Print
Zoom In
Zoom Out

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با امام جمعه شهرستان سیمرغ دیدار کرد

شناسه مطلب: 13277
زمان انتشار: يكشنبه 28 فروردین 1401 ساعت 12:26

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با امام جمعه شهرستان سیمرغ دیدار کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، مصطفی عابدی در این دیدار با بیان اینکه دستگاه تربیتی با رسالت خطیری که دارد به حمایت‌ها و پشتیبانی‌های آحاد مردم، نخبگان و نهادها و به‌طور ویژه ائمه جمعه نیازمند است، بر لزوم همفکری و همراهی همه دلسوزان و دلدادگان تعلیم و تربیت برای رسیدن به اهداف سند تحول بنیادین تاکید کرده و اصلی‌ترین راهکار برای نیل به این هدف را تلاش شبانه‌روزی و کار میدانی دانست.

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش یک دستگاه گفتمانی است، افزود: آموزش و پرورش با گفتمان عمومی جامعه سروکار دارد و این خصلت عام بودن، به مشترک بودن عقاید و منافع دستگاهای مختلف می‌انجامد. تربیت اسلامی که گفتمان عام و هنجار مشترک کشورمان به‌شمار می‌آید مورد توجه همه دستگاه‌ها قرار دارد و همه شرکا باید برای این هدف با هم همکاری کنند که ائمه جمعه اصلی‌ترین شریک تعلیم و تربیت محسوب می‌شوند.

حجت الاسلام محمدنسب امام جمعه شهرستان سیمرغ نیز با بیان اینکه ایران قوی به مدیران قوی نیاز دارد، گفت: لازمه تربیت مدیران قوی توجه اساسی به آموزش و پرورش است. آموزش و پرورش از مخاطبین اصلی شعار سال رهبر معظم انقلاب است که باید به تولید دانش بنیان توجه کند. این دستگاه باید در تولید علم و علم دانش‌بنیان موثر عمل کند و شرط آن توجه و حمایت همه از آن است. ما در کنار آموزش و پرورش هستیم و از هیچ کمکی برای دستیابی به اهداف والای تربیت اسلامی و قرآنی دریغ نمی‌کنیم‌.



نشست مسئولان حوزه علمیه و آموزش و پرورش نائین+ عکس

با حضور مسئولان حوزه و اموزش و پرورش

همایش طرح سه میم «پیوند مسجد، مدرسه و منزل» در اهواز برگزارشد + تصاویر

گام‌های مهم حوزه علمیه خراسان در توسعه مدارس امین

مدیر حوزه علمیه فارس خبر داد؛

۹۶ درصد مخاطبان مدارس طرح امین ،عملکرد مبلغین را عالی ارزیابی کرده‌اند.

دوره آموزشی «جذب دانش‌آموزان به نماز» در کرمانشاه برگزار شد

امام جمعه اصفهان تأکید کرد؛

ضرورت آموزش مبتنی برفهم کودک

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی

طرح پیوند منزل مدرسه و مسجد از اهداف سند تحول بنیادین است

نشست مسئولان حوزه علمیه و آموزش و پرورش نائین+ عکس

تصاویر/ نشست شورای همکاری حوزه های علمیه با آموزش و پرورش خوی

رئیس ستاد همکاریها تبیین کرد

شش قلمرو مهم نهادهای آموزشی وعلمی برای آینده اسلام و ایران

جذب ۹۸ طلبه طرح امین درخراسان‌شمالی

معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه علمیه خراسان‌شمالی

پیوند «مدرسه، منزل و مسجد» سبب کاهش آسیب اجتماعی می‌شود

امام جمعه اصفهان خبرداد

فعالیت یکهزار طلبه طرح امین دراصفهان

نتایج پایش عملکرد ۵۷۰ مربی طرح امین در استان کرمانشاه اعلام شد.

با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی

بیست‌ودومین اجلاسیه مدیران مدارس صدرا در مشهد برگزارشد

آیت‌الله اعرافی در دیدار مدیر مسئول ایکنا:

پیام‌های قرآنی در دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش ترویج شود

تصاویر/امام جمعه خوی در میان دانش آموزان دارالقرآن امام خمینی (ره)