Print
Zoom In
Zoom Out

«خانواده ها» شرکای اصلی جریان تعلیم و تربیت هستند

شناسه مطلب: 12706
زمان انتشار: چهارشنبه 31 شهریور 1400 ساعت 12:52

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به این که خانواده ها شرکای اصلی جریان تعلیم و تربیت هستند بر حضور مؤثر خانواده ها در جریان یادگیری دانش آموزان، تأکید کرد.

به گزارش پایگاه  اطلاع رسانی ستاد همکاریها ، رضوان حکیم زاده؛ در گفت وگوی زنده با «شبکه آموزش» و در برنامه «به وقت ایران» با اشاره به این که خانواده ها شرکای اصلی جریان «تعلیم و تربیت» هستند؛ بر حضور مؤثر خانواده ها در جریان یادگیری دانش آموزان تأکید و اظهار کرد: برای این که نظام تعلیم و تربیت اثر بخشی بهتری داشته باشد، لازم است؛ خانواده ها نقش مهمی را بر عهده داشته باشند.

حکیم زاده گفت: در سال گذشته خانواده ها به صورت جدی پای کار آمدند و پا به پای معلمان عزیز تلاش کردند و انتظار ما این است که همچنان حضور مؤثر خود را حفظ کرده و به مدرسه اعتماد و اطمینان داشته و در امر نظارت با مدرسه همکاری کنند.

وی افزود: با توجه به دستور العملی که ابلاغ شد؛ شرایط برای بازگشایی مدارس مشخص شده است و این امر نیازمند نظارت جدی است و حضور خانواده ها در کنار کادر مدرسه و معلمان و همراهی و پشتیبانی آن ها، می تواند شرایط بهتری را برای دانش آموزان ایجاد نماید چراکه ما همه یک هدف داریم و آن برقراری آموزش بدون هیچ آسیبی به دانش آموزان است.

معاون وزیر ادامه داد: انجمن اولیا و مربیان هم برنامه هایی برای نظارت بر شرایط مدرسه از لحاظ رعایت پروتکل های بهداشتی دارد و مشارکت و هم فکری خانواده ها با مدرسه می تواند در این شرایط سخت، اطمینان دانش آموزان را فراهم آورده است که با آرامش خاطر بیشتری سال تحصیلی را آغاز کنند.

حکیم زاده با اشاره به دستورالعمل بازگشایی مدارس گفت: در خصوص نحوه بازگشایی، تفویض اختیار به مدارس صورت گرفته است و برای اولین بار به شورای مدرسه و انجمن اولیا و مربیان، «نقش محوری» داده شده که بتوانند تصمیماتی را اتخاذ کنند.



در راستای هدایت تحصیلی

تصاویر/ حضور اساتید حوزه علمیه شاهین‌دژ در مدارس آموزش و پرورش

مشاور وزیر آموزش وپرورش

شهرستان ملکشاهی خاستگاه شهیدان نام آور دوران دفاع مقدس است

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»

معاون وزیرآموزش و پرورش دردیداربا آیات حسینی بوشهری واعرافی

استعدادهای برتر باید در مسیر حل مسائل راهبردی کشور قرارگیرند/ به دنبال تربیت نخبه‌ای هستیم عمیق بیندیشد و متعهدانه عمل کند

آیت الله حسینی بوشهری در دیدار رئیس سمپاد

کشوربیش ازهرجای دیگربه استعدادهای برتر نیاز دارد.

در دیدار رئیس سازمان ملی استعداهای درخشان:

تقدیرآیت الله اعرافی ازتوجه رئیس جمهوربه آموزش و پرورش

گزارش تصویری

همایش تخصصی طلاب شاغل در آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان مشهد

رئیس بنیاد نهج البلاغه خبر داد

  شرکت ۳۰۰هزار دانش آموز در طرح فراگیر "قرار نهج البلاغه "

در کرمان

دوره آموزشی اردو داری مربیان کودک و نوجوان

درقم برگزارشد

دوره توانمندسازی طلاب در پاسخ به شبهات اعتقادی

عضو شورای سیاستگذاری ستاد همکاریها:

تحقق تربیت تراز انقلاب اسلامی، نیازمند طرح‌های تازه است

مدیرحوزه های علمیه

ارتباط و تعامل  چشمگیر روحانیون با دانش‌آموزان از مهم‌ترین جلوه‌های تبلیغ حوزه علمیه است

درکتاب آموزشی احکام دختران بخوانید

نگاهی متفاوت برای آشنایی دختران با احکام شرعی

دبیر ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش

خدمات رئیس جمهور شهید تا سالیان متمادی در کشور جاری و ساری خواهد بود.

امام جمعه همدان:

مبلغ طرح امینی موفق است که ملجا همه دانش‌آموزان باشد

به همت نشر معارف

کتاب «شیخ بهایی» ویژه گروه سنی کودک و نوجوان منتشر شد

در حاشیه دیدار با معلمان و فرهنگیان

تفقد رهبرمعظم انقلاب ازافتخارآفرینان کاروان دانش‌آموزی امید ایران