Print
Zoom In
Zoom Out

رئیس کمیته همکاریهای استان زنجان

ایران قوی در گروتربیت نیروی انسانی قوی و کارآمد است

شناسه مطلب: 12860
زمان انتشار: دوشنبه 01 آذر 1400 ساعت 13:05

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان در جلسه شورای معاونین و روسای ادارات آموزش و پرورش مناطق و نواحی گفت: پایه اقتدار یک کشور "نیروی انسانی" است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها،نشست مشترک شورای معاونین و روسای ادارات مناطق و نواحی استان با حضور نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان، مظفری مدیرکل آموزش و پرورش استان، معاونین و روسای مناطق و نواحی ۱۴ گانه استان زنجان در سالن شهید تجلی اداره کل برگزار شد.

 

امام جمعه زنجان در این جلسه نشست با  تقدیر و تشکر از فعالیت های صورت گرفته در آموزش و پرورش استان زنجان، اظهار داشت: شاخص ها نشان می دهد در این مدت آموزش و پرورش استان زنجان با رشد همراه بوده است.

رئیس کمیته همکاریهای زنجان تصریح کرد: پایه اقتدار یک کشور نیروی انسانی آن است. اگر نیروی انسانی قوی تربیت شود، قدرت اقتصادی، قدرت نظامی و قدرت سیاسی خود به خود تقویت خواهد شد.

وی افزود: مهمترین ماموریت پیامبران ما تربیت انسان بوده است چرا که انسان یکی از معجزات بزرگ آفرینش بوده و تنها موجود صاحب اراده و اختیار و عقل و اندیشه است. دلیل مقدس بودن شغل معلمی نیز همین است که انسان تربیت می کند.

نماینده ولی فقیه در استان خاطرنشان کرد: در شرایط کرونایی دانش آموزان استان ما رتبه های درخشانی در کنکور سراسری و المپیاد کسب کردند که این موفقیت از یک آمادگی عمومی نشأت می گیرد که جای تشکر و قدردانی دارد.

 آیت‌ الله خاتمی اضافه کرد: یکی از کاستی های نظام آموزشی ما عدم انتقال مهارت های زندگی به دانش آموزان است و ما وظیفه داریم در حد توان مهارت ها را انتقال دهیم. یکی از بسترهای مهم برای انتقال مهارت ها ارتباط درست و منطقی بین مدرسه خانواده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، اظهار داشت: ما به ایرانی بودنمان افتخار میکنیم،چرا که تمدن دیرینه و ریشه داریم. ملتی که ریشه نداشته باشد، استعمار زود بر آن مسلط خواهد شد.

 رئیس کمیته همکاریهای زنجان گفت: برای هر شهرک وجود "مسجد، بازار و مدرسه" ضرورت دارد و بایستی پیش بینی شود؛امروز متاسفانه در بعضی از شهرک های زنجان مدرسه مورد نیاز وجود ندارد و نیازمند پیگیری است.

آیت‌الله خاتمی افزود: تربیت مقوله بسیار مهمی است که بایستی به آن بیشتر توجه شود و اردوها در بحث تربیتی خیلی مهم هستند.

وی در پایان با اشاره به بحث بازگشایی مدارس استان و برگزاری کلاسها به صورت حضوری، گفت: در رابطه با بازگشایی مدارس، نگرانی از سوی خانواده ها وجود دارد که آن طبیعی است و بایستی درک کنیم و مدارس به صورت تدریجی و آرامش بیشتر باز شوند.

شایان ذکر است در پایان جلسه به پاس حمایت ها و همراهی های آیت الله خاتمی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان از آموزش و پرورش استان،از وی تقدیر به عمل آمد.



هزار دانش‌آموز قمی با شخصیت حضرت معصومه(س) آشنا می‌شوند

بیست نکته کلیدی در تبلیغ دانش‌آموزی

به منظور هدایت تحصیلی

بازدید دانش‌آموزان محلاتی از مدرسه علمیه فاطمیه+ عکس

با حضور نماینده ولی فقیه

برگزاری جشن بزرگ عبادت دانش‌آموزان در ساری

نماینده ولی فقیه درسیستان و بلوچستان

لزوم توجه به سیره علمی و عملی پیامبر(ص) در مسیر تعلیم و تربیت

نماینده ولی فقیه در ایلام دردیدار دبیر ستاد همکاریها  

با استفاده ازروشهای خلاقانه نسل جوان را به ارزشهای دینی و انقلابی سوق دهیم.

مشاور وزیر آموزش و پرورش در آئین سپاس معلم در ایلام؛

 ارزش و منزلت جایگاه معلمان باید مورد توجه باشد

تصاویر

حضور طلاب  و روحانیون میاندوآب در مدارس آموزش و پرورش

به مناسبت هفته معلم

حضورمشاوروزیرآموزش و پرورش در منزل معلم شهید عبادالله محمد صالحی

دبیر ستاد همکاریها ؛

«احترام به معلم» احترام به آینده کشور

پیام آیت الله اعرافی به مناسبت روز معلم :

رشد و توسعه کشور محصول تلاش و مجاهدت معلمان و اساتید است

پرسمان دهه کرامت (به سوی نور)

پاسخ به ۳۱ پرسش پرتکرار درباره دهه کرامت

تصاویر/ نشست کمیته همکاری‌های مشترک حوزه علمیه و آموزش و پرورش استان البرز

گزارشی از مدرسه علمیه نورالثقلین مشهد در عرصه تبلیغ و جذب نوجوانان به حوزه علمیه

در مشهد برگزارشد

گردهمایی بزرگ بانوان طرح امین با محوریت جذب دانش‌آموزان به حوزه‌های علمیه

هزار دانش‌آموز قمی با شخصیت حضرت معصومه(س) آشنا می‌شوند

حضرت معصومه(س)؛ الگوی ولایتمداری و زیست عفیفانه