Print
Zoom In
Zoom Out

دبیرکمیته همکاریهای منطقه 5تهران؛

هدف از اجرای طرح امین، تربیت دانش آموزانی با باورهای اسلامی منطبق با قرآن است

شناسه مطلب: 12764
زمان انتشار: يكشنبه 25 مهر 1400 ساعت 09:28

در جلسه هماهنگی مدارس مجری طرح امین آموزش و پرورش منطقه 5 مطرح شد: هدف طرح امین، تربیت دانش‌آموزانی با باورها و رفتارهای اسلامی مطابق با آموزه‌های قرآن است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش منطقه5؛ در جمع مبلغان طرح امین، این طرح را فرصت ویژه‌ای برای پیشبرد اهداف پرورشی، در جهت اجرای سند تحول و رسیدن به ثمرات شجره طیبه، برشمرد و هدف آن را، تربیت دانش‌آموزانی با باورها و رفتارهای اسلامی و دینی، مطابق آموزه های متعالی قرآن کریم و اهل بیت علیهم السلام عنوان کرد.

اولین جلسه هماهنگی فعالیت‌های مدارس مجری طرح امین، با حضور داوود اماموردی؛ معاون پرورشی و تربیت بدنی منطقه5؛ جواد شعبانی؛ کارشناس مسئول قرآن، عترت و نماز منطقه، مدیران و معاونین پرورشی مجری طرح امین و مبلغین اعزامی از حوزه علمیه در سالن کنفران سآموزش و پرورش منطقه برگزار شد.

در این جلسه داود اماموردی، در خصوص ضرورت و جایگاه فعالیتهای دینی و مذهبی در مدارس و نیز لزوم توجه به ظرفیتهای موجود در این طرح و ایجاد تعامل بین مدیران مدارس و مبلغین نکاتی را یادآور شد.

وی گفت: در این زمینه داشتن سعه صدر وشناخت روحیات کودکان، نوجوانان و جوانان و صبر و بردباری، از عوامل موفقیت است. وی این طرح را فرصت ویژه ای برای پیشبرد اهداف پرورشی و تربیتی، در جهت اجرای سند تحول بنیادین و رسیدن به ثمرات شجره طیبه، که در بیانیه‌ی گام دوم رهبرانقلاب مورد تاکید است دانست.

اماموردی افزود: هدف این طرح تربیت دانش آموزانی با باورها و رفتارهای اسلامی و دینی، مطابق آموزه های متعالی قرآن کریم و اهل بیت علیهم السلام است.

در ادامه جواد شعبانی؛ کارشناس مسئول قرآن، عترت و نماز منطقه نیز درباره طرح امین و شیوه فعالیت مبلغین در مدارس گفت: علم و اخلاق و تقوا و آشنایی با علم روانشناسی کودک و نوجوان و مشاوره همچنین ابداع روش های جدید و خلاق تربیتی، در موفقیت طلاب و مبلغین بسیار حائز اهمیت است.

در پایان، مدیران، معاونین پرورشی و مبلغین طرح امین، نکات مورد نظر خود را در خصوص اجرای طرح به بحث و تبادل نظر گذاشتند.



 ظرفیت تبلیغی و تربیتی حوزه علمیه آستانه‌اشرفیه برای آموزش و پرورش

تصاویر / اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان با حضور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاریها

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب

مدرسه مؤثرترین خاستگاه انتقال ارزش‌ها، باورها و هویت ملی است

مشاوروزیرآموزش و پرورش

تربیت نسل آینده‌ساز، نیازمند بهره‌گیری از گنجینه‌ی معارفی  حوزه علمیه است.

تاجدارفردوس در بیان پیامبر رحمت

بهشت از زيبائى چهره فاطمه سلام الله علیها روشن شده است

 ظرفیت تبلیغی و تربیتی حوزه علمیه آستانه‌اشرفیه برای آموزش و پرورش

نماینده ولی فقیه در استان قزوین:

با همکاری مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی حضور روحانیون و مبلغین در مدارس  افزایش می یابد

گسترش خدمات تبلیغی در مدارس استثنایی مشهد/ پنج‌ هزار دانش‌آموز توان‌یاب در پوشش طرح امین

تصاویر/ دوره توانمندسازی طلاب فعال در آموزش و پرورش (معلم تمدن‌ساز)

تصاویر/ دیدار مدیر کل آموزش و پرورش استان قم به همراه معاونین و مشاوران با آیت‌الله اعرافی

مدیرحوزه‌های علمیه در دیدار مسئولان آموزش و پرورش قم مطرح کرد:

شناخت نسل‌های جدید؛ چالشی جدی برای نظام تربیتی / اگر با تحولات منفعلانه برخورد شود موج‌های بیرونی آینده تربیت دینی را شکل خواهند داد

مدیر کل آموزش و پرورش استان قم مطرح کرد:

تعامل با حوزه‌های علمیه و اجرای طرح‌های نوین

وزیر آموزش و پرورش

طرح امین ظرفیت ارزشمند تربیت دینی در مدارس کشور است

تعامل اثربخش حوزه و آموزش‌وپرورش، مسیر تربیت نسل تمدنی را هموار می‌کند

تصاویر / اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان با حضور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاریها

وزیر آموزش و پرورش در اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان

حضور طلاب طرح امین شتاب‌دهنده تحول تربیتی است/ طرح امین نباید مغفول بماند

مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاریها

تربیت نسل مؤمن در گرو نقش‌آفرینی روحانیِ مدرسه است