Print
Zoom In
Zoom Out

رئیس کمیته همکاریهای استان گیلان؛

بر ضرورت تشکیل اتاق اندیشه ورز در راستای تولید محتوای تربیتی تأکید کرد

شناسه مطلب: 12334
زمان انتشار: يكشنبه 03 اسفند 1399 ساعت 08:16

نماینده ولی فقیه وامام جمعه رشت بر ضرورت تشکیل اتاق اندیشه ورز در راستای تولید محتوای تربیتی برای دانش آموزان تأکید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، آیت الله رسول فلاحتی در جلسه کمیته همکاریهای استان گیلان با محوریت «اهمیت فضای مجازی در کلام مفام معظم رهبری» طی سخنانی مشاوره را نیاز جدی دانش آموزان در فضای مجازی دانست و گفت: شبکه های اجتماعی، محلی برای ارائه پاسخ های قانع کننده به نوجوانان و جوانان توسط مشاوران امین و دلسوز است.

امام جمعه گیلان ضمن “گرامیداشت هشتم اسفندماه هفته تربیت اسلامی و روز تاسیس نهاد امور تربیتی” برگزار شد، اظهار داشت: امروز مشاوره  نیاز جدی نوجوانان و جوانان در آموزش از طریق فضای مجازی است و  یکی از موضوع هایی را که در دوره شیوع بیماری کرونا تجربه کردیم، کمبود برنامه های مشاوره برای جوانان و نوجوانان در مدارس و حوزه های علمیه است. وی با تاکید براینکه مشاوران باید پاسخگوی قوی به شبهات دانش آموزان باشند، خاطرنشان کرد:  در حالی که دشمن نوجوانان و جوانان را هدف گرفته است ضروری است برای جبران عقب ماندگی های فرهنگی در کشور تشکیل اتاق اندیشه ورز  برای تولید محتوا و مشاوره تربیتی در آموزش و پرورش در دستور کار قرار گیرد. 

در ادامه نیز، نایب رئیس کمیته همکاریها و مدیرکل آموزش و پرورش گیلان نیز در این جلسه  گفت: شیوع بیماری کرونا موجب تعطیلی فرآیند آموزش نشد و کلاس های درس  در فضای مجازی برای دانش آموزان برگزار شده است. محمد رحمتی، با تقدیر از فعالیت های شبانه روزی معلمان  در شبکه شاد اظهار داشت: تمام تلاش ما براین است تا دانش آموزی  از تحصیل محروم نشود و براین اساس انتظار داریم حوزه های علمیه در ایجاد بسترهای تولید محتوای تربیتی و پرورشی به آموزش و پرورش کمک کنند. 

در جلسه کمیته همکاری های آموزش و پرورش و حوزه های علمیه استان گیلان،  « احمد هدایت پناه » محقق و پژوهشگر در حوزه نماز، « سعید صحراگرد» حائز رتبه نخست جشنواره کشوری نوغلامان حسینی(ع) از فومن و «جواد طالبی » حائز رتبه برتر در جشنواره کشوری نوغلامان حسینی(ع) از لنگرود با اهدای لوح تجلیل شدند.



رئیس ستاد همکاریها تبیین کرد

شش قلمرو مهم نهادهای آموزشی وعلمی برای آینده اسلام و ایران

آیت‌الله جوادی آمل در دیدار وزیر آموزش و پرورش :

اهل بیت علیهم السلام جان خود را فدای هدایت مردم کردند تا عاقل و عادل بسازند.

امام جمعه اصفهان تأکید کرد؛

ضرورت آموزش مبتنی برفهم کودک

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی

طرح پیوند منزل مدرسه و مسجد از اهداف سند تحول بنیادین است

نشست مسئولان حوزه علمیه و آموزش و پرورش نائین+ عکس

تصاویر/ نشست شورای همکاری حوزه های علمیه با آموزش و پرورش خوی

رئیس ستاد همکاریها تبیین کرد

شش قلمرو مهم نهادهای آموزشی وعلمی برای آینده اسلام و ایران

جذب ۹۸ طلبه طرح امین درخراسان‌شمالی

معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه علمیه خراسان‌شمالی

پیوند «مدرسه، منزل و مسجد» سبب کاهش آسیب اجتماعی می‌شود

امام جمعه اصفهان خبرداد

فعالیت یکهزار طلبه طرح امین دراصفهان

نتایج پایش عملکرد ۵۷۰ مربی طرح امین در استان کرمانشاه اعلام شد.

با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی

بیست‌ودومین اجلاسیه مدیران مدارس صدرا در مشهد برگزارشد

آیت‌الله اعرافی در دیدار مدیر مسئول ایکنا:

پیام‌های قرآنی در دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش ترویج شود

تصاویر/امام جمعه خوی در میان دانش آموزان دارالقرآن امام خمینی (ره)

در دوره دانش‌افزایی طلاب آموزش ‌وپرورش

تاکیدامام جمعه قزوین بر تقویت همکاری حوزه و آموزش و پرورش

تفاهم نامه های ستاد همکاریها از آغاز تاکنون

به مناسبت آغازامامت حضرت ولیعصر(عج)

درمحضرغایب حاضر/ ازهمه خبرهاى شما آگاهيم!