Print
Zoom In
Zoom Out

معاون استان های ستاد همکاریها:

درسایه نماز، امید صادق و متکی به واقعیت های عینی رقم می‌خورد

شناسه مطلب: 13104
زمان انتشار: شنبه 09 بهمن 1400 ساعت 09:33

معاون امور استان های ستاد همکاریها گفت: در سایه نماز است که امید صادق و متکی به واقعیت های عینی در جامعه بدست خواهد آمد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام والمسلمین حسین درودی، معاون امور استان های ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش در پیش اجلاسیه نماز در منطقه 11 تهران به تبیین بندهایی از بیانیه گام دوم انقلاب پرداخت و افزود: نخستین توصیه مقام معظم رهبری در این بیانیه امید و نگاه خوش بینانه به آینده است و بدون این کلید اساسی نمی توان گام برداشت. این امید براساس سخنان مقام معظم رهبری یک امید صادق و متکی به واقعیت های عینی است، بنابراین باید ترس و ناامیدی را از خود و دیگران دور کنیم و تنها در سایه نماز است که امید صادق و متکی به واقعیت های عینی در جامعه بدست خواهد آمد.

وی ضمن اشاره به ساحت های شش گانه در سند تحول بنیادین در کنار توصیه های مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی گفت: سید محمد مهدی حاتمی مصداق بارز جوان نخبه و مؤمن انقلابی است که تمام ساحت های شش گانه تربیتی در این جوان بروز و ظهور دارد و این تربیت حاصل تلاش اولیاء، مربیان و معلمان در طول دوران تحصیل این دانش آموز است.

در ادامه، حجت الاسلام والمسلمین ابوالقاسمی خطیب و محقق قرآنی طی سخنانی به ضرورت نماز خواندن از دیدگاه آیات قرآن اشاره کرد و گفت: "تسبیح" از ریشه "سبح" به معنای شناور بودن در یک مدار است. همه موجودات عالم در مدار خود در حال حرکت هستند و انسان هم باید در مدار خود درحرکت باشد ولی گاهی از این مدار خارج می شود. از این رو باید در مدارصحیح مسیر حرکت خود قرار گیرد و این مدار، مداری است که اهل بیت علیهم السلام در آن قرار دارند و نماز در واقع بال زدن برای در مدار صحیح زندگی قرار گرفتن است.

در پایان از سید محمدمهدی حاتمی، از نخبگان مدرسه علامه حلی که در سال 2019 در المپیاد جهانی ریاضی در انگلیس مدال نقره را کسب کرد و موقع پخش اذان به نماز ایستاد و نماز اول وقت را روی پل لندن اقامه کرد تقدیر به عمل آمد.



نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری:

خدمت در آموزش‌وپرورش بی‌بدیل و اثرگذار است

مشاوروزیرآموزش وپرورش

برنامه پنج ساله دوم همکاریها با رفع نواقص گذشته تصویب وابلاغ شده است  

تفاهم نامه های ستاد همکاریها از آغاز تاکنون

به مناسبت آغازامامت حضرت ولیعصر(عج)

درمحضرغایب حاضر/ ازهمه خبرهاى شما آگاهيم!

موشن گرافی نماز / قسمت اول ؛بیمه واقعی

دفتر تبلیغات اسلامی برگزار می‌کند؛

چهل و ششمین دوره تربیت مربی کودک و نوجوان

فعالیت‌های تبلیغی مدرسه امام صادق(ع) در مدارس شهر تهران

استاندار سمنان در ششمین اجلاسیه سراسری نماز دانش آموزی تأکید کرد؛

لزوم اهمیت ارتباط با خدا و اقامه نماز/ حسرت یک نماز پس از ۴۰ سال

نماینده ولی فقیه و امام‌جمعه سمنان 

آموزش و پرورش کلید نهادینه‌سازی فرهنگ ایثار و ارزش‌های اسلامی در جامعه است

وزیر آموزش و پرورش:

ترویج فرهنگ اقامه نماز، انس با قرآن و عشق به پرچم کشورمان را در اولویت قرار می‌دهیم

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان

مدرسه؛ کانون تمرین زندگی و فعالیت‌های اجتماعی دانش‌آموزان است

با حضور وزیر آموزش و پرورش

تصاویر/ ششمین اجلاسیه سراسری نماز دانش‌آموزی

در یک مقاله بررسی شد

مسجد خواستگاه تحقق اهداف حوزه علمیه و آموزش و پرورش

دﺑﯿﺮ ستاد ﻫﻤﮑﺎری‌ﻫﺎ در اجلاس رؤسای آموزش و پرورش:

تشریح برنامه ۵ ساله دوم ستاد همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش

با حضور مسئولان حوزه و اموزش و پرورش

همایش طرح سه میم «پیوند مسجد، مدرسه و منزل» در اهواز برگزارشد + تصاویر

وزیر آموزش و پرورش در دیدار با آیت الله جوادی آملی:

در کنار ایجاد تحول در برنامه درسی، فعالیت‌های فرهنگی و پرورشی در اولویت برنامه‌ها است

آیت‌الله جوادی آمل در دیدار وزیر آموزش و پرورش :

اهل بیت علیهم السلام جان خود را فدای هدایت مردم کردند تا عاقل و عادل بسازند.