Print
Zoom In
Zoom Out

احمدحسین فلاحی:

مشارکت در تصمیم‌گیری‌های حوزه تعلیم و تربیت، باعث بالندگی آموزش و پرورش می‌شود

شناسه مطلب: 13068
زمان انتشار: يكشنبه 26 دی 1400 ساعت 10:42

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی گفت تصویب قانون شوراهای آموزش و پرورش تجربه موفق در راستای تحقق خرد جمعی، مشارکت و نظارت مردم در امر تعلیم و تربیت و بسیج سرمایه‌های محلی تلقی می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، احمدحسین فلاحی ضمن گرامیداشت هفته شوراهای آموزش و پرورش، عنوان کرد: آموزش و پرورش به عنوان یک نهاد بسیار مهم اجتماعی، ماهیت و کارکردی مشارکتی دارد که تحقق امر مشارکت، در سایه‌ برقراری تعامل سازنده با اولیا و دستگاه‌های تأثیرگذار در حوزه تعلیم و تربیت امکان‌پذیر است.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مشارکت در تصمیم‌گیری‌های حوزه تعلیم و تربیت، باعث رشد و بالندگی آموزش و پرورش می‌شود و زمینه‌ تحقق جامعه‌ پویا را فراهم می کند.

وی تصریح کرد: بنابراین تصویب قانون تشکیل شوراهای آموزش و پرورش در 26 دی ماه سال 72 از سوی مجلس شورای اسلامی، به عنوان یک تجربه موفق در راستای تحقق خرد جمعی، مشارکت و نظارت مردم در امر تعلیم و تربیت و بسیج سرمایه‌های محلی تلقی می‌شود.

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس، ضمن گرامیداشت فرا رسیدن هفته شوراهای آموزش و پرورش، این هفته را به اعضای شورا، فرهنگیان فرهیخته، دانش‌آموزان و اولیای تبریک گفته و موفقیت و توفیق روزافزون آن‌ها را از درگاه خداوند متعال خواستار شد.



آغاز فرآیند جذب و ساماندهی طلاب در مدارس طرح امین خراسان

پاسخ به چند سئوال دانش اموزی

چرا خدا رژیم صهیونیستی را گرفتار عذاب نمی‌کند

حضوربیش از ۳۰۰۰ دانش‌آموز دختر در برنامه های مربیان طرح امین خراسان

آغاز فرآیند جذب و ساماندهی طلاب در مدارس طرح امین خراسان

امام جمعه یزد مطرح کرد؛

آینده آموزش و پرورش در گرودانشگاه فرهنگیان است

مدیرکل آموزش و پرورش پرورش سیستان و بلوچستان:

تحقق تربیت تمام ساحتی در سایه سار  توسعه فرهنگ قرآنی

ثبت‌نام جذب مبلغ مدارس امین در خراسان

ثبت نام مرکز تربیـت مبلـغ معلـم + جزئیات

ما ملت امام حسینیم

امیدبخشی در دل مستضعفان از آثار توجه به ماه محرم است

به کدامین گناه!

پاسخ به چند سئوال دانش اموزی

چرا خدا رژیم صهیونیستی را گرفتار عذاب نمی‌کند

ره آورد مقاومت

اجابت آه و اشک کودکان یتیم غزه!

در پی شهاد سردارکاظمی

تسلیت مدیر حوزه های علمیه به وزیر آموزش و پرورش

کارشناس حوزوی تعلیم و تربیت بیان کرد

توصیه هایی برای تربیت فرزندان شجاع و سلحشور در شرایط جنگی

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان:

تقویت همکاری‌ حوزه‌علمیه و آموزش وپرورش یک ضرورت است

دیدارمسئولان مدارس علوم و معارف اسلامی با مدیرکل آموزش‌وپرورش زنجان

با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش؛

هفدهمین مدرسه خیرساز آیت‌الله نورمفیدی افتتاح شد