Print
Zoom In
Zoom Out

در جمع تشکل های دانش آموزی:

مصاحبه دوره تخصصی «تبلیغ دانش آموزی» در همدان برگزار شد

شناسه مطلب: 13063
زمان انتشار: شنبه 25 دی 1400 ساعت 09:52

معاون فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خواهران استان همدان گفت: مصاحبه دوره تخصصی حضوری - مجازی تربیت مبلغ دانش آموزی با عنوان«ادبیات تبلیغی اقناع اندیشه‌های نسل آینده» در همدان برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، مریم جان جان از برگزاری مصاحبه دوره تخصصی حضوری _مجازی «ادبیات تبلیغی اقناع اندیشه‌های نسل آینده» (تربیت مبلغ دانش آموزی) در مؤسسه آموزش عالی حوزوی فدک همدان خبر داد.

وی ادامه داد: دوره تربیت مبلغ دانش آموزی به منظور تربیت نیروهای کارآمد مستعد جهت خدمت فعال و تأثیرگذار در عرصه مدارس آموزش و پرورش در بهمن سال جاری برگزار خواهد شد.

معاون فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خواهران استان همدان در ادامه افزود: در جامعه‌ای که علم محور توانمندی و توسعه جوامع بشری می‌باشد، ضرورت ارتقای کیفی آموزش و تربیت نسلی با فرهنگ و اخلاق روشن می‌شود.

وی اظهار کرد: تعلیم و تزکیه نفس و آموزش فلسفه‌ی معانی زندگی به نسل‌های آینده، از وظایف طلاب و معلمین است و اخلاق شایسته مربیان امور تربیتی اثر مطلوبی در ایجاد انگیزه و رغبت دانش آموزان به مباحث دینی دارد و محور همه فعالیت‌های آموزش و پرورش بایستی تربیت دینی دانش‌آموزان باشد و تحقق کامل این موضوع مستلزم حضور روحانیت به عنوان یکی از ارکان تأثیرگذار در مدارس است.

خانم جان جان افزود: طلاب توانمند در بخش‌های پژوهشی تبلیغی می‌توانند با حضور خود در مدارس، پاسخگوی نیازهای دانش آموزان بوده و به عنوان بازوی آموزش و پرورش در تربیت دینی اعتقادی ایفای نقش نمایند.

وی در پایان گفت: مصاحبه ۹۰ نفر از شرکت کنندگان در این دوره، به منظور تعیین مهارت و سطح استعداد شرکت کنندگان جهت ورود در دوره تخصصی در روز جمعه ۲۴ دی از ساعت ۸ صبح با حضور سه تن از اساتید متخصص در دوره تربیت مبلغ دانش آموزی برگزار شد؛ این دوره به صورت استانی ویژه مبلغین مدارس علمیه سراسر استان در بهمن ماه سال جاری با بهره مند از اساتید برجسته کشوری برگزار خواهد شد.

انتهای پیام



تصاویر/ دیدار مدیر کل آموزش و پرورش استان قم به همراه معاونین و مشاوران با آیت‌الله اعرافی

مدیر حوزه علمیه خراسان تاکید کرد

ضرورت تسلط مربیان طرح امین بر فضای مجازی و ارتباط با نسل جدید

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب

مدرسه مؤثرترین خاستگاه انتقال ارزش‌ها، باورها و هویت ملی است

مشاوروزیرآموزش و پرورش

تربیت نسل آینده‌ساز، نیازمند بهره‌گیری از گنجینه‌ی معارفی  حوزه علمیه است.

تاجدارفردوس در بیان پیامبر رحمت

بهشت از زيبائى چهره فاطمه سلام الله علیها روشن شده است

 ظرفیت تبلیغی و تربیتی حوزه علمیه آستانه‌اشرفیه برای آموزش و پرورش

نماینده ولی فقیه در استان قزوین:

با همکاری مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی حضور روحانیون و مبلغین در مدارس  افزایش می یابد

گسترش خدمات تبلیغی در مدارس استثنایی مشهد/ پنج‌ هزار دانش‌آموز توان‌یاب در پوشش طرح امین

تصاویر/ دوره توانمندسازی طلاب فعال در آموزش و پرورش (معلم تمدن‌ساز)

تصاویر/ دیدار مدیر کل آموزش و پرورش استان قم به همراه معاونین و مشاوران با آیت‌الله اعرافی

مدیرحوزه‌های علمیه در دیدار مسئولان آموزش و پرورش قم مطرح کرد:

شناخت نسل‌های جدید؛ چالشی جدی برای نظام تربیتی / اگر با تحولات منفعلانه برخورد شود موج‌های بیرونی آینده تربیت دینی را شکل خواهند داد

مدیر کل آموزش و پرورش استان قم مطرح کرد:

تعامل با حوزه‌های علمیه و اجرای طرح‌های نوین

وزیر آموزش و پرورش

طرح امین ظرفیت ارزشمند تربیت دینی در مدارس کشور است

تعامل اثربخش حوزه و آموزش‌وپرورش، مسیر تربیت نسل تمدنی را هموار می‌کند

تصاویر / اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان با حضور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاریها

وزیر آموزش و پرورش در اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان

حضور طلاب طرح امین شتاب‌دهنده تحول تربیتی است/ طرح امین نباید مغفول بماند

مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاریها

تربیت نسل مؤمن در گرو نقش‌آفرینی روحانیِ مدرسه است