Print
Zoom In
Zoom Out

نائب رئیس کمیته همکاری‌های کرمان؛

همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش لازمه تحقق اهداف تربیتی است

شناسه مطلب: 12381
زمان انتشار: يكشنبه 24 اسفند 1399 ساعت 10:49

اسکندری نسب با بیان اینکه توجه به مسائل مذهبی و معنوی در صدر برنامه های آموزش و پرورش استان کرمان قرار دارد، تصریح کرد: همکاری حوزه های علمیه با آموزش و پرورش نقش موثری در تحقق اهداف تربیتی مدارس دارد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی دبیرخانه ستاد همکاری‌ها، احمد اسکندری نسب روز دوشنبه در دیدار با مدیر حوزه علمیه کرمان ضمن تقدیر و تشکر از همکاری و تعامل حوزه های علمیه با آموزش و پرورش این استان افزود: این ۲ نهاد یک ماموریت مشترک دارند و آن تربیت انسان‌هایی در تراز جمهوری اسلامی است و همکاری‌ها باید ساختارمند و سازمان یافته باشد.

 وی برنامه ریزی در راستای تحقق اهداف اسلامی در مدارس را ضروری دانست و اظهار داشت: از حضور روحانیون در مدارس استقبال می کنیم.

اسکندری نسب با بیان اینکه توجه به مسائل مذهبی و معنوی در صدر برنامه های آموزش و پرورش استان کرمان قرار دارد، تصریح کرد: همکاری حوزه های علمیه با آموزش و پرورش نقش موثری در تحقق اهداف تربیتی مدارس دارد.

 مدیرکل آموزش و پرورش کرمان از برگزاری نماز جماعت با حضور یک هزار و ۲۴۳ روحانی در مدارس این استان خبر داد و گفت: جذب سرباز طلبه در اولویت برنامه های آموزش و پرورش این استان قرار دارد که بر اساس بررسی های انجام شده موفقیت‌آمیز بوده است.

 اسکندری نسب، خواستار رایزنی حوزه علمیه استان کرمان با ستاد کشوری همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش برای افزایش سهمیه آموزش و پرورش در جذب سرباز طلبه شد.

 وی با بیان اینکه حضور حداقل یک روحانی در مدارس در راستای ایجاد پایگاه دینی و مذهبی ضروری است، افزود: حوزه علمیه در تولید محتوای الکترونیکی فرهنگی پرورشی در زیست بوم کرونا به آموزش و پرورش کمک کند.

مدیر حوزه علمیه کرمان نیز در این دیدار به نقش موثر آموزش و پرورش در تحقق اهداف فرهنگی اشاره کرد و گفت: همکاری حوزه های علمیه با آموزش و پرورش امری ضروری است.
حجت الاسلام عباس سلمه ای بر حضور پررنگ و فنی روحانیون در مدارس تاکید کرد و افزود: توانمندسازی روحانیون متناسب با نیاز مدارس و نسل جوان و نوجوان ضروری است.

 وی با بیان اینکه ساعات حضور دانش آموز در مدرسه قابل قیاس با مسجد نیست، گفت: طلبه می تواند در مدرسه با دانش آموز ساعات زیادی را وقت بگذراند و تاثیر گذاری خاص خود را داشته باشد.

 مدیر حوزه علمیه کرمان از راه اندازی دفتر مهارت های تبلیغی در کرمان خبر داد و گفت: توانمند سازی سرباز طلبه های مدارس از اولویت های اصلی این دفتر است.

 معاون فرهنگی و پرورشی، رئیس اداره قرآن و عترت و رئیس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی، مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان را در این دیدار همراهی کردند.



رئيس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم:

برنامه‌ریزی آموزش و پرورش برای تربیت تمام ساحتی سند تحول قابل تقدیر است

گزارش

تربیت دینی و اجتماعی پایدار با اجرای طرح سه میم

دبیرستاد همکاریها

هرگونه همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش از رهگذربرنامه پنج ساله خواهد بود

مدیر حوزه‌ علمیه کهگیلویه و بویراحمد تأکید کرد

نیازمند کارگاه‌های مهارتی و دانش‌افزاییبرای طلاب طرح امین هستیم

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه فتح

تجربه نشان داده است حضور یک روحانی در مدرسه برنگرش دانش‌آموزان اثر مثبت دارد.

معاون پرورشی و فرهنگی کهگیلویه و بویر احمد خبرداد

فعالیت 800 روحانی در آموزش و پرورش استان

مدیرکل آموزش‌وپرورش کهگیلویه و بویر احمد

ستاد همکاری حوزه و آموزش‌وپرورش از ظرفیت‌های مهم برای تحقق اهداف تربیتی است

نماینده ولی‌فقیه در کهگیلویه و بویراحمد:

ضرورت گسترش همکاری آموزش‌وپرورش و حوزه‌های علمیه/ تربیت نسل آینده نیازمند هم‌افزایی علمی و تربیتی است

«پیک فاطمی» در مدارس کاشان

مدارس لاهیجان در ایام فاطمیه میزبان مبلّغان خواهند بود

در کرمان برگزار شد

نشست طرح ملی مدارس آینده در مدار انقلاب اسلامی

به ریاست نماینده ولی فقیه در استان

نشست شورای همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش البرز برگزار گردید.

رئيس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم:

برنامه‌ریزی آموزش و پرورش برای تربیت تمام ساحتی سند تحول قابل تقدیر است

پویش ملی برای مادرم زهرا(س)

تأکید نماینده ولی‌فقیه در زنجان بر تقویت ارزش‌های انسانی در نسل نوجوان

ستاد همکاریهای در یک نگاه

گفت وگویی متفاوت برای فعالان عرصه تعلیم و تربیت

منبرجدید حوزه در دستان ۳۲ میلیون گیمرایرانی