Print
Zoom In
Zoom Out

نایب رئیس کمیته همکاری منطقه 11تهران:

نماز، رابطه معنوی و بی‌تعارف انسان با خالق خود است

شناسه مطلب: 13103
زمان انتشار: شنبه 09 بهمن 1400 ساعت 08:59

مدیر آموزش و پرورش منطقه ۱۱ در پیش اجلاسیه نماز که در دبیرستان علامه حلی یک برگزار شد به ضرورت دعوت دانش‌آموزان به نماز برای مصون ماندن از آسیب‌های اجتماعی اشاره و نماز را رابطه معنوی و بی تعارف انسان با خالق خود عنوان کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی، پیش اجلاسیه نماز منطقه 11 با حضور قدرت اله گراوند؛ مدیر آموزش و پرورش منطقه 11، غلامعلی عنایت مهر؛ معاون پرورشی و تربیت بدنی، مهدی نعیمی؛ رئیس اداره قرآن و عترت و نماز اداره کل شهر تهران، حجت الاسلام والمسلمین حسین درودی؛ معاون امور استان ها در ستاد همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش، شورای معاونین منطقه و جمعی از ائمه جماعات مساجد و مبلغین طرح امین و مدیران و معاونین پرورشی مدارس برگزار شد.

در ابتدای این جلسه گراوند ضمن خیرمقدم به مدعوین، به دلیل برگزاری این جلسه در دبیرستان علامه حلی اشاره کرد و گفت: دبیرستان علامه حلی یک از مدارس شاخصی است که ساحت های شش گانه تربیتی و رسیدن به حیات طیبه به خوبی در آن نمایان شده است و نمونه بارز آن سید محمد مهدی حاتمی دارنده مدال نقره المپیاد جهان است که هنگام پخش اذان روی پل لندن به نماز ایستاد و یکی از زیباترین صحنه های ارتباط مخلوق با خالق را ایجاد کرد.

گراوند در ادامه گفت: نماز رابطه معنوی و بی تعارف انسان با خالق خود است، نماز ستون دین و یادآور حضور خدا در تمام لحظات زندگی انسان است و نه تنها در اسلام بلکه در تمام ادیان الهی به عنوان برترین آیین عبادی و رکن معنویت و ارتباط با خدا مطرح بوده است. نماز یک تکلیف الهی است و عامل مؤثر در موفقیت و عاقبت بخیری انسان است از این رو مدیران و مربیان مدارس باید در جهت اقامه نماز در بین نوجوانان و جوانان اهتمام خاص داشته باشند و برای رسیدن به هدف باید همه برنامه های مدرسه را در چارچوب مسائل پرورشی و تربیتی قرار دهیم تا همه نیروهای مدرسه و دانش آموزان و اولیاء همراه و همسو با برنامه های تربیتی باشند زیرا دعوت به نماز وظیفه یک نفر در مدرسه نیست، بلکه وظیفه همگانی است و همراهی و همکاری همه نیروهای مدرسه و جامعه مورد نیاز است.

گراوند به ضرورت وجود روحیه نشاط و شادمانی در جذب دانش آموزان به نماز اشاره کرد و گفت: استفاده از زبان هنر در تربیت دینی دانش آموزان می تواند بسیار کارگشا باشد. وی به ضرورت معرفی الگوهای به روز و موفق جامعه در دعوت به نماز اشاره کرد و گفت: نماز خواندن دانش آموز دارنده مدال المپیاد جهانی روی پل لندن می تواند بعنوان یک الگوی نوجوان مسلمان و نخبه به دانش آموزان معرفی شود.



سه‌شنبه‌های حضور؛

 پیوند مدرسه، مسجد و نسل جدید در شهرستان دنا + و تصاویر

امام جمعه رباط کریم:

لزوم همکاری همه دستگاه ها برای کاهش آسیب های اجتماعی دانش آموزان

در زنجان تاکید شد

لزوم حضور روحانیان متخصص برای آموزش دینی کودکان و نوجوانان

تعبیرزیبای آیت الله جوادی آملی از آموزش و پرورش

امام جمعه اهواز

مکتب حاج قاسم  حاصل پیوند تربیتی  منزل، مدرسه و مسجد است  

مناسبت هزارمین سال تأسیس حوزهٔ علمیهٔ نجف اشرف تدوین شد

فیلم «داستانی ـ تربیتی» شیخ طوسی و تأسیس حوزهٔ علمیهٔ نجف اشرف

سه‌شنبه‌های حضور؛

 پیوند مدرسه، مسجد و نسل جدید در شهرستان دنا + و تصاویر

با همکاری حوزه و آموزش و پرورش

تکاپوی طلاب برای پاسخ به شبهات دینی

امام جمعه رباط کریم:

لزوم همکاری همه دستگاه ها برای کاهش آسیب های اجتماعی دانش آموزان

راهکارهای همکاری استعدادهای درخشان با حوزه علمیه اصفهان بررسی شد

با شرکت سه میلیون دانش‌آموز

گزارشی ازافتتاحیه «درس‌هایی از قرآن» در ۴۰هزار مدرسه کشور

طلاب طرح امین عضو مؤثر تیم تربیتی مدارس باشند

به همت دفترتبلیغات اسلامی

کتاب « کار در کلاس» ویژه مقطع پیش‌دبستانی منتشر شد

گزارشی از دوره آموزشی توجیهی کریمه اهل‌بیت(س)

تحولی نو در نظام تعلیم و تربیت اسلامی با اجرای طرح امین   

گزارشی از یک نشست استانی

از گلایه های طلاب طرح امین تا توضیحات با سعه صدر مسئولین

نماینده ولی‌فقیه درکهگیلویه و بویراحمد:

آموزش‌وپرورش و حوزه‌های علمیه نقش اساسی در تربیت نسل مؤمن و انقلابی دارند

مدیر حوزه علمیه کهگیلویه و بویراحمد

در مدارس طرح امین باید روحیه دینداری، انقلابی‌گری ورشد علمی دانش‌آموزان محسوس باشد