Print
Zoom In
Zoom Out

عضو شورای سایستگذاری ستاد همکاریها

اگر ولایت فقیه نباشد هیچ کدام از برنامه‌ها عملی نخواهد شد/ راهیان نور گنجینه‌ی تاریخ پرافتخار 8 سال دفاع مقدس است

شناسه مطلب: 12315
زمان انتشار: دوشنبه 20 بهمن 1399 ساعت 07:16

معاون فرهنگی و پرورشی وزیر از ولایت به عنوان ستون، عمود و خیمه‌ی انقلاب یاد کرد وگفت: اگر ولایت فقیه نباشد هیچ کدام از این برنامه‌ها عملی نخواهد شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها  علیرضا کاظمی در مراسم افتتاحیه‌ی اردوهای مجازی راهیان نور استان زنجان ضمن تبریک ایام دهه فجر گفت: در آستانه‌ی چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، سلام و درود میفرستیم به آفرینندگان باشکوه انقلاب اسلامی ایران، روح پرفتوح امام راحل، و ادامه دهندگان این راه پرفراز و نشیبب بویژه شهدای معلم و دانش‌آموز که در عرصه‌های مختلف افتخار آفریدند.

کاظمی درخصوص پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی افزود: امروز وظیفه‌ای که بر دوش ماست زنده نگه داشتن نام و یاد شهدا، رفتار و سیره‌ی شهدا و تجلی آن در زندگی مان است. مردم ایران با دستان خالی و با رهبری امام بزرگوار در برابرتمام دنیای استکبار ایستادند که وظیفه‌ی ما زنده نگه داشتن آن آرمان‌ها و انتقال آن به نسل جدید است. با مرور تاریخ انقلاب در طول این 42 سال و ملاحظه‌ی سختی‌ها و مسائلی که مردم ایران به واسطه‌ی دسیسه‌های دشمن دیده‌اند و در برابر آن ایستادگی کرده‌اند احساس سربلندی می‌کنیم.

معاون فرهنگی و پرورشی وزیر، با اشاره به عوامل اصلی پیروزی انقلاب گفت: ایمان مردم اولین عامل پیروزی انقلاب بود. نوع رابطه‌ای که مردم با خدای خود ایجاد کرده بودند و همه خواهان تحقق احکام اسلامی در جامعه‌ی زمان بودند باعث شد که برای پیروزی انقلاب و ایجاد جامعه‌ی اسلامی تلاش کنند. دومین عامل پیروزی انقلاب وحدت و توحید کلمه بود که مردم یک صدا و یک دل با ایمان به خدا در مقابل نظام شاهنشاهی و نظام استکبار تمام سلطه‌ی دنیا ایستادند. عامل سوم و آنچه توانست  با این دو عامل انقلاب را رقم بزند رهبری بی‌نظیر امام راحل(ره) بود. این سه عامل در کنار هم انقلاب اسلامی را به پیروزی رساندند.

کاظمی با اشاره به فعالیت‌های دشمنان در شرایط کنونی افزود: امروز دشمن با تمام توان در قالب جنگ نرم قلب‌ها، دل‌ها و مغزهای همه به ویژه جوانان و نوجوانان را برای سست کردن پایه‌های دینی و ایمانی هدف قرار داده است. اولین هدف دشمن شبیه خون زدن به سبک زندگی ایرانی اسلامی است دومین هدف دشمن ایجاد شکاف، تفرقه، اختلاف است. هر کسی در هر لباسی آتش به این خرمن بزند، زمینه‌های موفقیت دشمن را فراهم می‌کند. در چنین شرایطی حفظ وحدت و انسجام وظیفه‌ی ماست در ایام جنگ وحدت و انسجام نیروهای نظامی باعث پیروزی شد.

معاون فرهنگی و پرورشی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت و جایگاه راهیان نور تصریح کرد: راهیان نور گنجینه‌ی پرافتخار و نورانی 8 سال دفاع مقدس است و ما در قالب راهیان نور فرهنگ و ارزش‌ها را به نسل جدید منتقل می‌کنیم و تاریج پر افتخار دفاع مقدس، ایثارگری‌ها و دلاوری‌های خانواده‌های شهدا و شهیدان پر افتخار انقلاب اسلامی ایران، پایه و اساس انقلاب اسلامی است.

کاظمی خاطر نشان کرد: راهیان نور بالاترین، ارزشمند‌ترین، بزرگ‌ترین و تأثیرگذارترین موقعیت تربیتی برای دانش‌آموزان در انتقال این فرهنگ به نسل جدید است. بزرگترین وجه ممیزه‌یقدرت جمهوری اسلامی ایران در مواجهه با تمام دنیای استکبار فرهنگ ایثار و شهادت است که دشمن را در فرامرزهای جمهوری اسلامی به زانو درآورده است.

کاظمی با اشاره به شرایط بحران کرونا در کشور اذعان کرد: ایران در عرصه‌ی مدیریت کرونا و کنترل و پیشگیری این ویروس منحوس و درمان و تولید واکسن بسیار موفق و پرافتخار ظاهر شده است.

وی در خاتمه یکی دیگر از مهم‌ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران در این شرایط را حضور نظام تعلیم و تربیت در فضای مجازی به ویژه شبکه اجتماعی دانش آموزان _شاد) دانست.



تصاویر/ نشست شورای همکاری حوزه های علمیه با آموزش و پرورش خوی

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان

مدرسه؛ کانون تمرین زندگی و فعالیت‌های اجتماعی دانش‌آموزان است

امام جمعه اصفهان تأکید کرد؛

ضرورت آموزش مبتنی برفهم کودک

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی

طرح پیوند منزل مدرسه و مسجد از اهداف سند تحول بنیادین است

نشست مسئولان حوزه علمیه و آموزش و پرورش نائین+ عکس

تصاویر/ نشست شورای همکاری حوزه های علمیه با آموزش و پرورش خوی

رئیس ستاد همکاریها تبیین کرد

شش قلمرو مهم نهادهای آموزشی وعلمی برای آینده اسلام و ایران

جذب ۹۸ طلبه طرح امین درخراسان‌شمالی

معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه علمیه خراسان‌شمالی

پیوند «مدرسه، منزل و مسجد» سبب کاهش آسیب اجتماعی می‌شود

امام جمعه اصفهان خبرداد

فعالیت یکهزار طلبه طرح امین دراصفهان

نتایج پایش عملکرد ۵۷۰ مربی طرح امین در استان کرمانشاه اعلام شد.

با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی

بیست‌ودومین اجلاسیه مدیران مدارس صدرا در مشهد برگزارشد

آیت‌الله اعرافی در دیدار مدیر مسئول ایکنا:

پیام‌های قرآنی در دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش ترویج شود

تصاویر/امام جمعه خوی در میان دانش آموزان دارالقرآن امام خمینی (ره)

در دوره دانش‌افزایی طلاب آموزش ‌وپرورش

تاکیدامام جمعه قزوین بر تقویت همکاری حوزه و آموزش و پرورش

تفاهم نامه های ستاد همکاریها از آغاز تاکنون

به مناسبت آغازامامت حضرت ولیعصر(عج)

درمحضرغایب حاضر/ ازهمه خبرهاى شما آگاهيم!