Print
Zoom In
Zoom Out

یک مدیر حوزوی:

لزوم هدایت دانش‌آموزان به سمت آینده روشن

شناسه مطلب: 12686
زمان انتشار: يكشنبه 21 شهریور 1400 ساعت 13:29

یکی از مدیران مدارس دانش‌آموزی ، گفت: یک طلبه نباید تبدیل به کارمند شود!؛ زیرا این یک آفت بزرگی برای طلبه علی‌الخصوص در آموزش‌وپرورش است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت‌الاسلام پورثانی، از مدیران مدارس دانش‌آموزی وابسته به حوزه،  در نشست با مدیر مدرسه علمیه الزهرا(س) شوش و همچنین طلاب قبول شده در آزمون استخدامی آموزش و پرورش، گفت: یک طلبه نباید تبدیل به کارمند شود!؛ زیرا این یک آفت بزرگی برای طلبه علی‌الخصوص در آموزش‌وپرورش است.

وی در ادامه افزود: اگر ما یک دانش‌آموز را در مسیر معارف اهل‌بیت(ع) قرار دادیم، گویی بشریت را نجات داده‌ایم و این احیای نفس با کارمندی هم‌خوانی ندارد؛ به همین دلیل، باید با دید مربیگری و تربیت نیروی انسانی وارد عرصه شویم و سرباز امام زمان(عج) باید با اعتقاد به این راه، طی طریق کند.

حجت‌الاسلام پورثانی، گفت: هیچ بستری مهیاتر از آموزش‌وپرورش برای طلاب نیست؛ زیرا هم والدین و هم دانش‌آموز در آن حضور داشته و بر این اساس باید برنامه و فعالیت‌های ما نوین، خلاق و مهارتی باشد.

وی  سپس به توضیح روند کار اداری پذیرفته‌شدگان طرح امین پرداخت و گفت: همه پذیرفته‌شدگان باید در قسمت آموزش ابتدایی فعالیت داشته باشند و امکان تغییر رشته نیست.

وی افزود: سابقه اعزام در تعیین مکان تدریس اثر داشته و سعی شده هر کس در همان شهر و منطقه خود، خدمت کند و قرارداد استخدام به‌صورت پیمانی خواهد بود.

حجت‌الاسلام پورثانی، استخدام قطعی طلاب را پس از دریافت کد ره‌گیری از تهران دانست و گفت: طلاب پس‌ازآن به دانشگاه فرهنگیان معرفی می‌شوند و مهر آینده تدریس خواهند کرد مگر در صورت ضرورت امسال مشغول به تدریس شوند.

وی در پایان گفت: تلاش داریم که نظارت حوزه را برای طلاب قانونمند و قاعده‌مند کنیم تا استمرار نظارت  همچنان حفظ شود.



با شرکت سه میلیون دانش‌آموز

گزارشی ازافتتاحیه «درس‌هایی از قرآن» در ۴۰هزار مدرسه کشور

طرح حضور ویژه فرهنگیان در مدرسه علمیه حضرت نرجس(س) بیرجند برگزار شد

با شرکت سه میلیون دانش‌آموز

گزارشی ازافتتاحیه «درس‌هایی از قرآن» در ۴۰هزار مدرسه کشور

طلاب طرح امین عضو مؤثر تیم تربیتی مدارس باشند

به همت دفترتبلیغات اسلامی

کتاب « کار در کلاس» ویژه مقطع پیش‌دبستانی منتشر شد

گزارشی از دوره آموزشی توجیهی کریمه اهل‌بیت(س)

تحولی نو در نظام تعلیم و تربیت اسلامی با اجرای طرح امین   

گزارشی از یک نشست استانی

از گلایه های طلاب طرح امین تا توضیحات با سعه صدر مسئولین

نماینده ولی‌فقیه درکهگیلویه و بویراحمد:

آموزش‌وپرورش و حوزه‌های علمیه نقش اساسی در تربیت نسل مؤمن و انقلابی دارند

مدیر حوزه علمیه کهگیلویه و بویراحمد

در مدارس طرح امین باید روحیه دینداری، انقلابی‌گری ورشد علمی دانش‌آموزان محسوس باشد

پنجمین کارگاه آموزشی «توانمندسازی طلاب فرهنگی » در اهواز

 آیت الله نور مفیدی

توجه ویژه شخص رئیس‌جمهور به آموزش وپرورش نویدبخش تحولات است

طرح حضور ویژه فرهنگیان در مدرسه علمیه حضرت نرجس(س) بیرجند برگزار شد

استاندار خراسان جنوبی

برای حضور روحانیون در مدارس برنامه‌ریزی دقیقی صورت گرفته است

وزیر آموزش و پرورش در دیدار امام حمعه بیرجند:

تعلیم و تربیت میدان اصلی مقاومت در جنگ شناختی دشمن است

کارگاه پاسخ‌گویی به شبهات نوجوانان در مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س) اردکان

تفاهم‌نامه همکاری مشترک حوزه علمیه و اداره کل آموزش و پرورش کرمان به امضا رسید

تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س):

لازمه پویایی استعدادهای درخشان پیوند با معارف قرآن ،اهل بیت (ع) وشهدا است.