Print
Zoom In
Zoom Out

ویژه دانش آموزان دختر استان یزد؛

طرح مجازی «۳۰ پله تا خدا» در یزد اجرا می شود

شناسه مطلب: 12451
زمان انتشار: چهارشنبه 08 اردیبهشت 1400 ساعت 12:07

به همت مبلغان خواهر یزدی، طرح مجازی «۳۰ پله تا خدا» با شرکت دختران دانش آموز این استان اجرا می شود

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، مبلغان حوزه علمیه خواهران استان یزد طرح مجازی «۳۰ پله تا خدا» را با تولید و تهیه بسته تفسیر و تدبر قرآنی با عنوان روزهای عاشقی ویژه دانش‌آموزان دختر استان ، در دست اجرا دارند.

مریم حسن‌پور، در گفت و گویی گفت: با همکاری اداره کل آموزش و پرورش استان طرح «۳۰ پله تا خدا» ویژه دانش‌آموزان دختر در ایام ماه مبارک رمضان از سوی مبلغان حوزه علمیه خواهران در حال برگزاری است.

وی با اشاره به اینکه این طرح در زمینه  معرفت‌افزایی و التزام عملی به آموزه‌‏های قرآن را بین دانش‌آموزان دختر با تمرکز بر نکات کلیدی هر جزء قرآن کریم،است،  اظهار کرد: در این راستا چهار تیم از مبلغان خواهر تشکیل شده که بسته‌هایی با عنوان «روزهای عاشق»  را تهیه می‌کنند و موضوعات این بسته متناسب با نکات تفسیری جزء و دعای هر روز ماه رمضان آماده می‌شود که اینفوگرافی از نکات تفسیری هر جزء قرآن، کلیپ نکات کلیدی تفسیر هر جزء قرآن کریم، عکس‌نوشته شامل یک حدیث نورانی از ائمه معصومان و نمایشنامه صوتی با محوریت آموزه‌های اخلاقی قرآن کریم طبق عناوین روزهای ماه مبارک، را شامل می‌شود.

معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران یزد در بیان رویکردهای این طرح گفت: محوریت برگزاری جلسات تفسیر و تدبر قرآنی و آموزش نکات اخلاقی از سوی مبلغان، اولویت‌‏دهی به جلسات تفسیر دانش‌آموزی، بارگذاری روزانه مطالب جلسه تفسیر و تدبر در شبکه‌های اجتماعی دانش‌آموزان، برقراری پیوند بین مبلغان حوزه علمیه خواهران و مدارس آموزش و پرورش از رویکردهای این طرح است و  در کنار برگزاری جلسات مجازی تفسیر و تدبر قرآنی، ایجاد نشاط اسلامی و همچنین تربیت و پرورش مورد توجه می باشد.

معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران استان یزد با اشاره به اینکه  این جلسه بزرگ تفسیری برای تمام دانش‌آموزان دختر استان انجام می‌شود، افزود:  با توجه به اینکه اکنون بیش از ۲۵۲ هزار دانش‌آموز در استان مشغول به تحصیل هستند، قاعدتاً نصف یا بیشتر دانش‌آموزان یعنی نزدیک به ۱۳۰ هزار دانش را دختران تشکیل می‌دهند، بنابراین می‌توان از این جلسه تفسیری به عنوان بزرگترین جلسه تفسیری دانش‌آموزی در ماه مبارک رمضان که به همت مبلغان حوزه علمیه خواهران در حال برگزاری است، نام برد.

وی با اشاره به اهداف جلسات قرآنی ماه مبارک رمضان؛ تقویت ایمان و باورهای اسلامی و گسترش سبک زندگی اسلامی بین دختران جامعه، تعامل بیشتر مبلغان با مدارس آموزش و پرورش جهت برگزاری جلسات قرآنی، تقویت و گسترش فضای انس و تدبر در قرآن در بین دانش آموزان دختر مدارس استان یزد را از این اهداف ذکر کرد.

حسن‌پور در پایان بیان کرد: افزایش سرانه قرائت قرآن در میان افراد جامعه به‌ویژه دختران، پایبندی مخاطبان به آموزه‌‏های قرآن کریم، آشنایی اقشار مختلف جامعه بویژه دختران نسبت به نکات کلیدی هر جزء قرآن کریم، نهادینه‌سازی آموزه‌های اخلاقی قرآن کریم بین دانش‌آموزان با استفاده از هنر روز و با توجه به زبان مخاطب از دیگر اهداف مدنظر این طرح است.



درقم برگزارشد

دوره توانمندسازی طلاب در پاسخ به شبهات اعتقادی

بازدید مشاور وزیر آموزش وپرورش ازمرکز نجوم و رصد خانه کانون استان ایلام

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»

معاون وزیرآموزش و پرورش دردیداربا آیات حسینی بوشهری واعرافی

استعدادهای برتر باید در مسیر حل مسائل راهبردی کشور قرارگیرند/ به دنبال تربیت نخبه‌ای هستیم عمیق بیندیشد و متعهدانه عمل کند

آیت الله حسینی بوشهری در دیدار رئیس سمپاد

کشوربیش ازهرجای دیگربه استعدادهای برتر نیاز دارد.

در دیدار رئیس سازمان ملی استعداهای درخشان:

تقدیرآیت الله اعرافی ازتوجه رئیس جمهوربه آموزش و پرورش

گزارش تصویری

همایش تخصصی طلاب شاغل در آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان مشهد

رئیس بنیاد نهج البلاغه خبر داد

  شرکت ۳۰۰هزار دانش آموز در طرح فراگیر "قرار نهج البلاغه "

در کرمان

دوره آموزشی اردو داری مربیان کودک و نوجوان

درقم برگزارشد

دوره توانمندسازی طلاب در پاسخ به شبهات اعتقادی

عضو شورای سیاستگذاری ستاد همکاریها:

تحقق تربیت تراز انقلاب اسلامی، نیازمند طرح‌های تازه است

مدیرحوزه های علمیه

ارتباط و تعامل  چشمگیر روحانیون با دانش‌آموزان از مهم‌ترین جلوه‌های تبلیغ حوزه علمیه است

درکتاب آموزشی احکام دختران بخوانید

نگاهی متفاوت برای آشنایی دختران با احکام شرعی

دبیر ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش

خدمات رئیس جمهور شهید تا سالیان متمادی در کشور جاری و ساری خواهد بود.

امام جمعه همدان:

مبلغ طرح امینی موفق است که ملجا همه دانش‌آموزان باشد

به همت نشر معارف

کتاب «شیخ بهایی» ویژه گروه سنی کودک و نوجوان منتشر شد

در حاشیه دیدار با معلمان و فرهنگیان

تفقد رهبرمعظم انقلاب ازافتخارآفرینان کاروان دانش‌آموزی امید ایران