Print
Zoom In
Zoom Out

معاون استان های ستاد همکاریها:

درسایه نماز، امید صادق و متکی به واقعیت های عینی رقم می‌خورد

شناسه مطلب: ۱۳۱۰۴
زمان انتشار: شنبه ۰۹ بهمن ۱۴۰۰ ساعت ۰۹:۳۳

معاون امور استان های ستاد همکاریها گفت: در سایه نماز است که امید صادق و متکی به واقعیت های عینی در جامعه بدست خواهد آمد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام والمسلمین حسین درودی، معاون امور استان های ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش در پیش اجلاسیه نماز در منطقه ۱۱ تهران به تبیین بندهایی از بیانیه گام دوم انقلاب پرداخت و افزود: نخستین توصیه مقام معظم رهبری در این بیانیه امید و نگاه خوش بینانه به آینده است و بدون این کلید اساسی نمی توان گام برداشت. این امید براساس سخنان مقام معظم رهبری یک امید صادق و متکی به واقعیت های عینی است، بنابراین باید ترس و ناامیدی را از خود و دیگران دور کنیم و تنها در سایه نماز است که امید صادق و متکی به واقعیت های عینی در جامعه بدست خواهد آمد.

وی ضمن اشاره به ساحت های شش گانه در سند تحول بنیادین در کنار توصیه های مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی گفت: سید محمد مهدی حاتمی مصداق بارز جوان نخبه و مؤمن انقلابی است که تمام ساحت های شش گانه تربیتی در این جوان بروز و ظهور دارد و این تربیت حاصل تلاش اولیاء، مربیان و معلمان در طول دوران تحصیل این دانش آموز است.

در ادامه، حجت الاسلام والمسلمین ابوالقاسمی خطیب و محقق قرآنی طی سخنانی به ضرورت نماز خواندن از دیدگاه آیات قرآن اشاره کرد و گفت: "تسبیح" از ریشه "سبح" به معنای شناور بودن در یک مدار است. همه موجودات عالم در مدار خود در حال حرکت هستند و انسان هم باید در مدار خود درحرکت باشد ولی گاهی از این مدار خارج می شود. از این رو باید در مدارصحیح مسیر حرکت خود قرار گیرد و این مدار، مداری است که اهل بیت علیهم السلام در آن قرار دارند و نماز در واقع بال زدن برای در مدار صحیح زندگی قرار گرفتن است.

در پایان از سید محمدمهدی حاتمی، از نخبگان مدرسه علامه حلی که در سال ۲۰۱۹ در المپیاد جهانی ریاضی در انگلیس مدال نقره را کسب کرد و موقع پخش اذان به نماز ایستاد و نماز اول وقت را روی پل لندن اقامه کرد تقدیر به عمل آمد.



در کرمان

دوره آموزشی اردو داری مربیان کودک و نوجوان

عضو شورای سیاستگذاری ستاد همکاریها:

تحقق تربیت تراز انقلاب اسلامی، نیازمند طرح‌های تازه است

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»

معاون وزیرآموزش و پرورش دردیداربا آیات حسینی بوشهری واعرافی

استعدادهای برتر باید در مسیر حل مسائل راهبردی کشور قرارگیرند/ به دنبال تربیت نخبه‌ای هستیم عمیق بیندیشد و متعهدانه عمل کند

آیت الله حسینی بوشهری در دیدار رئیس سمپاد

کشوربیش ازهرجای دیگربه استعدادهای برتر نیاز دارد.

در دیدار رئیس سازمان ملی استعداهای درخشان:

تقدیرآیت الله اعرافی ازتوجه رئیس جمهوربه آموزش و پرورش

گزارش تصویری

همایش تخصصی طلاب شاغل در آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان مشهد

رئیس بنیاد نهج البلاغه خبر داد

  شرکت ۳۰۰هزار دانش آموز در طرح فراگیر "قرار نهج البلاغه "

در کرمان

دوره آموزشی اردو داری مربیان کودک و نوجوان

درقم برگزارشد

دوره توانمندسازی طلاب در پاسخ به شبهات اعتقادی

عضو شورای سیاستگذاری ستاد همکاریها:

تحقق تربیت تراز انقلاب اسلامی، نیازمند طرح‌های تازه است

مدیرحوزه های علمیه

ارتباط و تعامل  چشمگیر روحانیون با دانش‌آموزان از مهم‌ترین جلوه‌های تبلیغ حوزه علمیه است

درکتاب آموزشی احکام دختران بخوانید

نگاهی متفاوت برای آشنایی دختران با احکام شرعی

دبیر ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش

خدمات رئیس جمهور شهید تا سالیان متمادی در کشور جاری و ساری خواهد بود.

امام جمعه همدان:

مبلغ طرح امینی موفق است که ملجا همه دانش‌آموزان باشد

به همت نشر معارف

کتاب «شیخ بهایی» ویژه گروه سنی کودک و نوجوان منتشر شد

در حاشیه دیدار با معلمان و فرهنگیان

تفقد رهبرمعظم انقلاب ازافتخارآفرینان کاروان دانش‌آموزی امید ایران