Print
Zoom In
Zoom Out

معاون تهذیب تبلیغ حوزه علمیه اصفهان:

300 مبلغ ممحض برای فعالیت در مدارس طرح امین ثبت نام کرده‌اند

شناسه مطلب: 13280
زمان انتشار: دوشنبه 29 فروردین 1401 ساعت 10:17

عضو کمیته همکاریهای استان اصفهان خبر از ثبت نام 300 مبلغ فاضل حوزه علمیه اصفهان برای فعالیت در مدارس طرح امین اصفهان خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید حسین مؤمنی، امروز در جلسه مدیران مدارس علمیه استان اصفهان، ضمن تبریک میلاد امام حسن(ع) اظهار کرد: امسال در مدارس امین اتفاقات مبارکی رقم خواهد خورد و جذب مبلغین بسیار مناسب خواهد بود.

وی گفت: اعتقاد راسخ دارم هر مدرسه علمیه در شهرستان باید مرجع فعالیت‌های قرآنی آن منطقه باید باشد و بتواند فعالیت‌های قرآنی داخل مدرسه و شهرستان را  مدیریت کنند.

وی با اشاره به جذب مبلغین مدارس امین حوزه علمیه اصفهان، گفت: مدیران مدارس، روحانیون و مبلغین توانمند را برای اشتغال در مدارس امین تشویق کنند.

معاون تهذیب تبلیغ حوزه علمیه اصفهان با تأکید بر اینکه عرصه تبلیغ در مدارس امین بسیار حساس و مهم است و دولت سیزدهم در این زمینه همراهی‌های خوبی تاکنون داشته است، گفت: در حال حاضر نزدیک به ۳۰۰مبلغ برای فعالیت در مدارس امین ثبت نام کرده اند که در حال بررسی شرایط آن‌ها و انجام مصاحبه هستیم.

حجت الاسلام مؤمنی با بیان اینکه اولویت اصلی ما در برنامه‌ریزی‌های تبلیغی، مدارس آموزش‌وپرورش است، گفت: امروز باید نسبت به آسیب‌های اجتماعی جوانان و نوجوانان حساس باشیم.

معاون تهذیب و تبلیغ حوزه علمیه اصفهان کرد: معتقدم که بالاترین اثر یک روحانی و مبلغ در شرایط امروز باید در سطح جوانان و نوجوانان و در مدارس آموزش‌وپرورش ظهور و بروز داشته باشد.

وی اذعان کرد: جوان بودن، توانایی در امر تبلیغ، قدرت ارتباط‌گیری با جوانان، دارا بودن مهارت‌های روانشناسی از شرایطی است که یک مبلغ مدارس امین داشته باشد.

معاون تهذیب تبلیغ حوزه علمیه اصفهان افزود: رهبری معظم انقلاب در روزهای آغازین ماه مبارک رمضان در دیدار با قاریان قرآن کریم به نکاتی اشاره کردند که بر این روال طرحی مبنی بر پررنگ کردن تشکل‌های قرآنی در مدارس علمیه اصفهان برنامه‌ریزی شده تا هر مدرسه علمیه یک پایگاه قرآنی شود و قطعاً مردم از این عرصه استقبال خواهند کرد.

حجت‌الاسلام مؤمنی در پایان گفت: مدیران مدارس بر موضوع امامت برای طلاب جوان اهتمام بورزید.



درقم برگزارشد

دوره توانمندسازی طلاب در پاسخ به شبهات اعتقادی

در نقده برگزارشد

نشست مدیران مدرسه علمیه خواهران نقده با مدیران مدارس آموزش و پرورش

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»

معاون وزیرآموزش و پرورش دردیداربا آیات حسینی بوشهری واعرافی

استعدادهای برتر باید در مسیر حل مسائل راهبردی کشور قرارگیرند/ به دنبال تربیت نخبه‌ای هستیم عمیق بیندیشد و متعهدانه عمل کند

آیت الله حسینی بوشهری در دیدار رئیس سمپاد

کشوربیش ازهرجای دیگربه استعدادهای برتر نیاز دارد.

در دیدار رئیس سازمان ملی استعداهای درخشان:

تقدیرآیت الله اعرافی ازتوجه رئیس جمهوربه آموزش و پرورش

گزارش تصویری

همایش تخصصی طلاب شاغل در آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان مشهد

رئیس بنیاد نهج البلاغه خبر داد

  شرکت ۳۰۰هزار دانش آموز در طرح فراگیر "قرار نهج البلاغه "

در کرمان

دوره آموزشی اردو داری مربیان کودک و نوجوان

درقم برگزارشد

دوره توانمندسازی طلاب در پاسخ به شبهات اعتقادی

عضو شورای سیاستگذاری ستاد همکاریها:

تحقق تربیت تراز انقلاب اسلامی، نیازمند طرح‌های تازه است

مدیرحوزه های علمیه

ارتباط و تعامل  چشمگیر روحانیون با دانش‌آموزان از مهم‌ترین جلوه‌های تبلیغ حوزه علمیه است

درکتاب آموزشی احکام دختران بخوانید

نگاهی متفاوت برای آشنایی دختران با احکام شرعی

دبیر ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش

خدمات رئیس جمهور شهید تا سالیان متمادی در کشور جاری و ساری خواهد بود.

امام جمعه همدان:

مبلغ طرح امینی موفق است که ملجا همه دانش‌آموزان باشد

به همت نشر معارف

کتاب «شیخ بهایی» ویژه گروه سنی کودک و نوجوان منتشر شد

در حاشیه دیدار با معلمان و فرهنگیان

تفقد رهبرمعظم انقلاب ازافتخارآفرینان کاروان دانش‌آموزی امید ایران