Print
Zoom In
Zoom Out

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر:

آموزش نجوم از پیش دبستانی ها آغاز شود

شناسه مطلب: 13033
زمان انتشار: سه شنبه 14 دی 1400 ساعت 13:07

رئیس کمیته همکاریهای استان بوشهر با اشاره به ظرفیت آموزش و پرورش جهت آموزش نجوم به دانش آموزان، گفت: یکی از طرح‌هایی که می‌تواند در زمینه تربیت افراد در این زمینه به شما کمک کند تأسیس پیش دبستانی زیر نظر آموزش و پرورش با رویکرد آموزش نجوم است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری امروز در نشست با اعضای انجمن نجوم استان بوشهر با تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) و سالروز شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی، اظهار کرد: علم نجوم یک علمی است که با دل سر و کار دارد و با آرزوها و ایده آل های بشری همگون است.

امام جمعه بوشهر با بیان اینکه علم نجوم یک علم دلخواه و علم آرزوهاست و کسانی که در این عرصه قرار می‌گیرند با دل سر و کار دارند، افزود: همیشه بزرگان علم و دانش مانند ابوریحان بیرونی، زکریای رازی، ابوعلی سینا و دیگر بزرگان به علم نجوم تمایل داشته اند.

وی با بیان اینکه علم نجوم، علم خداشناسی و علمی عزیز، زیبا، دلنشین و پرجاذبه است، تصریح کرد: در حوزه‌های تمدن علم نجوم دچار وقفه جدی در ایران شده‌ایم و به بزرگان گذشته این حوزه مانند ابوریحان بیرونی بسنده کرده و دنبال مباحث جدید این حوزه نرفته‌ایم که لازم است در این زمینه به صورت علمی و دانش بنیان کار شود.

آیت الله صفایی بوشهری با اشاره به موفقیت‌های انجمن نجوم استان در سطح ملی و بین‌المللی، افزود: کاری که شما در انجمن نجوم بوشهر انجام داده‌اید و به موفقیت‌های زیادی رسیده‌اید کار بسیار بزرگی است.

امام جمعه بوشهر با اشاره به مشکلات زیرساختی این حوزه در استان بوشهر و با بیان اینکه کوتاه بینی و کوچک بینی در بوشهر ممنوع است، افزود: در استان بوشهر بوشهر باید افق‌های بلند داشته باشیم و لازم است در این زمینه در بوشهر شهرک نجوم و در غیر این صورت مجتمع بزرگ علم نجوم در استان ساخته و بوشهر به عنوان مرکز نجوم کشور معرفی شود.

وی با تأکید بر توسعه منابع انسانی در حوزه نجوم، اظهار کرد: بر روی آموزش نجوم به جوانان، نونهالان و نوجوانان خواهر و برادر برنامه‌ریزی و کار کنید.

آیت الله صفایی بوشهری با اشاره به ظرفیت آموزش و پرورش جهت آموزش نجوم به دانش آموزان، افزود: یکی از طرح‌هایی که می‌تواند در زمینه تربیت افراد در این زمینه به شما کمک کند تأسیس پیش دبستانی زیر نظر آموزش و پرورش با رویکرد آموزش نجوم است که این امر می‌تواند باعث تولید منابع انسانی مورد نیاز در این حوزه، ایجاد اشتغال و درآمدزایی خواهد شد.

وی اظهار کرد: بر روی توسعه آموزش نجوم به شکل عمومی و تخصصی و یادگیری زبان خارجی کار علمی و دانش بنیان انجام دهید.

انتهای پیام / ‏



نماهنگ روز استکبار ستیزی

روایت رهبرمعظم  انقلاب از تسخیر لانه جاسوسی

به همت دفترتبلیغات اسلامی

کتاب « کار در کلاس» ویژه مقطع پیش‌دبستانی منتشر شد

مدیر حوزه علمیه گیلان

ارتباط مؤثر حوزه و آموزش و پرورش موجب ارتقای معنویت نوجوانان می شود

نماینده ولی فقیه در استان اصفهان:

سیزده آبان یادآور آن است که دانش‌آموز می‌تواند سرنوشت سیاسی یک ملت را تغییر دهد.

تصاویر

حضورنماینده ولی فقیه در استان سمنان درمدرسه شهید بهشتی شهرستان شاهرود 

معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه‌های علمیه خواهران

انتصاب دبیر جدیدستاد همکاریها،نویدبخش فصلی تازه در تعامل مؤثر میان حوزه و آموزش و پرورش است.

حضور دبیر ستاد همکاریها در راهپیمایی روز استکبار ستیزی

تازه های نشر

انتشارکتاب الکترونیکی «۱۳ آبان»

نماهنگ روز استکبار ستیزی

روایت رهبرمعظم  انقلاب از تسخیر لانه جاسوسی

تصاویر

دیدار جمعی از دانش آموزان سطح شهر سنندج با نماینده ولی فقیه

تصاویر

دوره توانمندسازی کارشناسان قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش استان کرمان در ماهان

مدیرکل آموزش و پرورش سمنان:

تعامل باحوزه‌علمیه ارتقا تعلیم و تربیت دینی را به دنبال دارد

نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان:

تقویت جنبه اعتقادی نومعلمان از وظایف شورای همکاریها است.

گزارشی از کارگروه های همکاریهای در لرستان

مدرسه دژ مستحکم مقابله با جنگ نرم دشمن است/ اجرای ۴۶۳ برنامه فرهنگی و تربیتی با همکاری حوزه در آموزش و پرورش لرستان

تصاویر/ شورای همکاری حوزه و آموزش و پرورش استان همدان

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان

همکاری حوزه و آموزش و پرورش ارتقای فرهنگی، تربیتی را به دنبال دارد.

نشست فصلی مبلغان طرح امین خراسان شمالی