Print
Zoom In
Zoom Out

دبیر ستاد همکاریهای حوزه وآموزش و پرورش:

روند انجام پژوهش‌های مشترک حوزه و آموزش و پرورش شتاب می گیرد

شناسه مطلب: 12301
زمان انتشار: دوشنبه 13 بهمن 1399 ساعت 15:55

برنامه ۵ ساله همکاری حوزه و آموزش و پرورش به عنوان سند محوری برای آموزش و پرورش نصب العین و مورد توجه و عمل است.

به گزارش پایگاه ستاد همکاریها ، حاجیان زاده در اجلاسیه مدیران استانی حوزه های علمیه با معاونان و مدیران ستادی که به صورت مجازی در سالن آیت الله حائری مرکز مدیریت حوزه های علمیه در قم برگزار شد، گفت: برنامه ۵ ساله همکاری حوزه و آموزش و پرورش به عنوان سند محوری برای آموزش و پرورش نصب العین و مورد توجه و عمل است.

دبیر ستاد همکاری های حوزه و آموزش و پرورش  با بیان این که امسال رویکرد حوزه های علمیه اقدام و عمل است ما هم به عنوان آموزش و پرورش با همین مسیر و رویکرد اقدامات ویژه ای که تبیین شده، عمل می کنیم افزود: از جمله آن برنامه درسی و کتاب های درسی آموزش و پرورش است. شرایطی فراهم شده که حوزه به کمک آموزش بیاید. در این رابطه می توان به بحث نقد کتاب با حضور حوزویان اشاره کرد.

حاجیان زاده، شتاب پژوهش های مشترک بین دو نهاد حوزه و آموزش و پرورش در حوزه تعلیم و تربیت با راه اندازی  مرکز پژوهش های ستاد ، بکارگیری طلاب در قالب سرباز وظیفه عمومی را از دیگر فعالیت ها برشمرد و گفت: توانمندی طلاب در رشته ها، اطلاع رسانی به موقع برای گروه های هدف و رفع مشکل سربازی از دیگر برنامه های است که می تواند زمینه حضور طلاب در مدارس آموزش و پرورش را ارتقا ببخشد.

وی گفت: محور دیگر تعامل توجه به طرح امین با حضور طلاب است. امسال به دلیل ویروس کرونا این طلاب در فضای شاد با دانش آموزان در ارتباط بودند.

دبیر ستاد همکاری های حوزه و آموزش و پرورش، پاسخ گویی به سوالات و شبهات از طریق  برنامه شاد به وسیله مبلغین را ضروری دانست.



رئیس بنیاد نهج البلاغه خبر داد

  شرکت ۳۰۰هزار دانش آموز در طرح فراگیر "قرار نهج البلاغه "

بازدید مشاور وزیر آموزش وپرورش ازمرکز نجوم و رصد خانه کانون استان ایلام

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»

معاون وزیرآموزش و پرورش دردیداربا آیات حسینی بوشهری واعرافی

استعدادهای برتر باید در مسیر حل مسائل راهبردی کشور قرارگیرند/ به دنبال تربیت نخبه‌ای هستیم عمیق بیندیشد و متعهدانه عمل کند

آیت الله حسینی بوشهری در دیدار رئیس سمپاد

کشوربیش ازهرجای دیگربه استعدادهای برتر نیاز دارد.

در دیدار رئیس سازمان ملی استعداهای درخشان:

تقدیرآیت الله اعرافی ازتوجه رئیس جمهوربه آموزش و پرورش

گزارش تصویری

همایش تخصصی طلاب شاغل در آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان مشهد

رئیس بنیاد نهج البلاغه خبر داد

  شرکت ۳۰۰هزار دانش آموز در طرح فراگیر "قرار نهج البلاغه "

در کرمان

دوره آموزشی اردو داری مربیان کودک و نوجوان

درقم برگزارشد

دوره توانمندسازی طلاب در پاسخ به شبهات اعتقادی

عضو شورای سیاستگذاری ستاد همکاریها:

تحقق تربیت تراز انقلاب اسلامی، نیازمند طرح‌های تازه است

مدیرحوزه های علمیه

ارتباط و تعامل  چشمگیر روحانیون با دانش‌آموزان از مهم‌ترین جلوه‌های تبلیغ حوزه علمیه است

درکتاب آموزشی احکام دختران بخوانید

نگاهی متفاوت برای آشنایی دختران با احکام شرعی

دبیر ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش

خدمات رئیس جمهور شهید تا سالیان متمادی در کشور جاری و ساری خواهد بود.

امام جمعه همدان:

مبلغ طرح امینی موفق است که ملجا همه دانش‌آموزان باشد

به همت نشر معارف

کتاب «شیخ بهایی» ویژه گروه سنی کودک و نوجوان منتشر شد

در حاشیه دیدار با معلمان و فرهنگیان

تفقد رهبرمعظم انقلاب ازافتخارآفرینان کاروان دانش‌آموزی امید ایران