Print
Zoom In
Zoom Out

مسئول واحد تبلیغ حوزه علمیه اصفهان؛

جذب مبلغین جدید مدارس امین در اصفهان

شناسه مطلب: 12611
زمان انتشار: يكشنبه 27 تیر 1400 ساعت 12:29

مسئول واحد تبلیغ و آموزش های کاربردی حوزه علمیه اصفهان از جذب مبلغین جدید مدارس امین در اصفهان خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام حجت قربانی در گفت وگویی  گفت: طلاب و روحانیون جهت جذب به عنوان مدارس امین در مصاحبه شفاهی  مورد ارزیابی داوران در عرصه های مختلف چون مباحث تربیتی، مسائل اجرایی و توانایی عملی افراد، بحث روانشناسی مبلغ و مهارت های فضای مجازی مبلغین قرار می گیرند.

حجت الاسلام حجت قربانی، مسئول واحد تبلیغ  و آموزش های کاربردی حوزه علمیه اصفهان، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در اصفهان، اظهار کرد: طی فراخوانی که اعلام شد در مدت قریب به ۲۵ روز ثبت نام طرح جذب مدارس امین برای سال تحصیلی آینده انجام گرفت.

وی بیان کرد: حدودا ۳۱۳ نفر در سامانه مربوطه برای جذب به عنوان مبلغ مدارس امین ثبت نام کردند که به علت وجود شرط سنی حداکثر ۳۰ سال، بسیاری از افراد پالایش شده اند.

مسئول واحد تبلیغ  و آموزش های کاربردی حوزه علمیه اصفهان عنوان کرد: در ادامه روند، از افراد ثبت نام کننده یک تست شخصیت MMPI انجام  و در مرحله نخست، پالایشی صورت گرفت و افرادی که در نتایج نهایی مرحله نخست مورد قبول قرار گرفته اند، برای مصاحبه حضوری دعوت شدند.

وی با بیان اینکه طلاب و روحانیون جهت جذب به عنوان مدارس امین در مصاحبه شفاهی مورد ارزیابی داوران در عرصه ها ی مختلف چون مباحث تربیتی، مسائل اجرایی و توانایی عملی افراد، بحث روانشناسی مبلغ و مهارت های فضای مجازی مبلغین قرار می گیرند.

حجت الاسلام قربانی خاطرنشان کرد: افرادی که در این مرحله توسط داوران مورد قبول قرار می گیرند، به مرحله دوره آموزشی و سپس آزمون عملی  شامل مباحث کلاس داری خواهند رفت و هر آن کس از مبلغین برادر و خواهر که موفق به کسب نمره  قبولی از همه مراحل شوند، سال آینده  به عنوان مبلغ مدارس امین به کار گرفته می شوند.

وی تاکید کرد: هر ساله مبلغین مدارس امین مورد ارزیابی و پالایش قرار می گیرند و در صورت عملکرد ضعیف، از لیست خارج و افراد جدید جایگزین می شوند.

مسئول واحد تبلیغ  و آموزش های کاربردی  حوزه علمیه اصفهان افزود: علاوه بر شرط سنی حداکثر ۳۰ سال، شرایطی همچون اتمام پایه ۶، اشتغال به پایه ۸ و تاهل از دیگر شرایط جذب مبلغین مدارس امین است.

انتهای پیام./



به کدامین گناه!

کارشناس حوزوی تعلیم و تربیت بیان کرد

توصیه هایی برای تربیت فرزندان شجاع و سلحشور در شرایط جنگی

حضوربیش از ۳۰۰۰ دانش‌آموز دختر در برنامه های مربیان طرح امین خراسان

آغاز فرآیند جذب و ساماندهی طلاب در مدارس طرح امین خراسان

امام جمعه یزد مطرح کرد؛

آینده آموزش و پرورش در گرودانشگاه فرهنگیان است

مدیرکل آموزش و پرورش پرورش سیستان و بلوچستان:

تحقق تربیت تمام ساحتی در سایه سار  توسعه فرهنگ قرآنی

ثبت‌نام جذب مبلغ مدارس امین در خراسان

ثبت نام مرکز تربیـت مبلـغ معلـم + جزئیات

ما ملت امام حسینیم

امیدبخشی در دل مستضعفان از آثار توجه به ماه محرم است

به کدامین گناه!

پاسخ به چند سئوال دانش اموزی

چرا خدا رژیم صهیونیستی را گرفتار عذاب نمی‌کند

ره آورد مقاومت

اجابت آه و اشک کودکان یتیم غزه!

در پی شهاد سردارکاظمی

تسلیت مدیر حوزه های علمیه به وزیر آموزش و پرورش

کارشناس حوزوی تعلیم و تربیت بیان کرد

توصیه هایی برای تربیت فرزندان شجاع و سلحشور در شرایط جنگی

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان:

تقویت همکاری‌ حوزه‌علمیه و آموزش وپرورش یک ضرورت است

دیدارمسئولان مدارس علوم و معارف اسلامی با مدیرکل آموزش‌وپرورش زنجان

با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش؛

هفدهمین مدرسه خیرساز آیت‌الله نورمفیدی افتتاح شد