Print
Zoom In
Zoom Out

دبیر کمیته همکاریهای استان مرکزی

مبلغین طرح امین استان مرکزی فعالیت های مستمر تربیتی در شبکه شاد دارند

شناسه مطلب: 12280
زمان انتشار: سه شنبه 07 بهمن 1399 ساعت 12:09

سه گروه ویژه مبلغین جهت تبادل نظرات، تجارب و تولید محتوی مناسب در نظر گرفته شده و شاهد فعالیت های مستمر و ارزشمند تربیتی این گروه از مبلغین هستیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانیستاد همکاریها، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان مرکزی در نشست مشترک مسئولین حوزه علیمه این استان و طلاب طرح امین ضمن تقدیر از تلاش های حوزه علمیه جهت تحقق اهداف تفاهم نامه همکاریها گفت: طرح امین نمونه بارز و آشکار همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش می باشد که جهت تحقق مبانی تعلیم و تربیت این دستگاه که طبق سند تحول بنیادین بدنبال تحقق اهداف تربیتی بر مبنای اصول عبادی، اخلاقی و اعتقادی دانش آموزان تدوین شده است.

«معصومه انصاری» افزود: در آیات و روایات اسلامی بر ضرورت هدایت انسان به حیات طیبه، تأکید شده است و رسیدن به حیاط طیبه در گرو حرکت انسان در مسیر عبودیت و معنویت و بندگی و در سایه جهاد نفس در مقابل مادیات و عالم دنیوی است، بنابراین با ارائه آموزش های لازم و تدوین برنامه های تربیتی می توان دانش آموزان را در این مسیر هدایت کرد.

دبیر کمیته همکاریهای  استان مرکزی در ادامه با اشاره به تعطیلی ناخواسته مدارس به دلیل شیوع ویروس کرونا، به تشریح فعالیت های طلاب طرح امین در فضای مجازی و شبکه آموزش دانش آموزان (شاد) پرداخت و اظهار داشت: سه گروه ویژه مبلغین جهت تبادل نظرات، تجارب و تولید محتوی مناسب  در نظر گرفته شده و  شاهد فعالیت های مستمر و ارزشمند تربیتی این گروه از مبلغین هستیم.

 انصاری همچنین یادآور شد:با پیگیری های انجام شده فرصت مجددی جهت جذب طلاب وظیفه در اختیار استان قرار گرفته است که انشاء الله با بکار گیری حدود 20 طلبه وظیفه مدارس از حضور این عزیزان برخوردار خواهد شد.

وی همچنین افزود:با تلاش های انجام شده مدیریت مهد کودک ها به آموزش و پرورش واگذار شده که نیاز است مبلغینی نیز جهت فعالیت در این مراکز تربیت شوند.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان مرکزی تأکید کرد: با توجه به هجمه های گسترده فرهنگی و اعتقادی نیاز است مبلغین در موضوعات مرجعیت و ضرورت تقلید، جشن شکوفایی و چرایی آن در تمام سنین و عفاف و حجاب به صورت ویژه و جهادی عمل نمایند و در بخش تحقیق و پژوهش به آسیب شناسی مسائل پیرامون دانش آموزان بپردازند .



تازه های نشر

انتشارکتاب الکترونیکی «۱۳ آبان»

دبیرجدید ستاد همکاری حوزه‌علمیه وآموزش و پرورش منصوب شد

برگزاری گفتمان دینی با موضوع حجاب و عفاف در مدارس ایرانشهر

یادداشت/ کریم دلفانی؛

سهم حوزه علمیه از سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در دولت اسناد محور چهاردهم

گزارش

تربیت دینی و اجتماعی پایدار با اجرای طرح سه میم

اپلیکیشن قطار قرآنی

آموزش مفاهیم دینی به زبان کودکانه با فناوری تعاملی

به همت مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی

 فضلا و کارشناسان حوزوی در میان دانش اموزان برای پاسخ به سئوالات گوناگون

نماینده ولی فقیه در استان یزد

آموزش و پرورش نیازمند بازگشت به سه اصل بنیادین تدیّن، تفکر و تعقل است

دوره تربیت مربی کودک و نوجوان ویژه مبلغین و روحانیون شهرستان دلگان

نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی:

آموزش و پرورش زمینه‌ ساز انتقال مفاهیم اخلاقی و قرآنی باشد

مدیر حوزه علمیه گیلان

ارتباط مؤثر حوزه و آموزش و پرورش موجب ارتقای معنویت نوجوانان می شود

نماینده ولی فقیه در استان اصفهان:

سیزده آبان یادآور آن است که دانش‌آموز می‌تواند سرنوشت سیاسی یک ملت را تغییر دهد.

تصاویر

حضورنماینده ولی فقیه در استان سمنان درمدرسه شهید بهشتی شهرستان شاهرود 

معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه‌های علمیه خواهران

انتصاب دبیر جدیدستاد همکاریها،نویدبخش فصلی تازه در تعامل مؤثر میان حوزه و آموزش و پرورش است.

حضور دبیر ستاد همکاریها در راهپیمایی روز استکبار ستیزی

تازه های نشر

انتشارکتاب الکترونیکی «۱۳ آبان»

نماهنگ روز استکبار ستیزی

روایت رهبرمعظم  انقلاب از تسخیر لانه جاسوسی