Print
Zoom In
Zoom Out

آیت الله حسینی بوشهری:

آینده کشور ارتباط مستقیمی با وضعیت آموزش و پرورش دارد

شناسه مطلب: 13242
زمان انتشار: يكشنبه 14 فروردین 1401 ساعت 08:33

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، نقش آموزش و پرورش در آینده کشور را تأثیر گذار دانست و حضوری شدن کلاس‌ها با رعایت امور بهداشتی و فاصله گذاری در تاریخ چهاردهم فروردین ماه را مثبت ارزیابی نمود و بر جبران عقب افتادگی دانش آموزان تأکید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، آیت الله حسینی بوشهری در دیدار مدیر کل آموزش و پرورش استان قم، نقش کلیدی آموزش و پرورش در رشد و تعالی کشور را مورد توجه قرار داد و خاطر نشان کرد: آینده کشور ارتباط مستقیمی با وضعیت آموزش و پرورش دارد. هر چه آموزش و پرورش بالنده تر و بروزتر باشد، به همان تناسب آینده بهتری را شاهد خواهیم بود.

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه، با اشاره به جایگاه والای تعلیم و تربیت در اسلام افزود: معلم در فرهنگ دینی و اسلامی ما جایگاه ویژه و تأثیر گذاری دارد. پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم می‌فرمایند: «إنَّما بُعِثتُ مُعَلِّما» که نشان از اهمیت تعلیم و تربیت در اسلام دارد.

امام جمعه قم با اشاره به اهمیت تزکیه در کنار تعلیم و تربیت ابراز داشت: در چهار جای قرآن سخن از تعلیم و تزکیه مطرح شده که در ۳ مورد آن، تزکیه با اینکه از رهگذر تعلیم قابل دست یابی است، بر تعلیم مقدم شده است و این نشان از اهمیت تزکیه دارد. دانش آموزان باید آنقدر از لحاظ فرهنگی رشد پیدا کنند که بر اولیای خود نیز تأثیر بگذارند.

وی بازگشایی مدارس و برقراری دروس به صورت حضوری، با رعایت امور بهداشتی و فاصله گذاری، در تاریخ چهاردهم فروردین را مثبت ارزیابی نمود و بر برنامه ریزی مناسب در جهت جبران عقب افتادگی دانش آموزان و دانشجویان تأکید.



تصاویر/ شورای همکاری حوزه و آموزش و پرورش استان همدان

پنجمین کارگاه آموزشی «توانمندسازی طلاب فرهنگی » در اهواز

تازه های نشر

انتشارکتاب الکترونیکی «۱۳ آبان»

نماهنگ روز استکبار ستیزی

روایت رهبرمعظم  انقلاب از تسخیر لانه جاسوسی

تصاویر

دیدار جمعی از دانش آموزان سطح شهر سنندج با نماینده ولی فقیه

تصاویر

دوره توانمندسازی کارشناسان قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش استان کرمان در ماهان

مدیرکل آموزش و پرورش سمنان:

تعامل باحوزه‌علمیه ارتقا تعلیم و تربیت دینی را به دنبال دارد

نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان:

تقویت جنبه اعتقادی نومعلمان از وظایف شورای همکاریها است.

گزارشی از کارگروه های همکاریهای در لرستان

مدرسه دژ مستحکم مقابله با جنگ نرم دشمن است/ اجرای ۴۶۳ برنامه فرهنگی و تربیتی با همکاری حوزه در آموزش و پرورش لرستان

تصاویر/ شورای همکاری حوزه و آموزش و پرورش استان همدان

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان

همکاری حوزه و آموزش و پرورش ارتقای فرهنگی، تربیتی را به دنبال دارد.

نشست فصلی مبلغان طرح امین خراسان شمالی

تصاویر/ آیین معرفی دبیر ستاد همکاری‌های حوزه و آموزش و پرورش

مدیرکل دفتر وزارتی آموزش و پرورش

ستاد همکاریها‌ حلقه اتصال دو نهاد بنیادین کشور است

دبیرجدید ستاد همکاری حوزه‌علمیه وآموزش و پرورش منصوب شد

در زنجان تاکید شد

لزوم حضور روحانیان متخصص برای آموزش دینی کودکان و نوجوانان

تعبیرزیبای آیت الله جوادی آملی از آموزش و پرورش