه جانبه دشمن و تبلیغات رسانه ای دشمن علیه نوجوانان و جوانان این سرزمین داشته باشد، تردید نخواهد کرد که باارزش ترین کار حضور طلاب در بین نوجوانان و جوانان است، براین اساس، مدارس امین بهترین فرصت در راستای تحقق این مهم است که قصد داریم برای سال تحصیلی جدید آموزش و پرورش، قریب به هزار نفر از مبلغین خواهر و برادر را تحت عنوان مبلغین مدارس امین جذب کنیم.

معاون تهذیب و تبلیغ حوزه علمیه اصفهان با بیان اینکه به منظور جذب مبلغین مدارس امین حوزه علمیه اصفهان، پذیرش و مصاحبه عملی را آغاز کردیم، گفت: پیش از این فراخوان جذب مبلغین خواهرو برادر مدارس امین حوزه علمیه اصفهان اطلاع رسانی شد.

مومنی خاطرنشان کرد: در این دوره از فراخوان بیش از ۱۴۰۰ نفر از مبلغین و روحانیون شرکت کرده اند و اکنون در مرحله انجام مصاحبه عملی از آنها در مرکز آموزش های کاربردی حوزه علمیه اصفهان به صورت دسته بندی و برنامه ریزی شده هستیم.

وی عنوان کرد: مبلغین پس از کسب نمرات لازم و بررسی شرایط و معرفی نفرات منتخب، در یک دوره آموزشی کارگاهی یک ماهه با عناوین مهارت های ارتباط گیری و فضای مجازی و تشریح مباحث کلامی و شبهاتی در ایام تابستان ۱۴۰۱باید شرکت کنند.

معاون تهذیب و تبلیغ حوزه علمیه اصفهان در تشریح شرایط مبلغین برای انجام مصاحبه عملی مدارس امین، گفت: تلبس دائم به لباس مقدس روحانیت؛ رعایت اخلاق و آداب اسلامی و شئونات طلبگی؛ التزام عملی به نظام مقدس جمهوری اسلامی و ولایت مطلقه فقیه، داشتن حداقل سطح یک حوزه؛ مهارت کافی در تبلیغ دانش آموزی و اجرای امور فرهنگی و قدرت ارتباط مطلوب با دانش آموزان، اولیا و مربیان از جمله شرایط تعیین شده است.

وی در توضیح سرفصل‌هایی که در مصاحبه حضوری از مبلغان مدارس امین گرفته می شود، گفت: تسلط بر احکام شرعی، توان پاسخگویی به سؤالات دانش آموزی، انگیزه و روحیه کار در مدارس امین، توان کلاس داری و سخنرانی عمومی، وضعیت ظاهری و سلامتی جسمی، شادابی و نشاط، مخاطب شناسی، سعه صدر و نقد پذیری، میزان مطالعه و توان مدیریت فرهنگی از جمله مواردی مصاحبه عملی است.

مومنی با بیان اینکه امروزه رسالت مبلغین مدارس امین بسیار حائز اهمیت است، گفت: حضور منظم و فعال در مدرسه؛ اجرای برنامه در مناسبت‌های مذهبی و ملی؛ اهتمام و مداومت به اجرای طرح تربیتی و فرهنگی در مدرسه؛ توجیه معلمان، معاون پرورشی و اولیاء برای اجرای طرح‌های تربیتی و فرهنگی؛ ساماندهی جلسات خانواده براساس طرح تربیتی؛ تعامل مناسب با مدیران، دانش‌آموزان، معلمان و اولیاء؛ انتخاب محتواهای مناسب و مورد نیاز دانش‌آموزان و ارائه به آنان؛ توجه ویژه به همه دانش‌آموزان و ارتباط موثر و صمیمی با تک‌تک آنان؛ اقامه نماز جماعت ظهر و عصر در مدرسه؛ برپایی هیئت دانش‌آموزی؛ هماهنگی با کادر مدرسه در امور اجرایی، پرورشی و... و غنی‌سازی اوقات فراغت دانش‌آموزان با کمک و همکاری معلم پرورشی و کادر مدرسه از رسالت ها و وظایف مبلغین مدارس امین است.

انتهای پیام



رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب

مدرسه مؤثرترین خاستگاه انتقال ارزش‌ها، باورها و هویت ملی است

حوزه علمیه، پیشرو درنوآوریهای تربیتی

اپلیکیشن «الفبای مهربانی» کاری ازدفترتبلیغات اسلامی

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب

مدرسه مؤثرترین خاستگاه انتقال ارزش‌ها، باورها و هویت ملی است

مشاوروزیرآموزش و پرورش

تربیت نسل آینده‌ساز، نیازمند بهره‌گیری از گنجینه‌ی معارفی  حوزه علمیه است.

تاجدارفردوس در بیان پیامبر رحمت

بهشت از زيبائى چهره فاطمه سلام الله علیها روشن شده است

 ظرفیت تبلیغی و تربیتی حوزه علمیه آستانه‌اشرفیه برای آموزش و پرورش

نماینده ولی فقیه در استان قزوین:

با همکاری مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی حضور روحانیون و مبلغین در مدارس  افزایش می یابد

گسترش خدمات تبلیغی در مدارس استثنایی مشهد/ پنج‌ هزار دانش‌آموز توان‌یاب در پوشش طرح امین

تصاویر/ دوره توانمندسازی طلاب فعال در آموزش و پرورش (معلم تمدن‌ساز)

تصاویر/ دیدار مدیر کل آموزش و پرورش استان قم به همراه معاونین و مشاوران با آیت‌الله اعرافی

مدیرحوزه‌های علمیه در دیدار مسئولان آموزش و پرورش قم مطرح کرد:

شناخت نسل‌های جدید؛ چالشی جدی برای نظام تربیتی / اگر با تحولات منفعلانه برخورد شود موج‌های بیرونی آینده تربیت دینی را شکل خواهند داد

مدیر کل آموزش و پرورش استان قم مطرح کرد:

تعامل با حوزه‌های علمیه و اجرای طرح‌های نوین

وزیر آموزش و پرورش

طرح امین ظرفیت ارزشمند تربیت دینی در مدارس کشور است

تعامل اثربخش حوزه و آموزش‌وپرورش، مسیر تربیت نسل تمدنی را هموار می‌کند

تصاویر / اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان با حضور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاریها

وزیر آموزش و پرورش در اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان

حضور طلاب طرح امین شتاب‌دهنده تحول تربیتی است/ طرح امین نباید مغفول بماند

مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاریها

تربیت نسل مؤمن در گرو نقش‌آفرینی روحانیِ مدرسه است