Print
Zoom In
Zoom Out

با هدف ارتقا دانش تبلیغی

کارگاه توانمند سازی روحانیون شاغل و طلاب وظیفه آموزش و پرورش لرستان بر گزارشد

شناسه مطلب: 12805
زمان انتشار: چهارشنبه 12 آبان 1400 ساعت 10:18

کارگاه آموزشی توانمند سازی دانش تبلیغی روحانیون شاغل و طلاب وظیفه آموزش و پرورش لرستان برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، کارگاه آموزشی توانمند سازی تبلیغی با هدف ارتقا دانش تبلیغی روحانیون شاغل و طلاب وظیفه آموزش و پرورش لرستان، امروز در سالن اجتماعات کانون فرهنگی تربیتی آزادگان خرم آباد برگزار شد.

در این کارگاه حجت الاسلام المسلمین احد عبداللهی، مدیر حوزه علمیه استان لرستان با بیان اینکه روحانیون شاغل و طلاب وظیفه آموزش و پرورش با اخلاص، سعه صدر و خوش خلقی به عنوان مشاور در کنار دانش آموزان باشند، گفت: روحانیون و طلاب باید با تسلط  به علم و دانش روز پاسخگوی سؤالات و شبهات نوجوانان در مدارس باشند.

وی با بیان اینکه روحانیون و طلاب با حضور در مدارس نقش مهمی در پیشگیری از آسیب های اجتماعی  پیش روی دانش آموزان دارند، گفت: روحانیون و طلاب آسیب های مدارس را شناسایی و در راستای تحکیم باورهای اعتقادی و اخلاقی دانش آموزان رسالت خود را انجام دهند.

در ادامه، حجت الاسلام محمد ولی پور، معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه علمیه استان لرستان نیز با اشاره به اینکه در طول سال فعالیت های تبلیغی روحانیون شاغل و طلاب وظیفه در مدارس، رصد، بررسی و پالایش می شود، خاطر نشان کرد: از مبلغان کارآمد و پرتلاش در مدارس تجلیل خواهد شد.

وی از برگزاری کارگاه های آموزش توان تبلیغی در طول سال برای مبلغان در مدارس خبر داد و اظهار کرد: این کارگاه ها در طول سال به همت ستاد همکاری های حوزه و آموزش و پرورش برگزار خواهد شد.

در پایان مومنی، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش لرستان هم گزارشی از فعالیت روحانیون شاغل و طلاب وظیفه آموزش و پرورش لرستان ارائه داد.

 



آیت‌الله اعرافی در دیدار مدیر مسئول ایکنا:

پیام‌های قرآنی در دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش ترویج شود

وزیر آموزش و پرورش:

ترویج فرهنگ اقامه نماز، انس با قرآن و عشق به پرچم کشورمان را در اولویت قرار می‌دهیم

گام‌های مهم حوزه علمیه خراسان در توسعه مدارس امین

مدیر حوزه علمیه فارس خبر داد؛

۹۶ درصد مخاطبان مدارس طرح امین ،عملکرد مبلغین را عالی ارزیابی کرده‌اند.

دوره آموزشی «جذب دانش‌آموزان به نماز» در کرمانشاه برگزار شد

امام جمعه اصفهان تأکید کرد؛

ضرورت آموزش مبتنی برفهم کودک

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی

طرح پیوند منزل مدرسه و مسجد از اهداف سند تحول بنیادین است

نشست مسئولان حوزه علمیه و آموزش و پرورش نائین+ عکس

تصاویر/ نشست شورای همکاری حوزه های علمیه با آموزش و پرورش خوی

رئیس ستاد همکاریها تبیین کرد

شش قلمرو مهم نهادهای آموزشی وعلمی برای آینده اسلام و ایران

جذب ۹۸ طلبه طرح امین درخراسان‌شمالی

معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه علمیه خراسان‌شمالی

پیوند «مدرسه، منزل و مسجد» سبب کاهش آسیب اجتماعی می‌شود

امام جمعه اصفهان خبرداد

فعالیت یکهزار طلبه طرح امین دراصفهان

نتایج پایش عملکرد ۵۷۰ مربی طرح امین در استان کرمانشاه اعلام شد.

با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی

بیست‌ودومین اجلاسیه مدیران مدارس صدرا در مشهد برگزارشد

آیت‌الله اعرافی در دیدار مدیر مسئول ایکنا:

پیام‌های قرآنی در دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش ترویج شود

تصاویر/امام جمعه خوی در میان دانش آموزان دارالقرآن امام خمینی (ره)