Print
Zoom In
Zoom Out

رئیس مرکز برنامه‌ریزی و نظارت حوزه‌های علمیه خواهران کشور:

۲۱۰۰ نفر از بانوان طلبه جذب آموزش و پرورش شدند

شناسه مطلب: 12798
زمان انتشار: دوشنبه 10 آبان 1400 ساعت 09:28

رئیس مرکز برنامه‌ریزی و نظارت حوزه‌های علمیه خواهران از جذب ۲۱۰۰ نفر از بانوان طلبه در آموزش و پرورش خبرداد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها،

حجت الاسلام احسان قربانی، رئیس مرکز برنامه‌ریزی و نظارت حوزه‌های علمیه خواهران،کشور امروز در دیدار نماینده ولی فقیه در کاشان اظهار داشت: به برکت انقلاب اسلامی ایران امروز بسیاری از امکانات نرم افزاری در اختیار حوزه های علمیه است.

وی افزود: امیدواریم در افق تمدنی که مقام معظم رهبری ترسیم فرموده اند حوزه های علمیه بتوانند در بخش نرم افزاری ساخت تمدن نوین اسلامی نقش معنا داری را ایفا کنند.

حجت الاسلام قربانی به جمعیت ۱۳۰ هزار نفری بانوان طلبه در حوزه های علمیه خواهران کشور اشاره کرد و گفت: در حال حاضر بیش از۷۰ هزار بانوی فاضله در حوزه های علمیه کشور مشغول تحصیل می باشند، ضمن اینکه حدود ۶۰ هزار نفر نیز فارغ التحصیل شده اند.

وی با بیان اینکه بانوان طلبه دربخش های اخلاقی، آموزشی، اخلاقی، تربیتی و علوم انسانی مشغول به فعالیت هستند، گفت: به برکت انقلاب اسلامی ۲۴ رشته علوم اسلامی در حوزه های علمیه خواهران کشور دایر شده است.

رئیس مرکز برنامه‌ریزی و نظارت حوزه‌های علمیه خواهران کشور با بیان اینکه سطح ۴ فقه خانواده درحوزه خواهران رونق بسیار خوبی دارد، افزود: امیدواریم بتوانیم با طی  مسیر به انتظاراتی که از حوزه علمیه خواهران می رود، برسیم .

وی، در دستور کار قرار داشتن سه برنامه برای رسیدن به جایگاه تمدن نوین در حوزه علمیه خواهران کشور اشاره کرد و گفت: برای رسیدن به استاندارد قابل قبول آسیب ها باید شناساسی و برطرف شود.

حجت الاسلام قربانی با بیان اینکه برنامه پنج ساله اول با هدف اینکه حوزه علمیه خواهران صاحب نظر در فهم، تدوین و توضیح اندیشه های اسلامی با محوریت مسائل زن و خانواده تدوین شده است، اظهار کرد: در برنامه پنج ساله سوم دستاوردهای  علمی حوزه علمیه خواهران تولید گر اندیشه اسلامی در حوزه زن و خانواده خواهد بود و می تواند  حتی خارج از مرزهای  کشورمان و جهان اسلام قابلیت بهره برداری داشته باشد.

رئیس مرکز برنامه‌ریزی و نظارت حوزه‌های علمیه خواهران از جذب ۲۱۰۰ نفر از  بانوان طلبه در آموزش و پرورش خبرداد و گفت: درکنار فعالیت های تبلیغی طرح امین، ۲۱۰۰ نفراز طلاب حوزه خواهران  به عنوان معلم جذب آموزش و پرورش شده اند.

ضرورت تقویت مدارس علمیه استان ها و شهرستان ها

خانم عزیز الهی، مدیر حوزه علمیه خواهران  قم و کاشان هم در این دیدار گفت: اگر قرار است حوزه علمیه خواهران کشور در سطح ملی و فراملی بدرخشد باید مدارس علمیه استان ها و شهرستانها تقویت شوند .

شایان ذکر است، رئیس مرکز برنامه‌ریزی و نظارت حوزه‌های علمیه خواهران کشور، پس از دیدار با آیت الله عباسعلی سلیمانی، از مدارس علمیه خواهران شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل بازدید کرد.



تصاویر / اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان با حضور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاریها

پیش‌نشست شورای همکاری‌ سیستان و بلوچستان برگزارشد

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب

مدرسه مؤثرترین خاستگاه انتقال ارزش‌ها، باورها و هویت ملی است

مشاوروزیرآموزش و پرورش

تربیت نسل آینده‌ساز، نیازمند بهره‌گیری از گنجینه‌ی معارفی  حوزه علمیه است.

تاجدارفردوس در بیان پیامبر رحمت

بهشت از زيبائى چهره فاطمه سلام الله علیها روشن شده است

 ظرفیت تبلیغی و تربیتی حوزه علمیه آستانه‌اشرفیه برای آموزش و پرورش

نماینده ولی فقیه در استان قزوین:

با همکاری مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی حضور روحانیون و مبلغین در مدارس  افزایش می یابد

گسترش خدمات تبلیغی در مدارس استثنایی مشهد/ پنج‌ هزار دانش‌آموز توان‌یاب در پوشش طرح امین

تصاویر/ دوره توانمندسازی طلاب فعال در آموزش و پرورش (معلم تمدن‌ساز)

تصاویر/ دیدار مدیر کل آموزش و پرورش استان قم به همراه معاونین و مشاوران با آیت‌الله اعرافی

مدیرحوزه‌های علمیه در دیدار مسئولان آموزش و پرورش قم مطرح کرد:

شناخت نسل‌های جدید؛ چالشی جدی برای نظام تربیتی / اگر با تحولات منفعلانه برخورد شود موج‌های بیرونی آینده تربیت دینی را شکل خواهند داد

مدیر کل آموزش و پرورش استان قم مطرح کرد:

تعامل با حوزه‌های علمیه و اجرای طرح‌های نوین

وزیر آموزش و پرورش

طرح امین ظرفیت ارزشمند تربیت دینی در مدارس کشور است

تعامل اثربخش حوزه و آموزش‌وپرورش، مسیر تربیت نسل تمدنی را هموار می‌کند

تصاویر / اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان با حضور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاریها

وزیر آموزش و پرورش در اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان

حضور طلاب طرح امین شتاب‌دهنده تحول تربیتی است/ طرح امین نباید مغفول بماند

مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاریها

تربیت نسل مؤمن در گرو نقش‌آفرینی روحانیِ مدرسه است