Print
Zoom In
Zoom Out

رئیس کمیته همکاریهای استان کرمانشاه؛

تربیت قرآنی را باید از دوران دانش آموزی آغاز کرد

شناسه مطلب: 12389
زمان انتشار: سه شنبه 26 اسفند 1399 ساعت 11:50

نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرمانشاه گفت: تربیت قرآنی بهترین الگو و سبک زندگی اسلامی است که باید از دوران دانش آموزی در بین جوانان و نوجوانان آغاز شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، آیت الله مصطفی علما امروز در آیین تجلیل از چهره های برتر قرآنی حوزه علمیه کرمانشاه در مدرسه حافظین قرآنی کرمانشاه با مهم دانستن تربیت قرآنی اظهارداشت: اگر تربیت جامعه جهانی قرآنی باشد هیچ مشکلی برای ابنای بشر ایجاد نخواهد شد.

نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه افزود: در این فرصتی که خداوند منان به برکت نفس قدسی حضرت امام(ره) و خون شهدا در خدمت تک تک ما قرار داده برای اعتلای کلمه الله و اجرای فرامین قرآن و عترت(ع) کوتاهی نکنیم و خدمتگزاری حقیقی باشیم.

وی با اشاره به اهمیت تربیت الهی، تأکید کرد: تربیت اساس نظم جهان است، اگر تربیت الهی باشد هیچ مشکلی برای جامعه انسانی حادث نمی شود و جنگ و خونریزی در عرصه جهان ایجاد نخواهد شد.

آیت الله علما با بیان اهمیت دوران جوانی تصریح کرد: اگر در اول طلبگی بتوانیم رشد کنیم و خوب تربیت شویم، زندگی دنیایی و آخرتی خود را تضمین کرده ایم. به شرط آن که عملگرا باشیم و تربیت قرآنی را در زندگی خود پیاده کنیم.

نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه افزود: سرمایه ما عمر ماست، لذا از گذران عمر سؤال می شود، این که در کجا این عمر را سپری کردی و اولین سوال در روز قیامت، از کیفیت گذراندن  عمر خواهد بود.

آیت الله علما خطاب به طلاب جوان گفت: باید قدر امکانات موجود را بدانیم، زیرا سابق این گونه نبود و اصلاً گذشته با حال قابل قیاس نیست، لذا باید موهبت انقلاب اسلامی را قدربدانیم.

وی در پایان به زندگی سراسر درس و الگوی بزرگان حوزه اشاره و اظهار کرد: امام راحل، مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و آیت الله بهجت(ره) امکاناتی اضافه تر از ما نداشتند، الّا این که اهل عمل بودند.



تصاویر

حضورنماینده ولی فقیه در استان سمنان درمدرسه شهید بهشتی شهرستان شاهرود 

تصاویر/ شورای همکاری حوزه و آموزش و پرورش استان همدان

گزارش

 مدرسه امام حسین(ع) همدان؛ الگویی موفق در تربیت نسلی متعهد و با نشاط

توسط مؤسسه دارالزهراء (سلام الله علیها)

اجرای درسنامه‌های فاطمیه در بیش از ۵۰ مدرسه قم

مدیر حوزه علمیه خراسان

تحول در آموزش و پرورش به آینده کشور گره خورده است

دیداردبیر جدید ستاد همکاریها با مدیر حوزه علمیه خراسان

تصاویر/ اردوی شبی در حوزه علمیه ویژه دانش آموزان سلماس

درمشهد برگزارشد

دوره جامع و مهارتی «تربیت مبلغان کودک و نوجوان»

برگزاری گفتمان دینی با موضوع حجاب و عفاف در مدارس ایرانشهر

یادداشت/ کریم دلفانی؛

سهم حوزه علمیه از سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در دولت اسناد محور چهاردهم

گزارش

تربیت دینی و اجتماعی پایدار با اجرای طرح سه میم

اپلیکیشن قطار قرآنی

آموزش مفاهیم دینی به زبان کودکانه با فناوری تعاملی

به همت مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی

 فضلا و کارشناسان حوزوی در میان دانش اموزان برای پاسخ به سئوالات گوناگون

نماینده ولی فقیه در استان یزد

آموزش و پرورش نیازمند بازگشت به سه اصل بنیادین تدیّن، تفکر و تعقل است

دوره تربیت مربی کودک و نوجوان ویژه مبلغین و روحانیون شهرستان دلگان

نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی:

آموزش و پرورش زمینه‌ ساز انتقال مفاهیم اخلاقی و قرآنی باشد

مدیر حوزه علمیه گیلان

ارتباط مؤثر حوزه و آموزش و پرورش موجب ارتقای معنویت نوجوانان می شود