Print
Zoom In
Zoom Out

به منظورنقش آفرینی قرارگاه فرهنگی استان

نشست مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان با معاون فرهنگی دفتر نماینده ولی فقیه

شناسه مطلب: 12447
زمان انتشار: دوشنبه 06 اردیبهشت 1400 ساعت 13:50

حمیدرضا رخشانی و حجت‌الاسلام خراسانی نژاد در نشستی به بررسی برنامه‌های کمیته فرهنگیان و دانش آموزی قرارگاه فرهنگی استان پرداختند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها ، معاون فرهنگی دفتر نماینده ولی فقیه در استان با حضور در دفتر کار مدیرکل آموزش و پرورش استان در خصوص برنامه ها و فعالیت های کمیته فرهنگیان و دانش آموزی قرارگاه فرهنگی به بحث و تبادل نظر پرداخت.

رخشانی در این دیدار دستگاه تعلیم و تربیت را مجموعه فرهنگ ساز و انسان ساز عنوان نمود و اظهار داشت: آموزش و پرورش تلاش می‌کند با بسترسازی مناسب و بهره گیری از پتانسیل های پیدا و پنهان، در مسیر تبدیل تهدیدها به فرصت‌ و فرصت آفرینی گام بردارد.

وی ظرفیت کم نظیر فرهنگیان و دانش آموزان به عنوان مخاطبان اصلی دستگاه تعلیم و تربیت را در راستای نهادینه کردن بسیاری از مولفه های فرهنگی و تربیتی در نوع خود کم نظیر دانست و بیان داشت: یکی از اولویت‌های مهم نظام آموزشی کیفی سازی برنامه ها و نظارت مستمر و دقیق بر فرآیندهای مختلف با هدف انجام صحیح آنها می باشد.

معاون فرهنگی دفتر نماینده ولی فقیه در استان نیز در این دیدار گفت: با توجه به شرایط ویژه فرهنگی و اجتماعی ایران اسلامی به ویژه در استان سیستان و بلوچستان و هم مرز بودن با کشورهای همسایه می طلبد تا دستگاه های فرهنگی در حوزه ها و سطوح مختلف با تدابیر و برنامه‌ریزی خاصی چالش‌های موجود را احصا و درصدد رفع آنها برآیند.

حجت الاسلام خراسانی نژاد افزود: کمیته های گوناگونی در قرارگاه فرهنگی تشکیل و اهداف و وظایفی که برای آنان تبیین شده باید به دنبال یک افق خوب در راستای تحقق به حق مطالبات و دغدغه‌های مخاطبان جامعه باشند.

وی با قدردانی از برنامه‌ها و اقدامات آموزش و پرورش استان در کمیته فرهنگیان و دانش آموزی، بیان داشت: توجه جدی به معیارهای اخلاقی، علمی، بصیرتی و مهارتی در مسیر رشد و بالندگی دانش آموزان بسیار مهم و ضروری است و همراهی و همدلی فرهنگیان ساعی و خوشفکر در این مقوله حائز اهمیت است.





درنشست دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با مدیرجامعه‌الزهرا (س) بررسی شد

ظرفیت های تعلیم و تربیتی جامعه‌الزهرا (س) در همکاری با آموزش و پرورش

گزارش تصویری

طلاب مدرسه علمیه ولی عصر(عج)‌اهواز در میان دانش آموزان در ایام فاطمیه

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب

مدرسه مؤثرترین خاستگاه انتقال ارزش‌ها، باورها و هویت ملی است

مشاوروزیرآموزش و پرورش

تربیت نسل آینده‌ساز، نیازمند بهره‌گیری از گنجینه‌ی معارفی  حوزه علمیه است.

تاجدارفردوس در بیان پیامبر رحمت

بهشت از زيبائى چهره فاطمه سلام الله علیها روشن شده است

 ظرفیت تبلیغی و تربیتی حوزه علمیه آستانه‌اشرفیه برای آموزش و پرورش

نماینده ولی فقیه در استان قزوین:

با همکاری مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی حضور روحانیون و مبلغین در مدارس  افزایش می یابد

گسترش خدمات تبلیغی در مدارس استثنایی مشهد/ پنج‌ هزار دانش‌آموز توان‌یاب در پوشش طرح امین

تصاویر/ دوره توانمندسازی طلاب فعال در آموزش و پرورش (معلم تمدن‌ساز)

تصاویر/ دیدار مدیر کل آموزش و پرورش استان قم به همراه معاونین و مشاوران با آیت‌الله اعرافی

مدیرحوزه‌های علمیه در دیدار مسئولان آموزش و پرورش قم مطرح کرد:

شناخت نسل‌های جدید؛ چالشی جدی برای نظام تربیتی / اگر با تحولات منفعلانه برخورد شود موج‌های بیرونی آینده تربیت دینی را شکل خواهند داد

مدیر کل آموزش و پرورش استان قم مطرح کرد:

تعامل با حوزه‌های علمیه و اجرای طرح‌های نوین

وزیر آموزش و پرورش

طرح امین ظرفیت ارزشمند تربیت دینی در مدارس کشور است

تعامل اثربخش حوزه و آموزش‌وپرورش، مسیر تربیت نسل تمدنی را هموار می‌کند

تصاویر / اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان با حضور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاریها

وزیر آموزش و پرورش در اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان

حضور طلاب طرح امین شتاب‌دهنده تحول تربیتی است/ طرح امین نباید مغفول بماند

مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاریها

تربیت نسل مؤمن در گرو نقش‌آفرینی روحانیِ مدرسه است