Print
Zoom In
Zoom Out

حضرت آیت الله جوادی آملی:

دوران آموزش و پرورش، دوران حیاتی است

شناسه مطلب: 12617
زمان انتشار: دوشنبه 04 مرداد 1400 ساعت 13:04

حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی گفتند: دوران آموزش و پرورش دوران حیاتی است برای اینکه انسان قسمت مهمّ حرف ها را در دوران آموزش و پرورش و در دوران کودکی یاد می گیرد در این دوران برای او ملکه می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، آیت الله العظمی عبدالله جوادی آملی در دیدار وزیر آموزش و پرورش بیان کردند: آموزش و پرورش همان طوری که از نام پربرکتش پیداست برگرفته از رهنمودهای انبیای الهی است که رهبران الهی آمدند برای همین دو عنصر یکی تعلیم و یکی تربیت. در قرآن کریم هم برنامه وجود مبارک پیامبر (علیه و علی آله آلاف التحیه و السلام) همین دو عنصر شد که ﴿یعَلِّمُهُمُ الْکِتَابَ وَ الْحِکْمَهَ وَ یزَکِّیهِمْ﴾.

ایشان ادامه دادند: آموزش و پرورش یعنی آموزش و پرورشی که عصاره اش فرشته تربیت کردن است چرا ما این کار را نکنیم؟ این دوران آموزش و پرورش دوران حیاتی است برای اینکه انسان قسمت مهمّ حرف ها را در دوران آموزش و پرورش و در دوران کودکی یاد می گیرد در این دوران برای او ملکه می شود.

آیت الله جوادی آملی گفتند: امام مجتبی (صلوات الله و سلامه علیه) یک مکتب تعلیم و تربیت خانوادگی تشکیل داد. برای آنها درس گفت فرمود: «إِنَّکُمْ صِغَارُ قَوْمٍ وَ یوشِکُ أَنْ تَکُونُوا کِبَارَ قَوْمٍ آخَرِینَ» فرمود بچه های من برادرزاده های من الآن کوچک هستید اما در آینده بزرگان مملکت هستید کشور به دست شماست!

ایشان اضافه کردند: موسای کلیم فرمود خدا کسی است که هر چیزی را با سه عنصر آفرید: مشخص کرد که چه کسی آفرید،  چگونه آفرید، برای چه آفرید. این «چه کسی آفرید» را غرب گذاشت کنار «برای چه آفرید» را غرب گذاشت کنار، یعنی مبدأ فاعلی را گذاشت کنار، مبدأ غایی را گذاشت کنار، نظام داخلی را چسبید شده علم. این لاشه دانش است این علم نیست!

مرجع تقلید شیعیان گفتند: قسمت مهمّ کاری را آموزش و پرورش به عهده دارد این است که اینها در هفت سال اول به خوبی تربیت بشوند؛ راه را باز می کند، بنابراین دستتان باز است، مکتبتان باز است، حرف هایتان فراوان است.



گزارشی از کارگروه های همکاریهای در لرستان

مدرسه دژ مستحکم مقابله با جنگ نرم دشمن است/ اجرای ۴۶۳ برنامه فرهنگی و تربیتی با همکاری حوزه در آموزش و پرورش لرستان

نماینده ولی‌فقیه درکهگیلویه و بویراحمد:

آموزش‌وپرورش و حوزه‌های علمیه نقش اساسی در تربیت نسل مؤمن و انقلابی دارند

حضور دبیر ستاد همکاریها در راهپیمایی روز استکبار ستیزی

تازه های نشر

انتشارکتاب الکترونیکی «۱۳ آبان»

نماهنگ روز استکبار ستیزی

روایت رهبرمعظم  انقلاب از تسخیر لانه جاسوسی

تصاویر

دیدار جمعی از دانش آموزان سطح شهر سنندج با نماینده ولی فقیه

تصاویر

دوره توانمندسازی کارشناسان قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش استان کرمان در ماهان

مدیرکل آموزش و پرورش سمنان:

تعامل باحوزه‌علمیه ارتقا تعلیم و تربیت دینی را به دنبال دارد

نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان:

تقویت جنبه اعتقادی نومعلمان از وظایف شورای همکاریها است.

گزارشی از کارگروه های همکاریهای در لرستان

مدرسه دژ مستحکم مقابله با جنگ نرم دشمن است/ اجرای ۴۶۳ برنامه فرهنگی و تربیتی با همکاری حوزه در آموزش و پرورش لرستان

تصاویر/ شورای همکاری حوزه و آموزش و پرورش استان همدان

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان

همکاری حوزه و آموزش و پرورش ارتقای فرهنگی، تربیتی را به دنبال دارد.

نشست فصلی مبلغان طرح امین خراسان شمالی

تصاویر/ آیین معرفی دبیر ستاد همکاری‌های حوزه و آموزش و پرورش

مدیرکل دفتر وزارتی آموزش و پرورش

ستاد همکاریها‌ حلقه اتصال دو نهاد بنیادین کشور است

دبیرجدید ستاد همکاری حوزه‌علمیه وآموزش و پرورش منصوب شد

در زنجان تاکید شد

لزوم حضور روحانیان متخصص برای آموزش دینی کودکان و نوجوانان