Print
Zoom In
Zoom Out

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش عنوان کرد؛

تربیت دانش آموزان بر اساس آموزه های قرآن و عترت

شناسه مطلب: 13333
زمان انتشار: شنبه 24 اردیبهشت 1401 ساعت 11:11

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش گفت: برای توسعه مدارس قرآنی برنامه کمی نداریم اما برای کیفی سازی این مدارس طرح و برنامه های خوبی مد نظر است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، اصغر باقر زاده در حاشیه بازدید از مسابقات قرآن و عترت دانش آموزان خوزستان در محل مدرسه شاهد عفاف اهواز در جمع خبرنگاران افزود: برای مدتی برنامه کمی برای مدارس قرآنی انجام شد اما به دلیل ضعف در نیروی انسانی و اعتبارات نتوانستیم آن را به درستی اجرا کنیم.

‌وی ادامه داد: امسال برنامه داریم که با در نظر گرفتن نیروی انسانی توانمند و امکانات مناسب در این مدارس یک ظرفیت ۲ میلیون نفری دانش آموزی حافظ قرآن را پرورش دهیم.

باقر زاده اظهارداشت: وزارت آموزش و پرورش طرح دیگری دارد که اگر باقی نهادهای قرآنی کمک کنند این ۲ میلیون نفر دانش آموز می توانند به پنج میلیون نفر افزایش یابند.

وی یکی از اهداف آموزش و پرورش برای برگزاری دوره‌های مسابقات مختلف از جمله مسابقات قرآن را ایجاد موقیعت های تربیتی دانست و ادامه داد: هر فرد با توجه به علاقه و احساس خود باید در این مسابقات شرکت کند و با شناسایی استعدادهای خود با قرآن و معارف انس بگیرد.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش برگزاری این مسابقات را عاملی برای تشویق سایر دانش آموزان برای ارتباط گرفتن با قرآن دانست و گفت: یکی از مهمترین اهداف برگزاری مسابقات قرآنی تربیت دانش آموزان بر اساس آموزه های قرآن و انس با این کتاب آسمانی است.

وی افزود: امروز از مسئولان و داوران درخواست شد که برای تقویت و فراگیری مسابقات قرآنی دانش آموزان بیشتری را در این مسابقات جذب کنند.

باقر زاده تداوم این مسیر را از دیگر برنامه ها و اهداف مسابقات برشمرد و اظهارداشت: دانش آموزانی که در این مسابقات شرکت کرده اند و ارتباط بسیار خوبی با قرآن به دست آورده اند رها شوند و از آنها پشتیبانی مستمری صورت گیرد.

وی ادامه داد: در حال جمع آوری نظرات برای توسعه مسابقات قرآنی در سطح کشور هستیم اما باید در سطوح پایین تر مسابقه، افراد بیشتری جذب کنیم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش گفت: در نظر داریم تا خانواده های دانش آموزان را  در مسابقات قرآنی درگیر کنیم؛ باید به دنبال راه اندازی جشنواره قرآنی در کشور باشیم.

در مرحله اول مسابقات قرآنی خوزستان ۴۰۰ هزار نفر  شرکت کردند که ۲۰۰ هزار نفر به مرحله دوم راه یافتند و سه هزار اثر از این دانش آموزان به مرحله سوم ارسال شد.

در مرحله نهایی مسابقات قرآنی خوزستان ۲۸۰ دختر و پسر دانش آموز در ۱۱ رشته شرکت کرده اند که ۷۴ نفر از این تعداد به مسابقات کشوری که در تیرماه و مردادماه در استان های آذربایجان شرقی و خراسان رضوی برگزار می شود حضور خواهند داشت.



نشست نمایندگان معاونت های وزارت آموزش و پرورش با دبیر ستادهمکاریها

پویش ملی برای مادرم زهرا(س)

گزارش تصویری

طلاب مدرسه علمیه ولی عصر(عج)‌اهواز در میان دانش آموزان در ایام فاطمیه

مدیر حوزه های علمیه:

حل چالش‌های آموزش و پرورش نیازمند اولویت‌بخشیِ تمام دستگاه‌هاست

پیش‌نشست شورای همکاری‌ سیستان و بلوچستان برگزارشد

آیت‌الله صفایی بوشهری در جمع دانش آموزان :

 شهدا نگذاشتند کشتی زندگی ما در گرداب جهان استکبار غرق شود

امام جمعه برازجان:

ره آورد حضورروحانیون در آموزش و پرورش تقویت هویت دینی دانش‌آموزان است

بازدید عضوخبرگان رهبری ازیک مدرسه طرح امین در استان گیلان  

نماینده ولی فقیه در استان زنجان:

توانمندسازی معلمان و طلاب؛ کلید افزایش اثرگذاری در مدارس و حوزه‌ها است

یادداشت

مدرسه فاطمی،الگویی تمدن‌ساز برای نجات بشر ازبحران‌های مدرن

وزیر آموزش و پرورش:

امروز میدان اصلی جنگ دشمن، باورهای نسل جوان است

تصاویر/ همایش مبلغان دانش آموزی فاطمیه موسسه انوار طاها

مدیر حوزه علمیه فارس

طرح امین سند همکاری موفق حوزه و آموزش و پرورش است

مرکز تربیت معلم - مبلغ منتشر کرد

کتاب «خشت اول معلمی» با بیش از ۱۲۰۰ نکته کاربردی

باز نشر / تحولی شگرف درعرصه همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش

دوهزار و 16 مدرسه تحت برنامه های فرهنگی تربیتی یک مجتهد

نشست نمایندگان معاونت های وزارت آموزش و پرورش با دبیر ستادهمکاریها

تصاویر/ برگزاری اجلاس نماز دانش‌آموزی در آموزش و پرورش ناحیه دو همدان