Print
Zoom In
Zoom Out

استاد حوزه علمیه خواهران:

دولت سیزدهم بسترهای تحول در نظام آموزشی کشور را فراهم کند

شناسه مطلب: 13046
زمان انتشار: يكشنبه 19 دی 1400 ساعت 11:24

مدرّس و پژوهشگر حوزه علمیه خواهران بر لزوم تلاش به منظور فراهم سازی بسترهای ایجاد تحول در نظام آموزشی کشور تأکید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، راضیه میرعلی‌ملک در گفت‌وگویی با اشاره به اینکه در عرصه‌های مختلف اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، بهداشتی، آموزشی و … توقعات بسیاری از دولت آقای رئیسی می‌رود، اظهار داشت: گرچه مباحث اقتصادی و معیشت مردم، امروز دارای فوریت و اهمیت خاصی در کشور است، اما با این حال، دولت بعدی نباید از اهمیت مسائل فرهنگی و اجتماعی نیز غافل شود.

وی افزود: یکی از مهم‌ترین انتظارات، ریل گذاری مناسب به منظور دست یابی به تحولات فرهنگی است که یکی از ثمرات آن را ما در نظام آموزشی باید جستجو کنیم.

رئیس اداره زن و خانواده معاونت فرهنگی حوزه‌های علمیه خواهران همچنین با اشاره به وجود مشکلات جدی در ساختار نظام آموزشی و تربیتی کشور بیان داشت: نظام فعلی آموزش اعم از دانشگاه‌ها و مدارس، با وجود برخی نقاط قوت و محاسن قابل توجه، پاسخگوی همه نیازهای ما نیست و از این رو باید زمینه‌ای فراهم کرد که نظام آموزشی بتواند ضمن رفع نقاط ضعف و نقایص خود در مسیر رشد و تعالی قرار گیرد.

وی گفت: بر این اساس و با توجه به شرایط امروز جامعه از دولت سیزدهم انتظار می‌رود که در مسیر تحولات فرهنگی و اجتماعی، از ظرفیت حوزه و دانشگاه و نخبگان این دو مجموعه به خوبی استفاده کند و با اتخاذ راهکارهای اصلی و پرهیز از حواشی به دنبال اصلاح وضع موجود به منظور دست‌یابی به وضع مطلوب باشد.



حضور دبیر ستاد همکاریها در راهپیمایی روز استکبار ستیزی

تصاویر

دیدار جمعی از دانش آموزان سطح شهر سنندج با نماینده ولی فقیه

حضور دبیر ستاد همکاریها در راهپیمایی روز استکبار ستیزی

تازه های نشر

انتشارکتاب الکترونیکی «۱۳ آبان»

نماهنگ روز استکبار ستیزی

روایت رهبرمعظم  انقلاب از تسخیر لانه جاسوسی

تصاویر

دیدار جمعی از دانش آموزان سطح شهر سنندج با نماینده ولی فقیه

تصاویر

دوره توانمندسازی کارشناسان قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش استان کرمان در ماهان

مدیرکل آموزش و پرورش سمنان:

تعامل باحوزه‌علمیه ارتقا تعلیم و تربیت دینی را به دنبال دارد

نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان:

تقویت جنبه اعتقادی نومعلمان از وظایف شورای همکاریها است.

گزارشی از کارگروه های همکاریهای در لرستان

مدرسه دژ مستحکم مقابله با جنگ نرم دشمن است/ اجرای ۴۶۳ برنامه فرهنگی و تربیتی با همکاری حوزه در آموزش و پرورش لرستان

تصاویر/ شورای همکاری حوزه و آموزش و پرورش استان همدان

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان

همکاری حوزه و آموزش و پرورش ارتقای فرهنگی، تربیتی را به دنبال دارد.

نشست فصلی مبلغان طرح امین خراسان شمالی

تصاویر/ آیین معرفی دبیر ستاد همکاری‌های حوزه و آموزش و پرورش

مدیرکل دفتر وزارتی آموزش و پرورش

ستاد همکاریها‌ حلقه اتصال دو نهاد بنیادین کشور است

دبیرجدید ستاد همکاری حوزه‌علمیه وآموزش و پرورش منصوب شد

در زنجان تاکید شد

لزوم حضور روحانیان متخصص برای آموزش دینی کودکان و نوجوانان