Print
Zoom In
Zoom Out

وزیر آموزش ‌و پرورش:

«امور تربیتی» و «تدوین سند تحول» از دستاوردهای آموزش ‌و پرورش است

شناسه مطلب: 13187
زمان انتشار: دوشنبه 09 اسفند 1400 ساعت 21:44

وزیر آموزش ‌و پرورش در دیدار با رییس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه اظهارکرد: تأسیس «امور تربیتی» و «تدوین سندتحول» از مهم‌ترین دستاوردهای آموزش ‌و پرورش است، لذا باید بر تحقق اهداف این دو ثمره انقلاب توجه جدّی داشته باشیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، در دیدار وزیر آموزش‌ و پرورش با رییس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور که در دفتر وزیر آموزش‌ و پرورش برگزار شد، یوسف نوری با تبریک ایام فرارسیدن مبعث حضرت رسول اکرم (ص) و بزرگداشت هفته امور تربیتی با اشاره به این که توجه به حوزه امور تربیتی یکی از مهم‌ترین برنامه‌های آموزش و پرورش است و رییس‌جمهور هم بر این موضوع تأکید ویژه دارند، اظهار کرد: هدف اصلی برنامه‌های نظام تعلیم و تربیت، باید «مدرسه» باشد و مدیر مدرسه و معاون پرورشی مهم‌ترین عناصر در حوزه امور تربیتی هستند، بنابراین باید این نیروها به‌صورت مداوم مورد پایش و ارزیابی صلاحیت قرار گیرند تا افراد توانمند به‌ عنوان مدیر مدرسه، انتخاب و در مدارس حضورداشته باشند.

 وی یکی از مهم‌ترین فعالیت‌های مدیر مدرسه را در راستای اجرایی کردن سندتحول، داشتن تعاملات و ارتباط‌های بیرونی دانست و تصریح کرد: ارتباط مدیر مدرسه با اولیا، شهردار، فرماندار، پلیس، ائمه جمعه و همه عناصر خارج از مدرسه می‌تواند به پیشبرد اهداف مدرسه و اجرایی کردن سند تحول کمک کند. همچنین مدیر مدرسه باید یک نگاه تربیتی به ‌نظام تعلیم و تربیت داشته باشد.

وزیر آموزش ‌و پرورش با بیان این که همه ما باید آثار تربیتی کارهای خود را در فعالیت‌های روزانه در نظر داشته باشیم، اظهار کرد: باید تشریفات سفر در آموزش ‌و پرورش کاهش یابد تا با حذف تشریفات زائد، اثرات تربیتی بر مخاطبان و در راستای اهداف دولت مردمی داشته باشیم و همچنین اعضای شورای معاونان با حضور در مدارس و قرار گرفتن در مواجه با مدیران، معلمان، دانش آموزان و اولیا بر مسائل اشراف داشته باشند و در زمینه تحقق اهداف دولت مردمی، قدم بردارند.

وی با اشاره به برکات انقلاب اسلامی برای نظام تعلیم و تربیت، گفت: دو اتفاق مهم در نظام تعلیم و تربیت بعد از انقلاب تأسیس امور تربیتی و تدوین سند تحول بنیادین آموزش ‌و پرورش بوده است، لذا باید بر تحقق اهداف این دو ثمره انقلاب توجه جدی داشته باشیم



استاندار سمنان در ششمین اجلاسیه سراسری نماز دانش آموزی تأکید کرد؛

لزوم اهمیت ارتباط با خدا و اقامه نماز/ حسرت یک نماز پس از ۴۰ سال

در یک مقاله بررسی شد

مسجد خواستگاه تحقق اهداف حوزه علمیه و آموزش و پرورش

تفاهم نامه های ستاد همکاریها از آغاز تاکنون

به مناسبت آغازامامت حضرت ولیعصر(عج)

درمحضرغایب حاضر/ ازهمه خبرهاى شما آگاهيم!

موشن گرافی نماز / قسمت اول ؛بیمه واقعی

دفتر تبلیغات اسلامی برگزار می‌کند؛

چهل و ششمین دوره تربیت مربی کودک و نوجوان

فعالیت‌های تبلیغی مدرسه امام صادق(ع) در مدارس شهر تهران

استاندار سمنان در ششمین اجلاسیه سراسری نماز دانش آموزی تأکید کرد؛

لزوم اهمیت ارتباط با خدا و اقامه نماز/ حسرت یک نماز پس از ۴۰ سال

نماینده ولی فقیه و امام‌جمعه سمنان 

آموزش و پرورش کلید نهادینه‌سازی فرهنگ ایثار و ارزش‌های اسلامی در جامعه است

وزیر آموزش و پرورش:

ترویج فرهنگ اقامه نماز، انس با قرآن و عشق به پرچم کشورمان را در اولویت قرار می‌دهیم

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان

مدرسه؛ کانون تمرین زندگی و فعالیت‌های اجتماعی دانش‌آموزان است

با حضور وزیر آموزش و پرورش

تصاویر/ ششمین اجلاسیه سراسری نماز دانش‌آموزی

در یک مقاله بررسی شد

مسجد خواستگاه تحقق اهداف حوزه علمیه و آموزش و پرورش

دﺑﯿﺮ ستاد ﻫﻤﮑﺎری‌ﻫﺎ در اجلاس رؤسای آموزش و پرورش:

تشریح برنامه ۵ ساله دوم ستاد همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش

با حضور مسئولان حوزه و اموزش و پرورش

همایش طرح سه میم «پیوند مسجد، مدرسه و منزل» در اهواز برگزارشد + تصاویر

وزیر آموزش و پرورش در دیدار با آیت الله جوادی آملی:

در کنار ایجاد تحول در برنامه درسی، فعالیت‌های فرهنگی و پرورشی در اولویت برنامه‌ها است

آیت‌الله جوادی آمل در دیدار وزیر آموزش و پرورش :

اهل بیت علیهم السلام جان خود را فدای هدایت مردم کردند تا عاقل و عادل بسازند.