Print
Zoom In
Zoom Out

مدیر ناحیه یک طرح امین در آموزش و پرورش تهران:

روحانیون طرح امین بازوی پر توان نیروهای پرورشی در مدارس هستند

شناسه مطلب: 13381
زمان انتشار: يكشنبه 08 خرداد 1401 ساعت 10:03

مدیر ناحیه یک طرح امین در آموزش و پرورش طرح امین را یکی از آثار و برکات مهم حوزه علمیه در آموزش و پرورش دانست و اعلام کرد مبلغین و مبلغات بازوی پر توان نیروهای پرورشی در مدارس هستند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، جلسه معارفه روحانیون طرح امین منطقه یک با حضور مهردادرضایی و مونا خداوردیان مدیران ناحیه یک طرح امین، معصومه شیرکوند؛کارشناس قرآن، عترت و نماز منطقه، مبلغات و معاونین مدارس طرح امین در دارالقرآن ریحانه النبی (س) برگزار شد.

مهردادرضایی؛ مدیر ناحیه یک طرح امین در آموزش و پرورش با اشاره به طرح امین اظهار کرد: طرح امین طرح با برکاتی است که حدود ده سال از اجرای آن می گذرد و با استقبال مدارس هر سال گسترده تر از سال های گذشته برگزار می شود.

وی افزود: طرح مدارس «امین»، طرحی است که روحانیون پس از گذراندن دوره های آموزشی،تخصصی و اخذ مدرک در مدارس متقاضی اجرای طرح امین حضور می یابندو در قالب برنامه های طرح امین در مدارس فعالیت فرهنگی و تربیتی دارند.

مدیر ناحیه یک طرح امین در آموزش و پرورش با اشاره به استقبال مدارس و دانش آموزان از طرح مدارس امین اظهار کرد:اگر دانش آموزان ارتباط موثر قلبی، روحی و روانی با روحانی آموزش دیده، داشته باشند، می توانیم شاهد کاهش بسیاری از آسیب های اجتماعی باشیم و با توجه به تجربیات چندساله دانش آموزان و کادر آموزشی مدرسه هم مشتاق خواهند بود که روحانی در تمام روزها در مدرسه حضور داشته باشد.

رضایی با ابراز خرسندی از اجرای رو به رشد این طرح در مدارس گفت: با کسر مدارس دوره اول ابتدایی و مدارس غیر انتفاعی تقریبا اکثر مدارس دولتی تحت پوشش این طرح قرار می گیرند. مبلغین و مبلغات بازوی پر توان نیروهای پرورشی در مدارس هستند و با تعامل می توانند یاریگر دانش آموزان در زمینه های مختلف فرهنگی، اعتقادی و امور پرورشی باشند.

خداوردیان در ادامه با بیان اینکه روحانیون در قالب طرح امین ضمن مشاوره در حوزه های فرهنگی، مذهبی، پرورشی پاسخگوی سوالات دانش آموزان در موضوعات مختلف هستند، افزود: گاهی اوقات دانش آموزان در مدارس نیازمند اطلاعاتی درباره دین هستند تا بتوانند به آموزه های دینی عمل کنند و یا پرسشهای اعتقادی ، دینی و مذهبی خود را با مبلغین مطرح کنند.

وی افزود: با همکاری نیروهای طرح امین و مربیان پرورشی می توان با حرکت جهادی در زمینه مسائل اعتقادی، مذهبی وفرهنگی گام های اساسی و موثری برداشت.

خداوردیان در پایان ضمن معرفی نیروهای جدیدالورود طرح امین به مدارس منتخب اظهار کرد: با اجرای خوب ورضایت بخش طرح امین و با توجه به استقبال مدارس از این طرح امیدوار هستیم که تمام مدارس کشور تحت پوشش این طرح قرار بگیرند و از برکات آن بهرمند شوند.



درکتاب آموزشی احکام دختران بخوانید

نگاهی متفاوت برای آشنایی دختران با احکام شرعی

گزارشی متفاوت برای جذب در حوزه علمیه

مدرسه علمیه خاتم‌الانبیاء بابل میزبان دانش آموزانی که شاید طلبه شوند+ تصاویر

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»

معاون وزیرآموزش و پرورش دردیداربا آیات حسینی بوشهری واعرافی

استعدادهای برتر باید در مسیر حل مسائل راهبردی کشور قرارگیرند/ به دنبال تربیت نخبه‌ای هستیم عمیق بیندیشد و متعهدانه عمل کند

آیت الله حسینی بوشهری در دیدار رئیس سمپاد

کشوربیش ازهرجای دیگربه استعدادهای برتر نیاز دارد.

در دیدار رئیس سازمان ملی استعداهای درخشان:

تقدیرآیت الله اعرافی ازتوجه رئیس جمهوربه آموزش و پرورش

گزارش تصویری

همایش تخصصی طلاب شاغل در آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان مشهد

رئیس بنیاد نهج البلاغه خبر داد

  شرکت ۳۰۰هزار دانش آموز در طرح فراگیر "قرار نهج البلاغه "

در کرمان

دوره آموزشی اردو داری مربیان کودک و نوجوان

درقم برگزارشد

دوره توانمندسازی طلاب در پاسخ به شبهات اعتقادی

عضو شورای سیاستگذاری ستاد همکاریها:

تحقق تربیت تراز انقلاب اسلامی، نیازمند طرح‌های تازه است

مدیرحوزه های علمیه

ارتباط و تعامل  چشمگیر روحانیون با دانش‌آموزان از مهم‌ترین جلوه‌های تبلیغ حوزه علمیه است

درکتاب آموزشی احکام دختران بخوانید

نگاهی متفاوت برای آشنایی دختران با احکام شرعی

دبیر ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش

خدمات رئیس جمهور شهید تا سالیان متمادی در کشور جاری و ساری خواهد بود.

امام جمعه همدان:

مبلغ طرح امینی موفق است که ملجا همه دانش‌آموزان باشد

به همت نشر معارف

کتاب «شیخ بهایی» ویژه گروه سنی کودک و نوجوان منتشر شد

در حاشیه دیدار با معلمان و فرهنگیان

تفقد رهبرمعظم انقلاب ازافتخارآفرینان کاروان دانش‌آموزی امید ایران