Print
Zoom In
Zoom Out

وزیر آموزش و پرورش در آیین اختتامیه کنگره سرداران و ۳۰۰۰ شهید استان ایلام:

نظام تعلیم و تربیت با تأسی از مدرسه بزرگ ایثار و شهادت در مسیر اصلی قرار می‌گیرد.

شناسه مطلب: 12906
زمان انتشار: شنبه 13 آذر 1400 ساعت 08:58

رئیس ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش گفت: نظام تعلیم و تربیت، باید با تأسی از این مدرسه بزرگ و با تکیه بر اندیشه های اسلام ناب و فرهنگ غنی ایرانی اسلامی خود و با سرلوحه قرار دادن اسناد بالا دستی نظام در مسیر اصلی قرار می گیرد.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، وزیر آموزش و پرورش در اولین سفر استانی خود در آیین اختتامیه کنگره سرداران و ۳۰۰۰ شهید استان ایلام گفت: شهدا حاصل مدرسه ای هستند که معمار آن امام خمینی (ره) است.

وی ادامه داد: این مدرسه بزرگ که به وسعت وجدان های بیدار و انسانیت همه‌  انسان هاست هدف خوب، محتوای مناسب و فرآیند یاددهی یادگیری در آن در اعلاترین درجاتش رخ می‌داد و امروز در مقام ارزیابی این مدرسه، می توان گفت که تمام عالم از آن الگو گرفته است.

وزیر آموزش و پرورش افزود: نظام تعلیم و تربیت، باید با تأسی از این مدرسه بزرگ و با تکیه بر اندیشه های اسلام ناب و فرهنگ غنی ایرانی اسلامی خود و با سرلوحه قرار دادن اسناد بالا دستی نظام، خاصه سند تحول بنیادین که مورد تأکید مقام معظم رهبری(مدظله العالی) است، به مسیر اصلی خود بازگردد.

نوری بیان کرد:  تقلیدی بودن ها و دور شدن ها از اندیشه برخواسته از اسلام ناب، باعث بروز مشکلات فراوان شده است.

وزیر آموزش و پرورش با ذکر نام شهدای فرهنگی و دانش آموز استان ایلام و بیان این نکته که زندگی این عزیزان بر اساس سیره  اهل بیت علیهم السلام بوده عنوان کرد: سبک زندگی فرهنگی شهید جمال الدینی و دانش آموز شهید جلیل تعمیرکاری و زندگی همه شهدای دانش آموز و فرهنگی برای ما الگو هستند و سرشار از نورانیت و همه ما به کمک هم باید نظام تعلیم و تربیت را به همان مکان اصلی خود برگردانیم که خروجی آن افرادی در تراز تمدن نوین اسلامی باشد.

شایان ذکر است، استان ایلام ۵۷شهید فرهنگی و ۳۷۰شهید دانش آموز تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کرده است.



تصاویر/ نشست شورای همکاری حوزه های علمیه با آموزش و پرورش خوی

تصاویر/امام جمعه خوی در میان دانش آموزان دارالقرآن امام خمینی (ره)

گام‌های مهم حوزه علمیه خراسان در توسعه مدارس امین

مدیر حوزه علمیه فارس خبر داد؛

۹۶ درصد مخاطبان مدارس طرح امین ،عملکرد مبلغین را عالی ارزیابی کرده‌اند.

دوره آموزشی «جذب دانش‌آموزان به نماز» در کرمانشاه برگزار شد

امام جمعه اصفهان تأکید کرد؛

ضرورت آموزش مبتنی برفهم کودک

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی

طرح پیوند منزل مدرسه و مسجد از اهداف سند تحول بنیادین است

نشست مسئولان حوزه علمیه و آموزش و پرورش نائین+ عکس

تصاویر/ نشست شورای همکاری حوزه های علمیه با آموزش و پرورش خوی

رئیس ستاد همکاریها تبیین کرد

شش قلمرو مهم نهادهای آموزشی وعلمی برای آینده اسلام و ایران

جذب ۹۸ طلبه طرح امین درخراسان‌شمالی

معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه علمیه خراسان‌شمالی

پیوند «مدرسه، منزل و مسجد» سبب کاهش آسیب اجتماعی می‌شود

امام جمعه اصفهان خبرداد

فعالیت یکهزار طلبه طرح امین دراصفهان

نتایج پایش عملکرد ۵۷۰ مربی طرح امین در استان کرمانشاه اعلام شد.

با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی

بیست‌ودومین اجلاسیه مدیران مدارس صدرا در مشهد برگزارشد

آیت‌الله اعرافی در دیدار مدیر مسئول ایکنا:

پیام‌های قرآنی در دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش ترویج شود

تصاویر/امام جمعه خوی در میان دانش آموزان دارالقرآن امام خمینی (ره)