Print
Zoom In
Zoom Out

رئیس کمیته همکاریهای بندر خمیر:

تلاش های معلمان در دوره آموزش مجازی ماندگار است

شناسه مطلب: 13252
زمان انتشار: چهارشنبه 17 فروردین 1401 ساعت 22:43

امام جمعه بندر خمیر با بیان اینکه جدیت و تلاش آموزگاران در زمان آموزش مجازی مثالی زدنی است تصریح کرد: تلاش های معلمان در دوره آموزش مجازی ماندگار است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت‌الاسلام شعیب صالحی، امروز در دیدار مدیر و جمعی از کارکنان آموزش‌وپرورش بندر خمیر، گفت: تلاش و پشتکار خستگی‌ناپذیر معلمان بود که متوقف شدن دو سال فعالیت حضوری در مدارس را به شکلی جبران کرد تا چراغ یادگیری و تحصیل خاموش نشود.

وی با اشاره به همزمانی ماه رمضان با حضور دانش آموزان در کلاس درس، تصریح کرد: وجود فضای معنوی مایه برکت در مسئله تعلیم و تربیت است و معلمان و دانش آموزان از فضیلت‌های آن بهره خواهند برد.

رئیس شورای فرهنگ عمومی بندر خمیر، حرکت آموزش‌وپرورش شهرستان خمیر را رو به رشد و همراه با بهبود کیفیت آموزشی توصیف کرد، افزود: تلاش‌های مداوم در مدیریت دستگاه تعلیم و تربیت و تشکیل تیم منسجم و کارآمد اداری سبب شده تا در شاخص‌های موردنظر این دستگاه انسان‌ساز شاهد موفقیت‌های قابل قبولی باشیم.

حجت‌الاسلام صالحی، پیشرفت را در پرتو موفقیت آموزش‌وپرورش و مهارت‌آموزی به دانش آموزان دانست و گفت: روحانیون و دفتر امام‌جمعهُ آماده هر نوع حمایت و همیاری با آموزش‌وپرورش و فرهنگیان است.

در این دیدار علی یگانه، مدیر آموزش‌وپرورش بندر خمیر گفت: موفقیت‌های آموزش‌وپرورش حاصل تلاش معلمان و همراهی دستگاه‌های اجرایی شهرستان است که در دوران آموزش غیرحضوری از هیچ کوششی دریغ نکردند و هم‌اکنون نیز در سنگر مدارس برای پرورش آینده‌سازان ایران اسلامی حضور یافته‌اند.

وی، فعالیت حضوری مدارس شهرستان را از ۱۴ فروردین اعلام کرد و افزود: در روزهایی ابتدایی بازگشایی مدارس شاهد حضور خوب دانش آموزان در کلاس‌های درس بودیم که با رعایت شیوه‌نامه و مسائل بهداشتی امیدواریم شاهد تداوم این حضور تا پایان سال باشیم.

انتها پیام /



وزیر آموزش و پرورش

طرح امین ظرفیت ارزشمند تربیت دینی در مدارس کشور است

مدیر مرکز تربیت معلم مبلغ:

کتاب "مولفه‌های نسل جدید" تا دو ماه آینده منتشر می‌شود

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب

مدرسه مؤثرترین خاستگاه انتقال ارزش‌ها، باورها و هویت ملی است

مشاوروزیرآموزش و پرورش

تربیت نسل آینده‌ساز، نیازمند بهره‌گیری از گنجینه‌ی معارفی  حوزه علمیه است.

تاجدارفردوس در بیان پیامبر رحمت

بهشت از زيبائى چهره فاطمه سلام الله علیها روشن شده است

 ظرفیت تبلیغی و تربیتی حوزه علمیه آستانه‌اشرفیه برای آموزش و پرورش

نماینده ولی فقیه در استان قزوین:

با همکاری مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی حضور روحانیون و مبلغین در مدارس  افزایش می یابد

گسترش خدمات تبلیغی در مدارس استثنایی مشهد/ پنج‌ هزار دانش‌آموز توان‌یاب در پوشش طرح امین

تصاویر/ دوره توانمندسازی طلاب فعال در آموزش و پرورش (معلم تمدن‌ساز)

تصاویر/ دیدار مدیر کل آموزش و پرورش استان قم به همراه معاونین و مشاوران با آیت‌الله اعرافی

مدیرحوزه‌های علمیه در دیدار مسئولان آموزش و پرورش قم مطرح کرد:

شناخت نسل‌های جدید؛ چالشی جدی برای نظام تربیتی / اگر با تحولات منفعلانه برخورد شود موج‌های بیرونی آینده تربیت دینی را شکل خواهند داد

مدیر کل آموزش و پرورش استان قم مطرح کرد:

تعامل با حوزه‌های علمیه و اجرای طرح‌های نوین

وزیر آموزش و پرورش

طرح امین ظرفیت ارزشمند تربیت دینی در مدارس کشور است

تعامل اثربخش حوزه و آموزش‌وپرورش، مسیر تربیت نسل تمدنی را هموار می‌کند

تصاویر / اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان با حضور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاریها

وزیر آموزش و پرورش در اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان

حضور طلاب طرح امین شتاب‌دهنده تحول تربیتی است/ طرح امین نباید مغفول بماند

مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاریها

تربیت نسل مؤمن در گرو نقش‌آفرینی روحانیِ مدرسه است