Print
Zoom In
Zoom Out

رئیس کمیته همکاریهای استان اصفهان دردیدار وزیر آموزش‌وپرورش:

حضور طلاب جوان و بانگیزه برای امور پرورشی و تربیتی در مدارس بی بدیل است

شناسه مطلب: 12289
زمان انتشار: شنبه 11 بهمن 1399 ساعت 10:11

امام جمعه اصفهان گفت: آموزش و پرورش از ظرفیت حوزه علمیه خواهران برای انجام برنامه‌های پرورشی و تربیتی استفاده کند زیرا حضور طلاب جوان و بانگیزه برای امور پرورشی و تربیتی در مدارس بی بدیل است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، آیت‌ الله سید یوسف طباطبایی نژاد در دیدار محسن حاجی میرزایی، وزیر آموزش‌وپرورش با اشاره  به مشکلات دستگاه تعلیم و تربیت، اظهار داشت: امیدوار هستیم با تدابیری که اندیشیده‌اید مشکلات خانواده بزرگ آموزش و پرورش شامل مشکلات نیروی انسانی، بودجه، فضای آموزشی نامناسب و غیره کاسته شود و زمینه تربیت هر چه بهتر فرزندان این سرزمین فراهم شود. 

رئیس کمیته همکاریهای استان اصفهان با بیان اینکه دورنمای استان اصفهان بهتر از شرایط واقعی و حقیقی این استان است، افزود: دورنمای خوب اصفهان نگاهی غیرواقعی به مدیران بالادستی القاء می‌کند که آنان با این نوع نگاه، به مسائل و مشکلات این استان پهناور توجه کافی ندارند.

نماینده ولی فقیه در استان اصفهان با اشاره به حمایت خیران اصفهان از آموزش‌وپرورش، افزود: این استان ۱۶۰ هزار کیلومترمربع وسعت دارد که از این میزان ۷۵ هزار کیلومتر آن کویر است و نیازهای مختلف و متعددی وجود دارد که لازم است در رسیدگی به استان‌ها عدالت رعایت شود. 

وی با اشاره به اهمیت نیروی انسانی در آموزش‌وپرورش بیان کرد: کار یک معلم مهم‌تر از کار یک قاضی است چراکه معلم تربیت‌کننده نسل‌های آینده و انسان‌های صالحی است که می‌توانند آینده این مملکت را رقم بزنند. 

آیت‌الله طباطبایی نژاد با اشاره به مشکلات ناشی از بیماری کرونا در امر آموزش ابراز کرد: دانش‌آموزان کم سن و سال به خوبی دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند و ارائه آموزش‌ها به صورت مجازی لازم و ضروری است البته تلاش و زحمت معلمان و کادر اجرایی آموزش و پرورش افزایش یافته است.  

امام جمعه اصفهان با بیان اینکه آموزش‌وپرورش می‌تواند از ظرفیت بسیار خوب حوزه علمیه خواهران استفاده کند، عنوان کرد: خوشبختانه با فعالیت بسیار خوب این حوزه، انسان‌های متعهد، با سواد و تحصیل کرده تربیت شده‌اند و شما می‌توانید از ظرفیت‌های موجود برای موضوعات پرورشی و تربیتی در مدارس استفاده کنید.  



آغاز فرآیند جذب و ساماندهی طلاب در مدارس طرح امین خراسان

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»

حضوربیش از ۳۰۰۰ دانش‌آموز دختر در برنامه های مربیان طرح امین خراسان

آغاز فرآیند جذب و ساماندهی طلاب در مدارس طرح امین خراسان

امام جمعه یزد مطرح کرد؛

آینده آموزش و پرورش در گرودانشگاه فرهنگیان است

مدیرکل آموزش و پرورش پرورش سیستان و بلوچستان:

تحقق تربیت تمام ساحتی در سایه سار  توسعه فرهنگ قرآنی

ثبت‌نام جذب مبلغ مدارس امین در خراسان

ثبت نام مرکز تربیـت مبلـغ معلـم + جزئیات

ما ملت امام حسینیم

امیدبخشی در دل مستضعفان از آثار توجه به ماه محرم است

به کدامین گناه!

پاسخ به چند سئوال دانش اموزی

چرا خدا رژیم صهیونیستی را گرفتار عذاب نمی‌کند

ره آورد مقاومت

اجابت آه و اشک کودکان یتیم غزه!

در پی شهاد سردارکاظمی

تسلیت مدیر حوزه های علمیه به وزیر آموزش و پرورش

کارشناس حوزوی تعلیم و تربیت بیان کرد

توصیه هایی برای تربیت فرزندان شجاع و سلحشور در شرایط جنگی

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان:

تقویت همکاری‌ حوزه‌علمیه و آموزش وپرورش یک ضرورت است

دیدارمسئولان مدارس علوم و معارف اسلامی با مدیرکل آموزش‌وپرورش زنجان

با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش؛

هفدهمین مدرسه خیرساز آیت‌الله نورمفیدی افتتاح شد