Print
Zoom In
Zoom Out

عضو کار گروه تبلیغ و امور فرهنگی ستاد همکاریها

مربیان تربیتی طلایه‌داران امور تربیتی و پرورشی هستند

شناسه مطلب: 12372
زمان انتشار: يكشنبه 17 اسفند 1399 ساعت 09:30

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش، گفت: مربیان تربیتی طلایه‌داران امور تربیتی و پرورشی هستند و باید دانش‌آموزان را طبق سند تحول بنیادین وارد تربیت تمام ساحتی کنیم.

گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، محمدرضا مسیب‌زاده، مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش در آئین گرامیداشت هفته تربیت اسلامی و تجلیل از مربیان گرانقدر پرورشی شهرستان ساری که به صورت مجازی برگزار شد، گفت: چه خوب است که ما تشکر را هم خودمان به خوبی یاد بگیریم و به دیگران هم تسری ببخشیم وبالاترین مرتبه شکر استفاده نعمت در مسیرخودش هست.

وی افزود: یکی از مراتب شکر نماز است. وقتی ما نماز می‌خوانیم و سر سجده می‌ساییم در واقع می‌خواهیم تشکر از خداوند کنیم. مربی اول و مربی اصلی خدا است و چقدر خوب است که دیگران هم از امور تربیتی تشکر کنند.

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش، تصریح کرد: «مَنْ عَمِلَ صَالِحًا مِنْ ذَکَرٍ أَوْ أُنْثَى وَهُوَ مُؤْمِنٌ فَلَنُحْیِیَنَّهُ حَیَاةً طَیِّبَةً وَلَنَجْزِیَنَّهُمْ أَجْرَهُمْ بِأَحْسَنِ مَا کَانُوا یَعْمَلُون؛ هر کس عمل صالح کند، در حالی که مؤمن است، خواه مرد باشد یا زن، به او حیات پاکیزه میبخشیم، و پاداش آن‌ها را به بهترین اعمالی که انجام دادند خواهیم داد.»

عضو کار گروه تبلیغ و امور فرهنگی ستاد همکاریها ،با بیان اینکه ایمان و عمل صالح به تنهایی کفایت نمی‌کند، افزود: وقتی ایمان وعمل با هم همراه می‌شود، کامل می‌شود و در سوره مبارکه «عصر» همه‌ی انسان‌ها در خسرانند مگر کسانیکه ایمان آوردند و صبر دارند و به توصیه به حق دارند وکار‌های شایسته انجام دادند.

مسیب‌زاده با بیان اینکه ما باید خودمان را تقویت کنیم وانتقاد پذیر باشیم، تصریح کرد: مربیان تربیتی طلایه‌داران امور تربیتی و پرورشی هستند و باید دانش‌آموزان را طبق سند تحول بنیادین وارد تربیت تمام ساحتی کنیم.



امام جمعه اصفهان خبرداد

فعالیت یکهزار طلبه طرح امین دراصفهان

موشن گرافی نماز / قسمت اول ؛بیمه واقعی

گام‌های مهم حوزه علمیه خراسان در توسعه مدارس امین

مدیر حوزه علمیه فارس خبر داد؛

۹۶ درصد مخاطبان مدارس طرح امین ،عملکرد مبلغین را عالی ارزیابی کرده‌اند.

دوره آموزشی «جذب دانش‌آموزان به نماز» در کرمانشاه برگزار شد

امام جمعه اصفهان تأکید کرد؛

ضرورت آموزش مبتنی برفهم کودک

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی

طرح پیوند منزل مدرسه و مسجد از اهداف سند تحول بنیادین است

نشست مسئولان حوزه علمیه و آموزش و پرورش نائین+ عکس

تصاویر/ نشست شورای همکاری حوزه های علمیه با آموزش و پرورش خوی

رئیس ستاد همکاریها تبیین کرد

شش قلمرو مهم نهادهای آموزشی وعلمی برای آینده اسلام و ایران

جذب ۹۸ طلبه طرح امین درخراسان‌شمالی

معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه علمیه خراسان‌شمالی

پیوند «مدرسه، منزل و مسجد» سبب کاهش آسیب اجتماعی می‌شود

امام جمعه اصفهان خبرداد

فعالیت یکهزار طلبه طرح امین دراصفهان

نتایج پایش عملکرد ۵۷۰ مربی طرح امین در استان کرمانشاه اعلام شد.

با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی

بیست‌ودومین اجلاسیه مدیران مدارس صدرا در مشهد برگزارشد

آیت‌الله اعرافی در دیدار مدیر مسئول ایکنا:

پیام‌های قرآنی در دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش ترویج شود

تصاویر/امام جمعه خوی در میان دانش آموزان دارالقرآن امام خمینی (ره)