Print
Zoom In
Zoom Out

نایب رئیس کمیته همکاریهای استان قم؛

قم بهترین استان کشور در استفاده دانش آموزان و معلمان از شبکه «شاد»

شناسه مطلب: 12343
زمان انتشار: سه شنبه 05 اسفند 1399 ساعت 07:47

نایب رئیس و مدیرکل آموزش و پرورش استان گفت: قم، بهترین استان کشور در استفاده دانش آموزان و معلمان از شبکه شاد است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حمیدرضا شیخ الاسلام مدیر کل آموزش پرورش استان  امروز در نشست شورای اطلاع رسانی استانداری بیان کرد: آموزش و پرورش استان قم در ارائه آموزش غیر حضوری به دانش آموزان در برنامه شاد در کشور دارای رتبه اول است.

وی افزود: علی‌رغم تراکم دانش‌ آموزان در استان قم این رتبه با دغدغه‌مندی و همت تمامی مسئولین استان به خصوص در مورد تهیه تلفن همراه هوشمند برای دانش آموزانی که توانایی تهیه آن را نداشتند به استان قم تعلق گرفت.

شیخ‌الاسلام ادامه داد: در برنامه شاد که کلیت آن برای آموزش غیرحضوری دانش‌آموزان است سه کار اصلی باید انجام گیرد تا نتیجه مورد نظر حاصل شود؛ در ابتدا کلیه مدیران مدارس در ابتدای سال باید ورود پیدا کرده و کلاس‌بندی و ثبت نام دانش‌آموزان را در این برنامه انجام دهند. مورد بعدی برعهده دبیران بوده که از آموزش در این برنامه استقبال کنند و پس از آن حضور دائم و عدم قطع ارتباط دانش‌آموزان است که استان قم در هر سه مورد رتبه اول را در کشور به خود اختصاص داده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قم ضمن تشکر از زحمات دبیران در این دوره آموزشی بسیار سخت تصریح کرد: بسیاری از افراد توانایی تدریس حضوری را دارند اما در تدریس مجازی به دلیل تولید محتوا کار سخت‌تر است وکیفیت کارشان پایین می‌آید اما ما در استان قم شاهد تلاش و کیفیت بالای کار معلمان بودیم.

در این دوره معلمان علاوه بر تولید محتوا و بارگذاری آن که ملزم به آشنایی با فناوری روز است، وظیفه نظارت بر یادگیری دانش‌آموزان را نیز برعهده داشتند که به طور قطع کنترل از راه دور و به صورت غیر حضوری بسیار سخت است.

وی در ادامه گفت: نظام جمهوری اسلامی به نیروی متخصصی که متعهد باشد نیازمند است و تخصص به تنهایی نمی‌تواند سبب بدست آمدن این توفیقات گردد ضمن اینکه آموزش و پرورش استان قم رتبه اول را مدیون عزیزان متخصص و متعهد خدمتگزار در این امر می‌باشد.

شیخ الاسلام با اشاره به شاخص بودن آزمون سراسری در کشور نیز اظهار کرد: دانش‌آموزان استان قم در این زمینه نیز رتبه چهارم و پنجم را نیز از آن خود کرده‌اند. علاوه بر این، حضور و کسب رتبه آن‌ها در المیپادهای کشوری نیز همواره مورد توجه بوده‌است.






توسط مؤسسه دارالزهراء (سلام الله علیها)

اجرای درسنامه‌های فاطمیه در بیش از ۵۰ مدرسه قم

تصاویر/ اردوی شبی در حوزه علمیه ویژه دانش آموزان سلماس

گزارش

 مدرسه امام حسین(ع) همدان؛ الگویی موفق در تربیت نسلی متعهد و با نشاط

توسط مؤسسه دارالزهراء (سلام الله علیها)

اجرای درسنامه‌های فاطمیه در بیش از ۵۰ مدرسه قم

مدیر حوزه علمیه خراسان

تحول در آموزش و پرورش به آینده کشور گره خورده است

دیداردبیر جدید ستاد همکاریها با مدیر حوزه علمیه خراسان

تصاویر/ اردوی شبی در حوزه علمیه ویژه دانش آموزان سلماس

درمشهد برگزارشد

دوره جامع و مهارتی «تربیت مبلغان کودک و نوجوان»

برگزاری گفتمان دینی با موضوع حجاب و عفاف در مدارس ایرانشهر

یادداشت/ کریم دلفانی؛

سهم حوزه علمیه از سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در دولت اسناد محور چهاردهم

گزارش

تربیت دینی و اجتماعی پایدار با اجرای طرح سه میم

اپلیکیشن قطار قرآنی

آموزش مفاهیم دینی به زبان کودکانه با فناوری تعاملی

به همت مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی

 فضلا و کارشناسان حوزوی در میان دانش اموزان برای پاسخ به سئوالات گوناگون

نماینده ولی فقیه در استان یزد

آموزش و پرورش نیازمند بازگشت به سه اصل بنیادین تدیّن، تفکر و تعقل است

دوره تربیت مربی کودک و نوجوان ویژه مبلغین و روحانیون شهرستان دلگان

نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی:

آموزش و پرورش زمینه‌ ساز انتقال مفاهیم اخلاقی و قرآنی باشد

مدیر حوزه علمیه گیلان

ارتباط مؤثر حوزه و آموزش و پرورش موجب ارتقای معنویت نوجوانان می شود