Print
Zoom In
Zoom Out

معاون تهذیب تبلیغ حوزه علمیه اصفهان:

300 مبلغ ممحض برای فعالیت در مدارس طرح امین ثبت نام کرده‌اند

شناسه مطلب: 13280
زمان انتشار: دوشنبه 29 فروردین 1401 ساعت 10:17

عضو کمیته همکاریهای استان اصفهان خبر از ثبت نام 300 مبلغ فاضل حوزه علمیه اصفهان برای فعالیت در مدارس طرح امین اصفهان خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید حسین مؤمنی، امروز در جلسه مدیران مدارس علمیه استان اصفهان، ضمن تبریک میلاد امام حسن(ع) اظهار کرد: امسال در مدارس امین اتفاقات مبارکی رقم خواهد خورد و جذب مبلغین بسیار مناسب خواهد بود.

وی گفت: اعتقاد راسخ دارم هر مدرسه علمیه در شهرستان باید مرجع فعالیت‌های قرآنی آن منطقه باید باشد و بتواند فعالیت‌های قرآنی داخل مدرسه و شهرستان را  مدیریت کنند.

وی با اشاره به جذب مبلغین مدارس امین حوزه علمیه اصفهان، گفت: مدیران مدارس، روحانیون و مبلغین توانمند را برای اشتغال در مدارس امین تشویق کنند.

معاون تهذیب تبلیغ حوزه علمیه اصفهان با تأکید بر اینکه عرصه تبلیغ در مدارس امین بسیار حساس و مهم است و دولت سیزدهم در این زمینه همراهی‌های خوبی تاکنون داشته است، گفت: در حال حاضر نزدیک به ۳۰۰مبلغ برای فعالیت در مدارس امین ثبت نام کرده اند که در حال بررسی شرایط آن‌ها و انجام مصاحبه هستیم.

حجت الاسلام مؤمنی با بیان اینکه اولویت اصلی ما در برنامه‌ریزی‌های تبلیغی، مدارس آموزش‌وپرورش است، گفت: امروز باید نسبت به آسیب‌های اجتماعی جوانان و نوجوانان حساس باشیم.

معاون تهذیب و تبلیغ حوزه علمیه اصفهان کرد: معتقدم که بالاترین اثر یک روحانی و مبلغ در شرایط امروز باید در سطح جوانان و نوجوانان و در مدارس آموزش‌وپرورش ظهور و بروز داشته باشد.

وی اذعان کرد: جوان بودن، توانایی در امر تبلیغ، قدرت ارتباط‌گیری با جوانان، دارا بودن مهارت‌های روانشناسی از شرایطی است که یک مبلغ مدارس امین داشته باشد.

معاون تهذیب تبلیغ حوزه علمیه اصفهان افزود: رهبری معظم انقلاب در روزهای آغازین ماه مبارک رمضان در دیدار با قاریان قرآن کریم به نکاتی اشاره کردند که بر این روال طرحی مبنی بر پررنگ کردن تشکل‌های قرآنی در مدارس علمیه اصفهان برنامه‌ریزی شده تا هر مدرسه علمیه یک پایگاه قرآنی شود و قطعاً مردم از این عرصه استقبال خواهند کرد.

حجت‌الاسلام مؤمنی در پایان گفت: مدیران مدارس بر موضوع امامت برای طلاب جوان اهتمام بورزید.



توسط مؤسسه دارالزهراء (سلام الله علیها)

اجرای درسنامه‌های فاطمیه در بیش از ۵۰ مدرسه قم

تصاویر

دیدار جمعی از دانش آموزان سطح شهر سنندج با نماینده ولی فقیه

گزارش

 مدرسه امام حسین(ع) همدان؛ الگویی موفق در تربیت نسلی متعهد و با نشاط

توسط مؤسسه دارالزهراء (سلام الله علیها)

اجرای درسنامه‌های فاطمیه در بیش از ۵۰ مدرسه قم

مدیر حوزه علمیه خراسان

تحول در آموزش و پرورش به آینده کشور گره خورده است

دیداردبیر جدید ستاد همکاریها با مدیر حوزه علمیه خراسان

تصاویر/ اردوی شبی در حوزه علمیه ویژه دانش آموزان سلماس

درمشهد برگزارشد

دوره جامع و مهارتی «تربیت مبلغان کودک و نوجوان»

برگزاری گفتمان دینی با موضوع حجاب و عفاف در مدارس ایرانشهر

یادداشت/ کریم دلفانی؛

سهم حوزه علمیه از سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در دولت اسناد محور چهاردهم

گزارش

تربیت دینی و اجتماعی پایدار با اجرای طرح سه میم

اپلیکیشن قطار قرآنی

آموزش مفاهیم دینی به زبان کودکانه با فناوری تعاملی

به همت مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی

 فضلا و کارشناسان حوزوی در میان دانش اموزان برای پاسخ به سئوالات گوناگون

نماینده ولی فقیه در استان یزد

آموزش و پرورش نیازمند بازگشت به سه اصل بنیادین تدیّن، تفکر و تعقل است

دوره تربیت مربی کودک و نوجوان ویژه مبلغین و روحانیون شهرستان دلگان

نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی:

آموزش و پرورش زمینه‌ ساز انتقال مفاهیم اخلاقی و قرآنی باشد

مدیر حوزه علمیه گیلان

ارتباط مؤثر حوزه و آموزش و پرورش موجب ارتقای معنویت نوجوانان می شود