Print
Zoom In
Zoom Out

از سوی سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی اعلام شد:

منش و سبک زندگی«سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در کتاب‌های درسی»

شناسه مطلب: 13039
زمان انتشار: چهارشنبه 15 دی 1400 ساعت 13:14

سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی، به مناسبت گرامیداشت ایام شهادت سردار بزرگ اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی، منش و سبک زندگی منتشر شده از این شهید بزرگوار در کتاب‌های درسی را معرفی کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها،

پرداختن به زندگینامه و معرفی الگوها و اسوه‌های اخلاقی، ملی، مذهبی و.. در محتوای آموزشی بخشی از فرآیند یاددهی و یادگیری می‌باشد که در نظام تعلیم وتربیت کشورمان تلاش شده این مهم با پرداختن به ابعاد مختلف زندگی ائمه اطهار و سیره و منش ایشان و بزرگان و شهدای انقلاب اسلامی، به خوبی مدنظر قرار گیرد. از این رو به‌منظور آگاهی‌بخشی، معرفی الگوهای و سیره زندگی این بزرگواران، کتاب‌های درسی برای گروه‌های سنی مختلف مناسب‌سازی شده است.

   بر اساس این گزارش، مطالبی در 6 کتاب شامل: کتاب آمادگی دفاعی پایه نهم با عنوان درس «سرباز اسلام-سردار دلها»؛ کتاب آمادگی دفاعی پایه دهم با عنوان تصویر و متنی که به ترور سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی به دستور مستقیم رئیس جمهور تروریست آمریکا اشاره دارد. «الگوها و اسوه های پایداری و مقاومت»؛ کتاب استان شناسی کرمان پایه دهم با عنوان درس «نقش استان در حراست از کیان مرزهای ایران اسلامی»/ تصاویر و متن‌هایی از حاج قاسم سلیمانی(ره) آورده شده است؛ کتاب هویت اجتماعی پایه دوازدهم با عنوان تصویر و متن درباره شهید سلیمانی؛ کتاب تاریخ معاصر ایران پایه یازدهم با عنوان «مکتب حاج قاسم سلیمانی»؛ کتاب جامعه شناسی 3 پایه دوازدهم و بخشی از «وصیت نامه سردار پرافتخار اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی»؛ آمده است.

   بر این اساس، علاقه مندان می‌توانند با مراجعه به بخش کتابخانه و مرکز اسناد در سایت رسمی سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی  به آدرس:   lib.oerp.ir ، از نمایشگاه مجازی با موضوع موردنظر دیدن کنند.



درکتاب آموزشی احکام دختران بخوانید

نگاهی متفاوت برای آشنایی دختران با احکام شرعی

تصاویر / دیدار طلاب و روحانیون شاغل در آموزش و پرورش با امام جمعه یزد

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»

معاون وزیرآموزش و پرورش دردیداربا آیات حسینی بوشهری واعرافی

استعدادهای برتر باید در مسیر حل مسائل راهبردی کشور قرارگیرند/ به دنبال تربیت نخبه‌ای هستیم عمیق بیندیشد و متعهدانه عمل کند

آیت الله حسینی بوشهری در دیدار رئیس سمپاد

کشوربیش ازهرجای دیگربه استعدادهای برتر نیاز دارد.

در دیدار رئیس سازمان ملی استعداهای درخشان:

تقدیرآیت الله اعرافی ازتوجه رئیس جمهوربه آموزش و پرورش

گزارش تصویری

همایش تخصصی طلاب شاغل در آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان مشهد

رئیس بنیاد نهج البلاغه خبر داد

  شرکت ۳۰۰هزار دانش آموز در طرح فراگیر "قرار نهج البلاغه "

در کرمان

دوره آموزشی اردو داری مربیان کودک و نوجوان

درقم برگزارشد

دوره توانمندسازی طلاب در پاسخ به شبهات اعتقادی

عضو شورای سیاستگذاری ستاد همکاریها:

تحقق تربیت تراز انقلاب اسلامی، نیازمند طرح‌های تازه است

مدیرحوزه های علمیه

ارتباط و تعامل  چشمگیر روحانیون با دانش‌آموزان از مهم‌ترین جلوه‌های تبلیغ حوزه علمیه است

درکتاب آموزشی احکام دختران بخوانید

نگاهی متفاوت برای آشنایی دختران با احکام شرعی

دبیر ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش

خدمات رئیس جمهور شهید تا سالیان متمادی در کشور جاری و ساری خواهد بود.

امام جمعه همدان:

مبلغ طرح امینی موفق است که ملجا همه دانش‌آموزان باشد

به همت نشر معارف

کتاب «شیخ بهایی» ویژه گروه سنی کودک و نوجوان منتشر شد

در حاشیه دیدار با معلمان و فرهنگیان

تفقد رهبرمعظم انقلاب ازافتخارآفرینان کاروان دانش‌آموزی امید ایران