Print
Zoom In
Zoom Out

دیدار معلمان برگزیده استانی با نماینده ولی فقیه

مهم ترین رسالت معلم از دیدگاه اسلام اجرای عدالت بین دانش‌آموزان است

شناسه مطلب: 12468
زمان انتشار: چهارشنبه 15 اردیبهشت 1400 ساعت 11:26

معلمان برگزیده آذربایجان شرقی با نماینده ولی فقیه در استان دیدار کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها ،حجت الاسلام سید محمد علی آل هاشم در دیدار با معلمان نمونه استانی عصر روز یکشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه گفت: روز معلم تنها به آموزش و پرورش و افراد شاغل در آن اختصاص ندارد بلکه به تمام کسانی که در حوزه ها و دانشگاه تدریس می کنند نیز شامل می شود.

نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به اینکه تفکر و ایده شهید مطهری برای دشمنان ترسناک بود و به این خاطر ایشان را شهید کردند، گفت: دشمن افرادی که در جامعه اثرگذار بودند و وجود آنها مانع پیشبرد اهداف دشمنان بود همیشه از بین می برد.

وی ادامه داد: شهدا به خاطر اثرگذاری خود و القاء آزادی و آزادگی و ظلم ستیزی برای دشمنان غیرقابل تحمل بودند ولی تفکر و منش این برگزیدگان الهی تا ابد باقی و جاری است.

رئیس کمیته همکاریهای استان آذربایجان شرقی با اشاره به روایت امام صادق علیه السلام که می‌فرمایند «معلم به خاطر مزد درس نمی دهد بلکه برای رضای خدا و خلوص نیت این کار را انجام می‌دهد»، افزود: ویژگی های معلم از دیدگاه اسلام اجرای عدالت بین دانش‌آموزان است مخصوصاً دانش آموزان خاص یتیم و بی سرپرست.

*تواضع معلم در اثر گذاری ایشان بسیار حائز اهمیت است

امام جمعه تبریز در ادامه با بیان سخن حضرت علی علیه السلام که می فرمایند «هر معلم در مقابل شاگردان و دانشمندان خود را کوچک شمرده و تواضع داشته باشد آن عملش ایشان را به مدارج عالی خواهد رساند»، افزود: عمل به گفته‌های خود و وعده های خود از ویژگی‌های خاص معلمان است.

وی تصریح کرد:  معلمان در تمام دوران ها نقش بسزایی در تعلیم و تربیت دارند و در دوران کرونا این رسالت بیشتر خود را نشان داده است.

حجت الاسلام آل هاشم بیان داشت: معلم در دوره ابتدایی در شکل گیری شخصیت دانش آموزان نقش بسیاری دارد آموزش و پرورش استان با جمعیت بیش از ۷۵۰ هزار دانش‌آموز و ۴۰ هزار معلم کارنامه درخشانی در دوران کرونا داشته است.

به گفته ی نماینده ولی فقیه در استان امروز بصیرت سیاسی و آگاهی در تمام اقشار یک ضرورت است.

جعفر پاشایی مدیرکل آموزش و پرورش استان نیز در این دیدار گفت: دوران طلایی همکاری آموزش و پرورش و سپاه در عصر کنونی شکل گرفته است.

نایب رئیس کمیته همکاریهای  استان یادآورشد: برای جامعه فرهنگی مایه ی افتخار است که رهبر معظم انقلاب معلمان را افسران واقعی پیشرفت کشور معرفی کرده اند.

وی تاکید کرد: تمام تلاش مجموعه این است که هیچ دانش اموزی از چرخه آموزش دور نماند و با چندین راه ابتکاری در ایام کرونا توانسته ایم این امر مهم را در دورترین و محروم ترین نقطه استان به انجام برسانیم.

پاشایی گفت: نگاه تربیت عملی امام جمعه محبوب تبریز روح دیگری به آموزش و پرورش دمیده است.



در حاشیه دیدار با معلمان و فرهنگیان

تفقد رهبرمعظم انقلاب ازافتخارآفرینان کاروان دانش‌آموزی امید ایران

در کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد

دوره‌های آموزشی تخصصی برای مبلغین و مبلغات در کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد + تصاویر

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»

معاون وزیرآموزش و پرورش دردیداربا آیات حسینی بوشهری واعرافی

استعدادهای برتر باید در مسیر حل مسائل راهبردی کشور قرارگیرند/ به دنبال تربیت نخبه‌ای هستیم عمیق بیندیشد و متعهدانه عمل کند

آیت الله حسینی بوشهری در دیدار رئیس سمپاد

کشوربیش ازهرجای دیگربه استعدادهای برتر نیاز دارد.

در دیدار رئیس سازمان ملی استعداهای درخشان:

تقدیرآیت الله اعرافی ازتوجه رئیس جمهوربه آموزش و پرورش

گزارش تصویری

همایش تخصصی طلاب شاغل در آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان مشهد

رئیس بنیاد نهج البلاغه خبر داد

  شرکت ۳۰۰هزار دانش آموز در طرح فراگیر "قرار نهج البلاغه "

در کرمان

دوره آموزشی اردو داری مربیان کودک و نوجوان

درقم برگزارشد

دوره توانمندسازی طلاب در پاسخ به شبهات اعتقادی

عضو شورای سیاستگذاری ستاد همکاریها:

تحقق تربیت تراز انقلاب اسلامی، نیازمند طرح‌های تازه است

مدیرحوزه های علمیه

ارتباط و تعامل  چشمگیر روحانیون با دانش‌آموزان از مهم‌ترین جلوه‌های تبلیغ حوزه علمیه است

درکتاب آموزشی احکام دختران بخوانید

نگاهی متفاوت برای آشنایی دختران با احکام شرعی

دبیر ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش

خدمات رئیس جمهور شهید تا سالیان متمادی در کشور جاری و ساری خواهد بود.

امام جمعه همدان:

مبلغ طرح امینی موفق است که ملجا همه دانش‌آموزان باشد

به همت نشر معارف

کتاب «شیخ بهایی» ویژه گروه سنی کودک و نوجوان منتشر شد

در حاشیه دیدار با معلمان و فرهنگیان

تفقد رهبرمعظم انقلاب ازافتخارآفرینان کاروان دانش‌آموزی امید ایران