Print
Zoom In
Zoom Out

مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران:

اهمیت استفاده از ظرفیت‌های روحانیت در پیشبرد اهداف تربیتی آموزش و پرورش

شناسه مطلب: 13332
زمان انتشار: شنبه 24 اردیبهشت 1401 ساعت 10:05

نایب رئیس کمیته همکاریهای شهرستان‌های استان تهران در دیدار با مدیر نمایندگی شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه استان تهران، بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های روحانیت در پیشبرد اهداف تربیتی آموزش و پرورش تاکید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، این دیدار مسعود بهرامی، مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران ضمن اشاره به اهمیت تعامل و ارتباط مدرسه و مسجد اظهار کرد: معلم در جامعه نقشی بی‌بدیل دارد و سرمایه‌گذاری روی نقش معلم در عرصه وجود دانش‌آموزان تراز اسلامی و نسل انقلابی یک ضرورت است، چراکه نسل شایسته و نسل تراز انقلاب اسلامی در گرو تلاش‌های معلمان است.

وی افزود: هر ستاد نماز جمعه و هر مصلایی، یک کانون تربیتی است و استفاده از ظرفیت‌های روحانیت در پیشبرد اهداف تربیتی آموزش و پرورش اهمیت دارد.

بهرامی خاطرنشان کرد: امروز آموزش و پرورش باید با استفاده از رسالت ائمه جمعه و جماعات، روحانیت و طلاب، معارف دینی را با بیانی شیوا و جذاب در مدارس بیشتر ترویج نمایند و تعامل سه رکن تربیتی خانه، مدرسه و مسجد شود.

در ادامه، حجت‌الاسلام مهدی دربانی، مدیر نمایندگی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان تهران نیز ضمن تبریک هفته معلم و تأکید بر فعال تر شدن کمیته همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش و استفاده از ظرفیت پایگاه‌های نمازجمعه و مساجد در پیشبرد اهداف تربیتی تصریح کرد: انتظار ما از آموزش و پرورش و اولیاء این است که با ائمه جماعات و روحانیت نواحی و مناطق برای تربیت دینی و اخلاقی نوجوانان همراهی کند و با اهمیت دادن و واگذاری مسئولیت‌ها به آنها، فضای نمازخانه‌هاو مصلاها را جذاب کنند.



معاون پرورشی و فرهنگی کهگیلویه و بویر احمد خبرداد

فعالیت 800 روحانی در آموزش و پرورش استان

«پیک فاطمی» در مدارس کاشان

نشست مدرسه علمیه صاحب‌الزمان (عج) لنگرود و آموزش‌ و پرورش

درنشست دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با مدیرجامعه‌الزهرا (س) بررسی شد

ظرفیت های تعلیم و تربیتی جامعه‌الزهرا (س) در همکاری با آموزش و پرورش

بازدید دبیرستادهمکاریها از مرکزتربیت معلم مبلغ

حوزه علمیه، پیشرو درنوآوریهای تربیتی

اپلیکیشن «الفبای مهربانی» کاری ازدفترتبلیغات اسلامی

معاون تبلیغ حوزه علمیه اصفهان خبر داد

فعالیت یکهزار روحانی طرح امین در اصفهان

نگاه خوب رسانه ها به اخبارستاد

شماره (85) بولتن خبری ستاد همکاریها در آیینه رسانه ها منتشرشد

گزارش تصویری

طلاب مدرسه علمیه ولی عصر(عج)‌اهواز در میان دانش آموزان در ایام فاطمیه

مدیر حوزه های علمیه:

حل چالش‌های آموزش و پرورش نیازمند اولویت‌بخشیِ تمام دستگاه‌هاست

پیش‌نشست شورای همکاری‌ سیستان و بلوچستان برگزارشد

آیت‌الله صفایی بوشهری در جمع دانش آموزان :

 شهدا نگذاشتند کشتی زندگی ما در گرداب جهان استکبار غرق شود

امام جمعه برازجان:

ره آورد حضورروحانیون در آموزش و پرورش تقویت هویت دینی دانش‌آموزان است

بازدید عضوخبرگان رهبری ازیک مدرسه طرح امین در استان گیلان  

نماینده ولی فقیه در استان زنجان:

توانمندسازی معلمان و طلاب؛ کلید افزایش اثرگذاری در مدارس و حوزه‌ها است

یادداشت

مدرسه فاطمی،الگویی تمدن‌ساز برای نجات بشر ازبحران‌های مدرن

وزیر آموزش و پرورش:

امروز میدان اصلی جنگ دشمن، باورهای نسل جوان است