Print
Zoom In
Zoom Out

مدرسه دخترانه صدرا در اهواز افتتاح می شود

شناسه مطلب: 12505
زمان انتشار: پنجشنبه 30 اردیبهشت 1400 ساعت 10:00

مدیر اداره تبلیغات اسلامی اهواز گفت: إن‌شاءالله طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته تا قبل از شروع سال تحصیلی جدید مدرسه دخترانه صدرا در ناحیه ۲ تکمیل و دانش آموزان از ناحیه ۳ به ناحیه۲ آموزش پرورش منتقل خواهند شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت‌الاسلام نبی زاده، مدیرکل تبلیغات اسلامی خوزستان و حجت‌الاسلام منابی، مدیر اداره تبلیغات اسلامی اهواز به همراه اعضای انجمن اولیاء و مربیان دبیرستان دخترانه صدرای اهواز، از ساختمان در حال بازسازی جماران در ناحیه ۲ اهواز بازدید کرد.

حجت‌الاسلام نبی زاده ضمن بازدید از ساختمان در حال ترمیم مدرسه جماران در ناحیه ۲، در خصوص محیط آموزشی، تفریحی و فرهنگی این مدرسه با انجمن اولیاء و مربیان گفتگو کرد.

همچنین رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اهواز ضمن خیر مقدم به مدیرکل تبلیغات اسلامی خوزستان و انجمن اولیاء و مربیان دبیرستان صدرای اهواز، گفت: مدرسه علوم و معارف اسلامی دخترانه که در ناحیه ۳ آموزش‌وپرورش به والدین و دانش آموزان خدمت‌رسانی می‌کرد با استقبال گسترده دانش آموزان شهرستان اهواز مواجه شده و با توجه به ظرفیت محدود ساختمان صدرا به دلیل اداری بودن آن ساختمان، امکان فعالیت گسترده‌تر در آن مدرسه وجود نداشت؛ لذا با پیگیری مدیرکل تبلیغات اسلامی استان از آموزش‌و پرورش، استانداری و نماینده ولی فقیه، به دلیل کمبود فضای آموزشی در ناحیه ۳، امکان در اختیار گذاشتن مدرسه‌ دیگری نبود که با توصیه و مشورت با کارشناسان امر، ترجیح داده شد تا مدرسه از ناحیه۳ به ناحیه۲ آموزش‌وپرورش انتقال داده شود.

وی در ادامه گفت: مدرسه‌ای که در ناحیه ۲ برای مدرسه دخترانه صدرا در اختیار اداره تبلیغات اسلامی گذاشته شده مدرسه قدیمی بود و با پیگیری‌های صورت گرفته و همکاری سازمان نوسازی مدارس، این مدرسه در حال بازسازی است و إن‌شاءالله طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته تا قبل از شروع سال تحصیلی جدید مدرسه دخترانه جماران در ناحیه ۲ تکمیل و دانش آموزان از ناحیه ۳ به ناحیه۲ آموزش پرورش منتقل خواهند شد.

حجت‌الاسلام منابی در پایان اظهارداشت: بر آورد ما این است که مدرسه قبل از شروع سال تحصیلی جدید آماده شود و دانش آموزان به مدرسه جدید منتقل شوند، اما به هر دلیل اگر مسئله ساخت و ساز که یک مسئله زمان‌بر است، با تأخیر همراه گردد جای نگرانی برای والدین وجود ندارد و مدرسه در همان فضای آموزشی حال حاضر در ناحیه ۳ برای سال تحصیلی جدید فعالیت خواهد کرد.




تصاویر/ دیدار مدیر کل آموزش و پرورش استان قم به همراه معاونین و مشاوران با آیت‌الله اعرافی

معاون تبلیغ حوزه علمیه اصفهان خبر داد

فعالیت یکهزار روحانی طرح امین در اصفهان

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب

مدرسه مؤثرترین خاستگاه انتقال ارزش‌ها، باورها و هویت ملی است

مشاوروزیرآموزش و پرورش

تربیت نسل آینده‌ساز، نیازمند بهره‌گیری از گنجینه‌ی معارفی  حوزه علمیه است.

تاجدارفردوس در بیان پیامبر رحمت

بهشت از زيبائى چهره فاطمه سلام الله علیها روشن شده است

 ظرفیت تبلیغی و تربیتی حوزه علمیه آستانه‌اشرفیه برای آموزش و پرورش

نماینده ولی فقیه در استان قزوین:

با همکاری مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی حضور روحانیون و مبلغین در مدارس  افزایش می یابد

گسترش خدمات تبلیغی در مدارس استثنایی مشهد/ پنج‌ هزار دانش‌آموز توان‌یاب در پوشش طرح امین

تصاویر/ دوره توانمندسازی طلاب فعال در آموزش و پرورش (معلم تمدن‌ساز)

تصاویر/ دیدار مدیر کل آموزش و پرورش استان قم به همراه معاونین و مشاوران با آیت‌الله اعرافی

مدیرحوزه‌های علمیه در دیدار مسئولان آموزش و پرورش قم مطرح کرد:

شناخت نسل‌های جدید؛ چالشی جدی برای نظام تربیتی / اگر با تحولات منفعلانه برخورد شود موج‌های بیرونی آینده تربیت دینی را شکل خواهند داد

مدیر کل آموزش و پرورش استان قم مطرح کرد:

تعامل با حوزه‌های علمیه و اجرای طرح‌های نوین

وزیر آموزش و پرورش

طرح امین ظرفیت ارزشمند تربیت دینی در مدارس کشور است

تعامل اثربخش حوزه و آموزش‌وپرورش، مسیر تربیت نسل تمدنی را هموار می‌کند

تصاویر / اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان با حضور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاریها

وزیر آموزش و پرورش در اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان

حضور طلاب طرح امین شتاب‌دهنده تحول تربیتی است/ طرح امین نباید مغفول بماند

مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاریها

تربیت نسل مؤمن در گرو نقش‌آفرینی روحانیِ مدرسه است