Print
Zoom In
Zoom Out

دبیر ستاد همکاریها ؛

رسالت روابط عمومی ها در عرصه جهاد تبیین سنگین تر ازگذشته است

شناسه مطلب: 13342
زمان انتشار: سه شنبه 27 اردیبهشت 1401 ساعت 08:11

مشاور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاریها با تبریک فرا رسیدن 27 اردیبهشت روز روابط عمومی و ارتباطات ، روابط عمومی را آینه تمام نمای توفیق یا عدم توفیق هر سازمان و نهاد دانست.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها،حجت الاسلام حمید نیکزاد، مشاور وزیر آموزش و پرورش و دبیرستاد همکاریها، یاد آورشد: یکی از تاکیدات مکرر امامین انقلاب استفاده از وسایل ارتباط جمعی به منظور تشریح دستاوردها وعظمت های انقلاب اسلامی در داخل و خارج است که این مساله رسالت روابط عمومی ها به عنوان بلندگوی نهادها و سازمانهای مختلف را به خصوص در عرصه جهاد تبیین سنگین کرده است.

مشاور وزیر آموزش و پرورش افزود: ارتباطات و روابط عمومی‌ به عنوان آینه تمام نمای هر سازمان‌ یا نهاد می‌کوشد نگاه گسترده‌ تری به جامعه پیرامون خود داشته باشد  تا از این رهگذر پیوند منطقی ، عاطفی  و سیستمی البته با الهام از علم روز بین خود و جامعه هدف ایجاد کند.

عضو شورای معاونین وزارت آموزش و پرورش،مهم ترين وظيفه نهاد ارتباطات و روابط عمومي را اطلاع رساني متقابل در راستاي ارتقاء سازماني واعتمادسازي ، جهت خدمت رساني بهتر و برتر دانست و گفت: این مهم  علاوه برمتمسک شدن به آموزه های دینی و اخلاقی ،نیازمند تخصص و آگاهی از آخرین شیوه ها و یافته های ملی و بین المللی در خصوص علم ارتباطات است.

حجت الاسلام نیکزاد روابط عمومی را  پل ارتباطی سازمانها  و نهاد ها با مردم دانست و گفت: هرچه این پل مستحکم باشد یقیناً از بهره و کارآیی لازم برخوردار خواهد بود.

دبیر ستاد همکاریها خاطرنشان کرد: حیطه عمل روابط عمومی احساسات ،عاطفه ها و افکار عمومی است و این نشان از اهمیت جایگاه و مراتب روابط عمومی دارد که با عقل و تدبیر توام با  فن و هنر به منظور تأثیرگذاری برجامعه و دریافت تصویر واقعی از افکار عمومی محقق  می گردد.

عضو شورای معاونین حوزه های علمیه ، با بیان اینکه مسئول یا کارشناس روابط عمومی، باید به خصلت هایی چون قانون مداری،نظم،شجاعت،ابراز عقیده،تحمل شنیدن آرای مخالف، احترام به حقوق فردی و اجتماعی دیگران و صداقت پایبند باشد، گفت: نهاد روابط عمومی در حقیقت شبکه هوشیارو مغز متفکر هر سازمان با افکار عمومی و مخاطبان خود با نگرش ها و سلایق متفاوت است.

 انتهای پیام



تصاویر

دوره توانمندسازی کارشناسان قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش استان کرمان در ماهان

امام جمعه رباط کریم:

لزوم همکاری همه دستگاه ها برای کاهش آسیب های اجتماعی دانش آموزان

حضور دبیر ستاد همکاریها در راهپیمایی روز استکبار ستیزی

تازه های نشر

انتشارکتاب الکترونیکی «۱۳ آبان»

نماهنگ روز استکبار ستیزی

روایت رهبرمعظم  انقلاب از تسخیر لانه جاسوسی

تصاویر

دیدار جمعی از دانش آموزان سطح شهر سنندج با نماینده ولی فقیه

تصاویر

دوره توانمندسازی کارشناسان قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش استان کرمان در ماهان

مدیرکل آموزش و پرورش سمنان:

تعامل باحوزه‌علمیه ارتقا تعلیم و تربیت دینی را به دنبال دارد

نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان:

تقویت جنبه اعتقادی نومعلمان از وظایف شورای همکاریها است.

گزارشی از کارگروه های همکاریهای در لرستان

مدرسه دژ مستحکم مقابله با جنگ نرم دشمن است/ اجرای ۴۶۳ برنامه فرهنگی و تربیتی با همکاری حوزه در آموزش و پرورش لرستان

تصاویر/ شورای همکاری حوزه و آموزش و پرورش استان همدان

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان

همکاری حوزه و آموزش و پرورش ارتقای فرهنگی، تربیتی را به دنبال دارد.

نشست فصلی مبلغان طرح امین خراسان شمالی

تصاویر/ آیین معرفی دبیر ستاد همکاری‌های حوزه و آموزش و پرورش

مدیرکل دفتر وزارتی آموزش و پرورش

ستاد همکاریها‌ حلقه اتصال دو نهاد بنیادین کشور است

دبیرجدید ستاد همکاری حوزه‌علمیه وآموزش و پرورش منصوب شد

در زنجان تاکید شد

لزوم حضور روحانیان متخصص برای آموزش دینی کودکان و نوجوانان