Print
Zoom In
Zoom Out

نشست مشترک نایب رئیس کمیته همکاریها و مدیرستاد اقامه نماز آذربایجان شرقی

شناسه مطلب: 12770
زمان انتشار: دوشنبه 26 مهر 1400 ساعت 10:58

مدیرکل آموزش و پرورش و نایب رئیس کمیته همکاریهای استان آذربایجان شرقی و مدیر ستاد اقامه نماز این استان با یکدیگر دیدار و گفت وگو کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی صبح امروز در دیدار با مدیر ستاد اقامه نماز استان با تاکید بر نقش حیاتی فریضه نماز در زندگی گفت: مجموعه دستگاه تعلیم و تربیت با تمام توان آماده تحقق اهداف این نهاد مقدس است.

 جعفر پاشایی در دیدار با مدیر جدید ستاد اقامه نماز استان با تاکید بر نقش حیاتی فریضه نماز در زندگی گفت: مجموعه دستگاه تعلیم و تربیت با تمام توان آماده تحقق اهداف این نهاد مقدس است.

مدیر کل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی ادامه داد: در طول سال های گذشته با استفاده از ظرفیت های مختلف نهضت نمازخانه سازی در مدارس اتفاق افتاده است.

وی با اشاره به دستورالعمل های بازگشایی مدارس، اظهار کرد: رویکرد ما بازگشایی اقناعی، تدریجی و اقتضائی با آرامش است.

پاشایی خبر داد: امسال آموزش و پرورش استان میزبان چند رقابت کشوری قرآنی در تبریز خواهد بود.

طاهر علمی معاون پرورشی و فرهنگی استان نیز در این جلسه گفت: توجه دستگاه تعلیم و تربیت به بحث نماز در مدارس یکی از درخشان ترین برنامه های مجموعه در حوزه پرورشی است.

حجه الاسلام و المسلمین آقاجانی مدیر ستاد اقامه نماز استان  ضمن قدردانی از همراهی آموزش و پرورش در تحقق اهداف این مهم گفت: آموزش و پرورش در سنوات گذشته کارنامه درخشانی در اقامه نماز و تحقق برنامه های ستاد داشته است.



آغاز فرآیند جذب و ساماندهی طلاب در مدارس طرح امین خراسان

ثبت نام مرکز تربیـت مبلـغ معلـم + جزئیات

پاهای حنا بسته!

روایت جانسوز یک مادر از حنابندان شهید سیزده‌ساله

برکات دغدغه های فرهنگی آیت الله العظمی صافی "ره"

موسسه دارالزهراء وحلقه های معرفتی عاشورایی برای  نوجوانان

حضوربیش از ۳۰۰۰ دانش‌آموز دختر در برنامه های مربیان طرح امین خراسان

آغاز فرآیند جذب و ساماندهی طلاب در مدارس طرح امین خراسان

امام جمعه یزد مطرح کرد؛

آینده آموزش و پرورش در گرودانشگاه فرهنگیان است

مدیرکل آموزش و پرورش پرورش سیستان و بلوچستان:

تحقق تربیت تمام ساحتی در سایه سار  توسعه فرهنگ قرآنی

ثبت‌نام جذب مبلغ مدارس امین در خراسان

ثبت نام مرکز تربیـت مبلـغ معلـم + جزئیات

ما ملت امام حسینیم

امیدبخشی در دل مستضعفان از آثار توجه به ماه محرم است

به کدامین گناه!

پاسخ به چند سئوال دانش اموزی

چرا خدا رژیم صهیونیستی را گرفتار عذاب نمی‌کند

ره آورد مقاومت

اجابت آه و اشک کودکان یتیم غزه!

در پی شهاد سردارکاظمی

تسلیت مدیر حوزه های علمیه به وزیر آموزش و پرورش

کارشناس حوزوی تعلیم و تربیت بیان کرد

توصیه هایی برای تربیت فرزندان شجاع و سلحشور در شرایط جنگی

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان:

تقویت همکاری‌ حوزه‌علمیه و آموزش وپرورش یک ضرورت است