Print
Zoom In
Zoom Out

رئیس کمیته همکاریهای یزد:

معلمان روحیه اندیشه‌ورزی را در دانش آموزان ایجاد کنند

شناسه مطلب: 12758
زمان انتشار: چهارشنبه 21 مهر 1400 ساعت 10:37

نماینده ولی فقیه و امام جمعه یزد با اشاره به اینکه در دین اسلام بر تفکر تاکید بسیار شده است، گفت: معلمان و اساتید روحیه تفکر و اندیشه‌ورزی را در جوانان و نوجوانان تقویت کنند.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، آیت‌الله محمدرضا ناصری در جمع دانش آموزان دبیرستان دخترانه حاج احمد فلاح یزد با اشاره به اینکه در قرآن کریم آیات بسیاری در مورد تفکر آمده است، اظهار داشت: خداوند متعال، قدرت و امتیازی به نام تفکر به انسان داده که با این قدرت، بسیاری از امور خود را اندیشمندانه و اصولی انجام می‌دهد.

وی عنوان کرد: اگر قدرت تفکر خود را به درستی به کار بگیریم، در همه زمینه‌های علمی و صنعتی و ... می‌توانیم پیشرفت داشته باشیم به همین دلیل است که دشمنان ما در صدد هستند این قدرت و امتیاز انسان را کمرنگ کرده یا در اختیار خود بگیرند.

نماینده ولی فقیه در استان یزد با تاکید بر اینکه تفکر باید در همه امور شما دانش آموزان جاری و ساری باشد، گفت: تفکر، راه را برای رشد شما باز می‌کند و اساتید و معلمان نیز تلاش کنند روحیه تفکر را در دانش آموزان تقویت کنند.

امام جمعه یزد با بیان اینکه امام راحل نیز همه برنامه‌های خود را با تفکر و اندیشه طولانی‌ مدت روی مسائل پیش می‌برد، افزود: اگر همه ما به علت خلقت خود فکر کنیم، سایر امور زندگی خود را نیز بر پایه تفکر و اندیشه پیش می‌بریم.

آیت الله ناصری ادامه داد: اگر تفکر سرلوحه کار ما باشد و هدف از خلقت را بدانیم، آن گاه حرف رسانه‌های معاند و افراد بی‌معلومات و غرض‌ورز برای او ملاک عمل نخواهد بود.

وی با تاکید بر اینکه همه ما باید اطاعت خدا کنیم، عنوان کرد: اطاعت از خدا، دنیا و آخرت همه ما را تضمین می‌کند زیرا همه چیز در ید قدرت الهی است و هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خدا نیست.

امام جمعه یزد تصریح کرد: در پی تقویت قدرت تفکر و تعقل است که عبادت خدا را انجام می‌دهیم، از گناهان دوری می‌کنیم و در مسیر رشد و پیشرفت قرار می‌گیریم، اما اگر غیر از این باشد، در مسیری منحرف و راه‌های شیطانی قدم بر می‌داریم.



در پی شهاد سردارکاظمی

تسلیت مدیر حوزه های علمیه به وزیر آموزش و پرورش

فیلم/ همایش تخصصی طلاب وظیفه آموزش و پرورش خراسان رضوی

پاهای حنا بسته!

روایت جانسوز یک مادر از حنابندان شهید سیزده‌ساله

برکات دغدغه های فرهنگی آیت الله العظمی صافی "ره"

موسسه دارالزهراء وحلقه های معرفتی عاشورایی برای  نوجوانان

حضوربیش از ۳۰۰۰ دانش‌آموز دختر در برنامه های مربیان طرح امین خراسان

آغاز فرآیند جذب و ساماندهی طلاب در مدارس طرح امین خراسان

امام جمعه یزد مطرح کرد؛

آینده آموزش و پرورش در گرودانشگاه فرهنگیان است

مدیرکل آموزش و پرورش پرورش سیستان و بلوچستان:

تحقق تربیت تمام ساحتی در سایه سار  توسعه فرهنگ قرآنی

ثبت‌نام جذب مبلغ مدارس امین در خراسان

ثبت نام مرکز تربیـت مبلـغ معلـم + جزئیات

ما ملت امام حسینیم

امیدبخشی در دل مستضعفان از آثار توجه به ماه محرم است

به کدامین گناه!

پاسخ به چند سئوال دانش اموزی

چرا خدا رژیم صهیونیستی را گرفتار عذاب نمی‌کند

ره آورد مقاومت

اجابت آه و اشک کودکان یتیم غزه!

در پی شهاد سردارکاظمی

تسلیت مدیر حوزه های علمیه به وزیر آموزش و پرورش

کارشناس حوزوی تعلیم و تربیت بیان کرد

توصیه هایی برای تربیت فرزندان شجاع و سلحشور در شرایط جنگی

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان:

تقویت همکاری‌ حوزه‌علمیه و آموزش وپرورش یک ضرورت است