Print
Zoom In
Zoom Out

نماینده ولی فقیه در استان سمنان:

دانش آموزان برای پشبرد اهداف کشور از اکنون برنامه داشته باشند

شناسه مطلب: 13091
زمان انتشار: يكشنبه 03 بهمن 1400 ساعت 12:51

رئیس ستاد همکاریهای استان سمنان گفت: قشر دانش آموز به عنوان آینده سازان این مملکت باید از امروز به برای آینده و اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برنامه داشته باشند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، جمعی از دانش آموزان مدارس استعدادهای درخشان استان، برگزیدگان کشوری بیست و ششمین دوره مسابقات قرآن کریم مدارس سمپاد با حجت الاسلام مرتضی مطیعی، نماینده ولی فقیه در استان سمنان دیدار کردند و از سوی وی مورد تقدیر قرار گرفتند.

حجت الاسلام مطیعی از تلاش دانش آموزان منتخب تشکر کرد و از آنان خواست که در ادامه تحصیل خود از فرصتی که در مدارس استعداد درخشان به وجود آمده نهایت استفاده را بکنند و با پشتکار و تلاش برای خدمت و تاثیرگذاری در جامعه آمادگی کسب کرده و مهیا باشند.

نماینده ولی فقیه در استان با تأکید بر اینکه در انتخاب رشته بسیار حساس باشید، افزود: در کشورهای پیشرفته هیچ وقت برای ادامه تحصیل در رشته انسانی از دیگر کشورها دانشجو نمی پذیرند زیرا رشته های انسانی زیربنای هر کشوری است و شما دانش آموزان مستعد اگر علاقه مند در این رشته هستید وارد شوید تا بتوانید آینده خوبی برای کشور بسازید.

در این دیدار رئیس اداره استعدادهای درخشان استان هم گفت: از جمع 1755 نفری دانش آموزانی که در مدارس استعدادهای درخشان (تیزهوشان) استان مشغول به تحصیل هستند 300 نفر در این دوره از مسابقات در رشته های قرائت قرآن کریم، مفاهیم، حفظ عمومی و حفظ پنج و ده جزء و ساخت پادکست با محتوای قرآنی شرکت کرده که پس از طی مراحل شهرستانی و استانی، 14 نفر به مرحله پایانی و کشوری راه یافته اند.

تجلی صفا تصریح کرد: ما در مدارس تیزهوشان با شعار «هر نیاز کشور؛ یک دانش آموز سمپادی» به دنبال آموزش و تربیت دانش آموزان تمام ساحتی هستیم.



به ریاست نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی

نشست شورای همکاری‌ حوزه‌ علمیه و آموزش و پرورش آذربایجان شرقی، برگزار شد

گزارشی از کارگروه های ستاد همکاریها درآذربایجان شرقی

کارگاه پاسخ‌گویی به شبهات نوجوانان در مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س) اردکان

تفاهم‌نامه همکاری مشترک حوزه علمیه و اداره کل آموزش و پرورش کرمان به امضا رسید

تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س):

لازمه پویایی استعدادهای درخشان پیوند با معارف قرآن ،اهل بیت (ع) وشهدا است.

تصاویر/ حضور نماینده ولی فقیه  در جمع اولیای و دانش آموزان مدارس امین زنجان

نماینده ولی‌فقیه در استان کرمانشاه:

ظرفیت‌های حوزه باید در خدمت نظام تعلیم و تربیت قرار گیرد

نماینده ولی فقیه در استان زنجان:

طرح امین؛ پل ارتباطی حوزه‌های علمیه با نسل جوان در مدارس

برگزاری کار گروه همکاریها در دو شهرستان آذربایجان شرقی

حضور نماینده ولی فقیه در کرمانشاه

نشست شورای همکاری حوزه و آموزش و پرورش کرمانشاه  برگزار شد

به ریاست نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی

نشست شورای همکاری‌ حوزه‌ علمیه و آموزش و پرورش آذربایجان شرقی، برگزار شد

به مناسبت میلاد نور

در محضر امام حسن عسكری(ع)

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان؛

آینده کشور از مدرسه ساخته می‌شود/تحقق سند تحول بنیادین جدی‌تر دنبال شود

فعالیت ۳۵۰مبلّغ در مدارس استان چهار محال و بختیاری

نویسنده کتاب «چلچراغ نماز و مدرسه»

۹۰ درصد دانش آموزان نماز خوان، از مادر یاد گرفته اند

با حضورنماینده ولی فقیه در استان فارس

طرح «نماز الفبای تربیت» در شیراز اجرا شد

مشاوروزیرآموزش و پرورش

سرمایه‌گذاری در نظام آموزشی و تربیتی تضمین  کننده رشد و پیشرفت کشور است.